[SPOILER]
Debilny pomysl na film Sara aresztowana, Mahone po tylu przejsciach z bracmi chce ich zdradzic dla odzyskania odznaki, pomyslu z Gretchen nie chce mi sie komentowac, a najglupsze z tego wszystkiego byl T-Bag z generalem w jednym wiezieniu, choc wyraznie bylo mowione ze T-Bag wraca do Fox River a nie wiezienia w Maiami, a general ktory tyle osiagnal i mial ludzi w calym stanie nagle stal sie jakims smieciem ktory nie ma co ze soba zrobic.
2/10 tylko dlatego ze to PrisonBreak
Mnie się również nie podobało. Nie będę po Tobie powtarzał, ale w sumie z wszystkimi argumentami się zgadzam. Szkoda mi tylko, że zepsuło to trochę ogólną ocenę tego serialu. Zakończenie było fenomenalne (tj. 21 i 22), a tu taki film... moim zdaniem trzeba to było zostawić, każdy by sobie dopowiedział jak to się skończyło...
Dobre było, nie przesadzajcie... "2/10 tylko dlatego że to PrisonBreak"? Ja myśle, że dlatego że to PB.
Widac ze ogladales bez zrozumienia, Mahone pomogl Michaelowi. Wtedy gdy Michael szedl po spadochron do sklepu to Mahone powiedzial ze ma lepszy pomysl, fedziom powiedzial ze skoczy a tak naprawde ich oszukal by Michael mogl uczepic sie samochodu i niepostrzenie wejsc do wiezienia.
Biedny... Koledze (tak samo zresztą jak mnie) chodziło CHYBA o wcześniejszą sytuację z Mahonem, kiedy to zdradził temu gościowi, że Michael znalazł punkt w ogrodzeniu gdzie nie sięgają kamery. Było to jasno pokazane. Więc chodzi o to, że Mahone przez chwilę chciał rzeczywiście ich zdradzić, ale na końcu jak zawsze się nawrócił i zrobił to, co sam przed chwilą opisałeś. Pozdrawiam!