Warto oglądnąć.Ciekawy pomysł.
Jednak wg. mnie Skarb Narodów był lepszy od Skarb Narodów: Księga Tajemnic.
Oglądałem pierwszą część tego filmu i muszę z przykrością przyznać ze nie jest to dobry tytół..... oglądnij "Pitch Black" albo "Cry wolf"(Kłamstwo)Nie są to film pokroju "Skarby Narodów", zapewniam Cię - są to o wiele lepsze filmy...
Pitch Black oglądałem i wiem że jest bardzo dobry ale nie wiem po co to tu wymieniałeś.Te tytuły nie mają nic wsólnego ze sobą.
Inna tematyka i wogóle :P
A film oceniłem fakt może za wysoko :)
Ale warto go sobie oglądnąć.
A ja NIE POLECAM. Co za naiwnosc, tragedia, razi w moje odczucia, jako osoby interesujacej sie cywilazacjami prekolumbijskimi i ogolna HISTORIA. NIE NIE NIE.
A kto powiedział że ten film ma być realistyczny i oparty na faktach. Według mnie film nie wyróżnia się niczym specjalnym, jest to zwykły film przygodowy z elementem akcji, miło się go ogląda i polecam jeśli tylko ktoś ma chwile wolnego czasu.
Nikt nie powiedział, że ma być oparty na faktach. Ja osobiście zanudziłam się na seansie okropnie, przewidywalne do bólu- filmy przygodowe mają trzymać w jakimś napięciu- ten film w niczym nie trzymał. Odkryli zagadkę świata, bez problemu- przecież to banał, wystarczy nazywać się Gates, usiąść w kółku z przyjaciółmi przy herbacie i już wszystko staje się JASNE! Nie było ŻADNEJ tajemnicy, jakiegoś mistycyzmu, który powinien opiewać tak ciekawy temat.