Sklep dla samobójców

Le Magasin des suicides
2012
6,4 20 tys. ocen
6,4 10 1 20035
5,0 5 krytyków
Sklep dla samobójców
powrót do forum filmu Sklep dla samobójców

Tak jak w tytule, czy może go obejrzeć 7letnie dziecko?;)

ocenił(a) film na 7
nigel09

Nie bardzo...

ocenił(a) film na 4
nigel09

Nagość, niezbyt ciekawy język i tematyka. Dla dziecka moim zdaniem się nie nadaje.

ocenił(a) film na 1
nigel09

Zdecydowanie nie!!!

nigel09

Zgadzam się z resztą, dla 7 latki ten film zupełnie się nie nadaje.

ocenił(a) film na 8
nigel09

Mimo iż kreskówka odradzałabym 7 latkowi. To dobra bajka dla nieco starszych, którzy akurat mają gorszy dzień :)
Uwaga spoiler: życie lepsze jest niż śmierć :)

ocenił(a) film na 3
nigel09

Starsi odbiorcy nie będą mieli pozytywnej opinii o tym filmie. A nawet 7 latka może do końca seansu nie wysiedzieć.

ocenił(a) film na 1
nigel09

ten film jest na poziomie rocznego dziecka, a nawet niżej. myślę, że inteligentna siedmiolatka uzna go za mocno upraszczający i banalny.

ocenił(a) film na 6
nigel09

Film od 16 ale wiadomo ,że młodsi oglądają lecz dla 7 latki na pewno nie raczej już dla 10,9 latki no może troche wiecej ja oglądałam jak miałam 8 lub 9 ale jesli już się puszcza takiemu małemu dziecku to ono musi wiedzieć jakie cenne jest życie i zrozumieć ,że ta bajka jest trochę zmyslona no bo sobie może pomyslec ,że jak weźmie trampoline i skoczy z bloku to sobie nic nie zrobi już kiedys był podobny wypadek gdy chłopiec chciał udawać supermena.

ocenił(a) film na 7
Violetta_Stosel

To chore aby tak małe dzieci oglądały takie animacje ja w tym wieku oglądałam dobranocki

ocenił(a) film na 6
fanka_30stm

Nie no trochę przesadziłam miałam z 10 lat

ocenił(a) film na 7
Violetta_Stosel

To chyba ci rodzice nie pilnowali , według mnie ten film nadaje sie od 13 lat

fanka_30stm

Według mnie od 14. Koniwc końców i tak to mlodsi obejrzą

ocenił(a) film na 7
nigel09

film 16+ troche nagości i wulgaryzmy TEMAT nie dla dziecka bardziej dla dorosłych po to aby nabrać dystansu do śmierci

fanka_30stm

Wreszcie trafie stwierdzone. Założyciel tematu po tytule już powinien stwierdzić, że takich animacji dla dzieci się nie puszcza. Zero wyobraźni.

ocenił(a) film na 7
nigel09

Przeczytaj tytuł "Sklep dla SAMOBÓJCÓW".

użytkownik usunięty
nigel09

oglądnij i sam pomyśl, to prosta metoda i w półtorej godziny odpowiedź gotowa.