Skarb narodów: Księga tajemnic

National Treasure: Book of Secrets
2007
6,9 122 tys. ocen
6,9 10 1 121922
5,6 18 krytyków
Skarb narodów: Księga tajemnic
powrót do forum filmu Skarb narodów: Księga tajemnic

Amerykańskie dyletanctwo oraz zapatrzenie w swoją króciutką historię. W trzeciej części dowiemy się, że Cywilizacja Egipska, SUmeryjska i Grecka wywodzą sie w linii prostej od rodziny Gatesa.
Pierwszy film można było strawić, drugi to popłuczyny.

użytkownik usunięty
rapanui

Kiepski.No mimo, że to typowe kino rozrywkowe... Słabiutki.

ocenił(a) film na 10

Dosyć fajny byłam 5.01 ale póxniej 12.01 poszłam na Jestem Legendą i to jest świetny film polecam :P

rapanui

A co wy lubicie, Bollywood? Film genialny, tak jak genialna jest Ameryka. Krótka historia ale za to jaka.

Swierszczyk1213 też byłam na I am Legend i fajny film, ale nawet do pię nie dorasta National Treasure:p

ocenił(a) film na 10
hardwarer

No... bo oczywiście SN jest najlepszy ... :P

ocenił(a) film na 10
Moniqua

No .... oczywiście SN najlepszy ... :D A za Bollywood nie bardzo przepadam :P

użytkownik usunięty
hardwarer

"A co wy lubicie, Bollywood? Film genialny, tak jak genialna jest Ameryka. Krótka historia ale za to jaka. "

Amerykanie potrafią też robić dobre filmy,więc nie generalizuj,bo Skarb Narodów jest filmem słabym.

użytkownik usunięty
rapanui

Mnie się podobał, mimo, że zdaniem niektórych był słabymi popłuczynami.

Tak sie składa, że mimo swojej krótkiej histori Amerykanie tak czy owak się nią cieszą i ją propagują.Są dumni ze swojego kraju i tak to pokazują.Polacy za to cały czas na wszystko narzekają.Wolę nudne popłuczyny z "Mikołajem Klatką" niż kolejne "Lejdis", "Testosteron" , "Nigdy w życiu" tratatata. :)

ocenił(a) film na 5

Fajne efekty i zdjęcia...... ale generalnie film słaby. Wszystko się dzieje szybko, łatwo i przyjemnie. Kolejna przewidywalna w treści przygodówka.