1. Co się stało z tatuażem Scofielda (oglądałem tylko cały zezon 1 bo reszta to już X-files)
2. Chyba dobrze karmili w tych pierdlach bo przybrał z 15 kg :)
Wiedziałem, że to się tak skończy (żenada, bo takiego tatuaża się usunąć całkowicie nie da). Ten serial miał się skończyć na 1 serii i byłby fajny. W drugiej upał a Scofield łaził w długich rękawach bo twórcom się nie opłacało robić charakteryzacji w końcu wpadli na durny pomysł z usunięciem- brawo !
Prawidłowo mógłby sie skończyć na Drugim sezonie, trzeci był dobry ale 4 to już przesada naciągany! ALE nie przegapiłem żadnego odcinka
Każdy krytykuje 3 ostatnie sezony ale prawda jest taka ze każdy by chciał to ogladac to śmierci ale zeby bylo i bylo ciekawe jak all 4 serie
"W drugiej upał a Scofield łaził w długich rękawach bo twórcom się nie opłacało robić charakteryzacji "
Wreszcie ktoś mi to wyjaśnił :D Dzięki ;)
czepiacie się długich rękawów w upał, a nic nie mówicie, że w 4 sezonie Sara strzeliła matce Michaela w plecy, a jak ją przykrywali marynareczka była śnieżno-biała, a leżała w kałuży krwi ;) uwielbiam takie wpadki - w prisonie sporo ich!
Najlepsze serie to pierwsza i trzecia:D czwartą bym zrobiła również na 13 odcinków, bo za duzo razy zostają złapani i znów uciekają. Jednak z drugiej strony sęk filmu i "Scylli" zmuszał do ciągnięcia tylu odc czwartego sezonu... Scylla miała tak duże znaczenie dla tylu osób, że można dać inne usprawiedliwienie twórcom, że pociągnęli tyle odc, niż dla pieniędzy ;):P
zgadzam się. 1 i 3 seria najlepsze, zaraz potem 2. a 4 skończyłabym na wydobyciu scylli i przekazaniu jej selfowi.. to ganianie się matki z synem i ciągła ucieczka.. w ogóle to, że ona żyje to przesada.
dobrze powiedział penetrator1981..bo Wenthworth naprawde przytył, dlatego nie mógł chodzić w długich bluzkach bo za gorąco;P i dlatego wymyslili usunięcie tatuażu..a jak wiadomo rząd potrafi nawet usunąć taki tatuaż:D
ee czepiacie cie. to film i naprawde powinno być dla was obojętne czy gość łazi z długim rekawem czy nie, i czy se tatuaże usunął czy nie. Takie logiczne niedociągnięcia nie są ważne i giną przy takiej fabule. Najlepsza fabuła, najlepsze postaci, najlepsze wątki, cała seria była genialna! Dla mnie najsłabszy 3 sezon ale i tak był dobry. Taki troche odgrzewany kotlet z 1 sezonu w spartańskich warunkach. Ale to nieważne bo kolejne 13 odc. cudownego serialu. 4 sezon bezpodstawnie jest tak ostro krytykowany. Dobry wątek. Szczególnie do 17 odcinka, potem straszne zamieszanie przez kilka odcinków. Ale tylko przez 2-3, potem już leci. Ogólnie cała seria jest mega i w sumie zgadzam się z deres237. Ja bym bardzo chciała :)
Jak dla mnie serial bardzo naciągany i bzdurny. Pierwszą serię obejrzałem i mi się bardzo podobała, 2-ga już była naciągnięta, obejrzałem kilka odcinków i stwierdziłem, że szkoda mi życia na taki shit. Moim zdaniem serial powinien mieć jeden sezon i byłby fajny ale niestety znowu wygrała chęć zarobienia szmalu na siłę. The Walking Dead to teraz jedyny konkretny serial i jego można naciągać bezkarnie. Trzeba poprostu wiedzieć co powinno lub może mieć kontynuacje a co nie. Miller się tak spasł, że teraz chyba będą go ciągnąć na taczce w następnym sezonie.
Nie bedzie następnego sezonu więc nie ma takiej konieczności. Rzeczywiście troche przytył w 4 sezonie zrobił sie taki tatuśkowaty już nie taki seksowny jak na początku.
Kwestia gustu. Jeżeli oglądając film/serial bedziesz tylko wyszukiwał niedociągnięć i logicznych potyczek to (poza tym że znajdziesz je w większości, szczególnie sensacyjnych) mało co będzie w stanie cię zadowolić i psujesz sobie przyjemność z oglądania.
"Moim zdaniem serial powinien mieć jeden sezon" - to trzeba było przerwać po 1 sezonie i żyć z błogą nieświadomością że istnieją kolejne. Tyle osób tak gada... że niby trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny - niby tak, ale nie widze problemu. Oglądaj 1 sezon i tyle.
Dla mnie "Prison Break" jest niezaprzeczalnie genialny w każdym sezonie.
"The walking dead" nie oglądałam więc nie bede się do niego odnosić.
http://www.pudelek.pl/artykul/27072/wentworth_miller_utyl_20_kilo/ Pudel twierdzi że nawet 20. Szok te zdjęcia... Grubasek :)
Ale i tak przez cały serial bardziej podobał mi się Burrows.
W takim razie nie zostaje mi nic innego jak polecić Ci "The Walking Dead" nawet jeśli nie lubisz horrorów i tematyki zombie. Można oglądać na kanałach: FOX, AMC i ściągnąć z neta w jakości HD. Był już świetny 6 odcinkowy 1 sezon i dzisiaj jest trzeci drugiego. Polecam.`