Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

Prison Break: The Final Break
2009
7,4 31 tys. ocen
7,4 10 1 31112
4,3 3 krytyków
Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka
powrót do forum filmu Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

[SPOILER]
Debilny pomysl na film Sara aresztowana, Mahone po tylu przejsciach z bracmi chce ich zdradzic dla odzyskania odznaki, pomyslu z Gretchen nie chce mi sie komentowac, a najglupsze z tego wszystkiego byl T-Bag z generalem w jednym wiezieniu, choc wyraznie bylo mowione ze T-Bag wraca do Fox River a nie wiezienia w Maiami, a general ktory tyle osiagnal i mial ludzi w calym stanie nagle stal sie jakims smieciem ktory nie ma co ze soba zrobic.
2/10 tylko dlatego ze to PrisonBreak

ocenił(a) film na 3
Les_Grossman

Mnie się również nie podobało. Nie będę po Tobie powtarzał, ale w sumie z wszystkimi argumentami się zgadzam. Szkoda mi tylko, że zepsuło to trochę ogólną ocenę tego serialu. Zakończenie było fenomenalne (tj. 21 i 22), a tu taki film... moim zdaniem trzeba to było zostawić, każdy by sobie dopowiedział jak to się skończyło...

ocenił(a) film na 8
Les_Grossman

Dobre było, nie przesadzajcie... "2/10 tylko dlatego że to PrisonBreak"? Ja myśle, że dlatego że to PB.

Les_Grossman

Widac ze ogladales bez zrozumienia, Mahone pomogl Michaelowi. Wtedy gdy Michael szedl po spadochron do sklepu to Mahone powiedzial ze ma lepszy pomysl, fedziom powiedzial ze skoczy a tak naprawde ich oszukal by Michael mogl uczepic sie samochodu i niepostrzenie wejsc do wiezienia.

ocenił(a) film na 3
Pipsreview

Biedny... Koledze (tak samo zresztą jak mnie) chodziło CHYBA o wcześniejszą sytuację z Mahonem, kiedy to zdradził temu gościowi, że Michael znalazł punkt w ogrodzeniu gdzie nie sięgają kamery. Było to jasno pokazane. Więc chodzi o to, że Mahone przez chwilę chciał rzeczywiście ich zdradzić, ale na końcu jak zawsze się nawrócił i zrobił to, co sam przed chwilą opisałeś. Pozdrawiam!

AdamCFC

dokladnie. Tak czy siak chcial zdradzic, ale potem sie nawrocil.:)

Les_Grossman

Skoro mogl odzyskac prace w FBI a jednoczesnie pomoc michaelowi to dla mnie zdrajca nie jest.