Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

Prison Break: The Final Break
2009
7,4 31 tys. ocen
7,4 10 1 31113
4,3 3 krytyków
Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka
powrót do forum filmu Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

1. Co się stało z tatuażem Scofielda (oglądałem tylko cały zezon 1 bo reszta to już X-files)
2. Chyba dobrze karmili w tych pierdlach bo przybrał z 15 kg :)

penetrator1981

gdzies na poczatku 4 serii bodajze zostaly mu usuniete

sigane

Wiedziałem, że to się tak skończy (żenada, bo takiego tatuaża się usunąć całkowicie nie da). Ten serial miał się skończyć na 1 serii i byłby fajny. W drugiej upał a Scofield łaził w długich rękawach bo twórcom się nie opłacało robić charakteryzacji w końcu wpadli na durny pomysł z usunięciem- brawo !

ocenił(a) film na 10
penetrator1981

Prawidłowo mógłby sie skończyć na Drugim sezonie, trzeci był dobry ale 4 to już przesada naciągany! ALE nie przegapiłem żadnego odcinka

ocenił(a) film na 10
marian17

Każdy krytykuje 3 ostatnie sezony ale prawda jest taka ze każdy by chciał to ogladac to śmierci ale zeby bylo i bylo ciekawe jak all 4 serie

deres237

nie każdy ;) Drugi sezon jest moim ulubionym

marian17

zgadzam się choć 2 ostatnie odcinki 4 sezonu były fajne a 3 sezon zaje$&%# w kosmos !!

ocenił(a) film na 4
penetrator1981

"W drugiej upał a Scofield łaził w długich rękawach bo twórcom się nie opłacało robić charakteryzacji "
Wreszcie ktoś mi to wyjaśnił :D Dzięki ;)

penetrator1981

czepiacie się długich rękawów w upał, a nic nie mówicie, że w 4 sezonie Sara strzeliła matce Michaela w plecy, a jak ją przykrywali marynareczka była śnieżno-biała, a leżała w kałuży krwi ;) uwielbiam takie wpadki - w prisonie sporo ich!

penetrator1981

Najlepsze serie to pierwsza i trzecia:D czwartą bym zrobiła również na 13 odcinków, bo za duzo razy zostają złapani i znów uciekają. Jednak z drugiej strony sęk filmu i "Scylli" zmuszał do ciągnięcia tylu odc czwartego sezonu... Scylla miała tak duże znaczenie dla tylu osób, że można dać inne usprawiedliwienie twórcom, że pociągnęli tyle odc, niż dla pieniędzy ;):P

Gota

zgadzam się. 1 i 3 seria najlepsze, zaraz potem 2. a 4 skończyłabym na wydobyciu scylli i przekazaniu jej selfowi.. to ganianie się matki z synem i ciągła ucieczka.. w ogóle to, że ona żyje to przesada.

penetrator1981

dobrze powiedział penetrator1981..bo Wenthworth naprawde przytył, dlatego nie mógł chodzić w długich bluzkach bo za gorąco;P i dlatego wymyslili usunięcie tatuażu..a jak wiadomo rząd potrafi nawet usunąć taki tatuaż:D

ocenił(a) film na 8
penetrator1981

ee czepiacie cie. to film i naprawde powinno być dla was obojętne czy gość łazi z długim rekawem czy nie, i czy se tatuaże usunął czy nie. Takie logiczne niedociągnięcia nie są ważne i giną przy takiej fabule. Najlepsza fabuła, najlepsze postaci, najlepsze wątki, cała seria była genialna! Dla mnie najsłabszy 3 sezon ale i tak był dobry. Taki troche odgrzewany kotlet z 1 sezonu w spartańskich warunkach. Ale to nieważne bo kolejne 13 odc. cudownego serialu. 4 sezon bezpodstawnie jest tak ostro krytykowany. Dobry wątek. Szczególnie do 17 odcinka, potem straszne zamieszanie przez kilka odcinków. Ale tylko przez 2-3, potem już leci. Ogólnie cała seria jest mega i w sumie zgadzam się z deres237. Ja bym bardzo chciała :)

roslinadoniczkowa

Jak dla mnie serial bardzo naciągany i bzdurny. Pierwszą serię obejrzałem i mi się bardzo podobała, 2-ga już była naciągnięta, obejrzałem kilka odcinków i stwierdziłem, że szkoda mi życia na taki shit. Moim zdaniem serial powinien mieć jeden sezon i byłby fajny ale niestety znowu wygrała chęć zarobienia szmalu na siłę. The Walking Dead to teraz jedyny konkretny serial i jego można naciągać bezkarnie. Trzeba poprostu wiedzieć co powinno lub może mieć kontynuacje a co nie. Miller się tak spasł, że teraz chyba będą go ciągnąć na taczce w następnym sezonie.

ocenił(a) film na 8
penetrator1981

Nie bedzie następnego sezonu więc nie ma takiej konieczności. Rzeczywiście troche przytył w 4 sezonie zrobił sie taki tatuśkowaty już nie taki seksowny jak na początku.
Kwestia gustu. Jeżeli oglądając film/serial bedziesz tylko wyszukiwał niedociągnięć i logicznych potyczek to (poza tym że znajdziesz je w większości, szczególnie sensacyjnych) mało co będzie w stanie cię zadowolić i psujesz sobie przyjemność z oglądania.
"Moim zdaniem serial powinien mieć jeden sezon" - to trzeba było przerwać po 1 sezonie i żyć z błogą nieświadomością że istnieją kolejne. Tyle osób tak gada... że niby trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny - niby tak, ale nie widze problemu. Oglądaj 1 sezon i tyle.
Dla mnie "Prison Break" jest niezaprzeczalnie genialny w każdym sezonie.
"The walking dead" nie oglądałam więc nie bede się do niego odnosić.

ocenił(a) film na 8
penetrator1981

http://www.pudelek.pl/artykul/27072/wentworth_miller_utyl_20_kilo/ Pudel twierdzi że nawet 20. Szok te zdjęcia... Grubasek :)
Ale i tak przez cały serial bardziej podobał mi się Burrows.

roslinadoniczkowa

W takim razie nie zostaje mi nic innego jak polecić Ci "The Walking Dead" nawet jeśli nie lubisz horrorów i tematyki zombie. Można oglądać na kanałach: FOX, AMC i ściągnąć z neta w jakości HD. Był już świetny 6 odcinkowy 1 sezon i dzisiaj jest trzeci drugiego. Polecam.`

ocenił(a) film na 8
penetrator1981

Obejrzę ale mam jeszcze w zamiarze dość dużo filmów i kilka seriali także nie wiem kiedy przyjdzie kolej na 'the walking dead'. Podoba mi się fabuła. Przeglądałam opis na filmwebie. Ściągnę sobie. Jednak wątpię, żeby spodobało mi się bardziej niz "Prison Break".