Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

Prison Break: The Final Break
2009
7,4 31 tys. ocen
7,4 10 1 31112
4,3 3 krytyków
Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka
powrót do forum filmu Skazany na śmierć: Ostatnia ucieczka

Tylko I sezon

ocenił(a) film na 3

byl rzeczywiscie wart ogladania i chyba juz do konca zycia bede sie zastanawial dlaczego obejrzalem reszte.
Powielanie pomyslow, beznadziejne aktorstwo, nuda.... Plakac? Chyba ze smiechu....

ocenił(a) film na 9
Karim

Nie przesadzaj, nie taki zły. Zgodzę się, że jedynka była najlepsza. Podobno jak się zaczyna, tak się kończy. To przysłowie w tym wypadku się sprawdziło - przynajmniej mi się tak wydaje. Oczywiście, co do tego są podzielone zdania. Każdy inaczej to odbiera. Coż, nie oglądałam na bieżąco, teraz nadrobiłam. 3 i 4 sezon obejrzałam na internecie. 1 i 2 musiałam sobie przypominać. Jedynka na pewno było najlepsza, dwójka zaczynała się korzystnie rozkręcac, az do ostatniego odcinka, gdy Scolfield dał się zlapać, nie wspomne o Tancredi - reżyserowie cos musieli zrobić, bo aktorka w ciąże zaszła - i przyznam, ze ten pomysł był trafny. Odcinek, gdy dowiadujemy się, ze Sarah nie żyje dał mi do myślenia, że Scoldfield będzie chciał sie zemścic na jej śmierci, ciekawość mnie pochłonęła. Noce nie przespane, siła oglądałam 3 sezon, nie raz przewijałam momenty. W końcu 4 sezon...słysze, że Scolfield będzie się mścił za śmierć Sary. 24 odcinki będą się zabijać - świetnie. Tylko jak jak zareaguje psychicznie Scofield? A tu taki myk Sara żyje - nuda;(. Scylla - WTF! Bezsensu. Nagle okazuje się, ze juz nikomu nie mozna ufać, nie ma nikogo, kto mogłby im pomóc. A jednak...z nieba spadł Kellmer. No proszę, podobno za kratami siedział, za ich winy! Za to Scolfield i jego heroiczna postawa. Oddał swoje życie za zycie żony i dziecka, aha bezsensowne było w ogóle zabranie Sary do więzienia - przeciez podpisała uniewinnienie, a zabijając matke Micheala, działała w obronie własnej i męża.
Tyle zachodu, żeby ujrzec śmierć Micheala?
Za rok zapomne o tym filmie...

ocenił(a) film na 3
anetek

Za rok? Ja zapomnialem o nim do dzis, tyle ze mi twoj post przypomnial.

Dobrym serialem kryminalnym jest "The Wire", tego chyba nie bylo w polskiej TV, a szkoda. Obejrzalem 4 sezony, i zabieram sie w nocy za 5.