Amerykańskie dyletanctwo oraz zapatrzenie w swoją króciutką historię. W trzeciej części dowiemy się, że Cywilizacja Egipska, SUmeryjska i Grecka wywodzą sie w linii prostej od rodziny Gatesa.
Pierwszy film można było strawić, drugi to popłuczyny.
Dosyć fajny byłam 5.01 ale póxniej 12.01 poszłam na Jestem Legendą i to jest świetny film polecam :P
A co wy lubicie, Bollywood? Film genialny, tak jak genialna jest Ameryka. Krótka historia ale za to jaka.
Swierszczyk1213 też byłam na I am Legend i fajny film, ale nawet do pię nie dorasta National Treasure:p
"A co wy lubicie, Bollywood? Film genialny, tak jak genialna jest Ameryka. Krótka historia ale za to jaka. "
Amerykanie potrafią też robić dobre filmy,więc nie generalizuj,bo Skarb Narodów jest filmem słabym.
Mnie się podobał, mimo, że zdaniem niektórych był słabymi popłuczynami.
Tak sie składa, że mimo swojej krótkiej histori Amerykanie tak czy owak się nią cieszą i ją propagują.Są dumni ze swojego kraju i tak to pokazują.Polacy za to cały czas na wszystko narzekają.Wolę nudne popłuczyny z "Mikołajem Klatką" niż kolejne "Lejdis", "Testosteron" , "Nigdy w życiu" tratatata. :)