Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

Prison Break: The Final Break
2009
7,4 31 tys. ocen
7,4 10 1 31113
4,3 3 krytyków
Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka
powrót do forum filmu Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

jest pare nie dociągnięć np. dlaczego generał został skazany na śmierć dopiero po 4 latach i za co??
2.dlaczego przeniesieli t-baga spowrotem do fox river ??
3.skoro uwolnili sare to dlaczego juz nie jest poszukiwana ?? w 22 odcinku 4 sezonu jest w mieście i gliny jej nie gonią !!!
Zakończenie mnie poruszyło ale tak jak mówiłem jest pare niedociągnieć i powtarzające się wątki fabularne no bo to juz nudzi zeby 3 raz ktoś ucieka z wiezięnia
Dam 8 tylko dlatego że mnie poruszyło zakończenie tak to by miał 6/10

dominpl

no jest pare niedociągnięć np. Po co komu było robić te 2 odcinki?? 5/10

ocenił(a) film na 7
howlet

kasa misiu

ocenił(a) film na 7
dominpl

1) Nie został skazany na śmierć po 4 latach, wyrok zapadł zapewne wcześniej, a po 4 latach wyrok został wykonany. Wyroku kary śmierci nie wykonuje się z dnia na dzień tylko zazwyczaj po kilku latach.
2) Nie widzę w tym niedociągnięcia, więźnia można przenieść do innego więzienia z wielu powodów, a nawet na jego własną prośbę
3) Zauważ, że Sara w 22 jest w mieście ale mówi do sprzedawcy kwiatów w innym języku niż angielski, więc zakładam, że zgodnie z tym co było mówione wyjechali do Kostaryki. Ukradli kase generała więc mogli sobie wyrobić fałszywe dokumenty i żyć w takiej Kostaryce do końca swoich dni nieniepokojeni przez nikogo.

dominpl

Późno tutaj odpowiadam, bo zauwazyłam ten temat przez przypadek. (szukam informacji czy jest był lub bedzie 5 sezon xd moze głupie pytanie, ale.. kiedyś sie wkreciłam w ten serial ale dopiero ostatnio odświezyłam pamięć i obejrzałam 3 i 4 sezon. to przy okazji moze ktoś mi odpowiedzieć na to pytanie. z góry dzięki)
Ale co do tematu niedociągnięć w filmie.. albo ja przespałam ostatnie odcinki albo ktoś inny;P Bo wydawało mi się, ze oni wszyscy zostali wolni za sprawą kellermana, ze to jemu oddali Scylle (w ostatnim odcinku 4 sezonu) i wtedy Firma nareszcie upadła. A T-bag wrócił do Fox river, bo Kellerman dał im wybór czy T-bag ma zostać wolny.. (a Linc wtedy podszedł do T-baga i dał mu gume do żucia i powiedział, ze mu sie przyda w więzieniu :D:D)

Gota

co do tego, ze nie wiem czy jest 5 sezon;P.. zdjęcia z filmu wskazują na to, że jest..ale nigdzie nie moge znależć bezpłatnych torentów z 5 sezonem.. i bede płakać, bo ja muszę oglądać ten serial!!:D

Gota

Sorrrrrrrrrrrrry za te dwa komentarze!! bo ja nie wiedziałam, ze zrobili do 4 serii dwa odcinki extra. Więc anuluję te dwa komentarze. buziaczki:D

Gota

i zaraz obejrzę te dwa odc extra, ale się jaram tym:D i fajnie, że pewnie pisze sama ze sobą, bo wy komentowaliście ten temat daaawno;P

ocenił(a) film na 8
dominpl

Można jeszcze dodać, że zupełnie nieprawdopodobnym wydaje się, aby przez kilka sekund w malutkim płomieniu zapalniczki zdołać podgrzać niewielki metalowy zawijas "Tatuśki" do takiej temperatury, aby stemplowana Sara zawyła z bólu i poleciał dym.

Peshay

weź sobie ogniem przytrzymaj przez 5 minut na plecach i zobaczymy czy nie zawyjesz z bólu ;) Za mocno się opalisz i boli, a co dopiero takie coś.