Nagość, niezbyt ciekawy język i tematyka. Dla dziecka moim zdaniem się nie nadaje.
Mimo iż kreskówka odradzałabym 7 latkowi. To dobra bajka dla nieco starszych, którzy akurat mają gorszy dzień :)
Uwaga spoiler: życie lepsze jest niż śmierć :)
Starsi odbiorcy nie będą mieli pozytywnej opinii o tym filmie. A nawet 7 latka może do końca seansu nie wysiedzieć.
ten film jest na poziomie rocznego dziecka, a nawet niżej. myślę, że inteligentna siedmiolatka uzna go za mocno upraszczający i banalny.
Film od 16 ale wiadomo ,że młodsi oglądają lecz dla 7 latki na pewno nie raczej już dla 10,9 latki no może troche wiecej ja oglądałam jak miałam 8 lub 9 ale jesli już się puszcza takiemu małemu dziecku to ono musi wiedzieć jakie cenne jest życie i zrozumieć ,że ta bajka jest trochę zmyslona no bo sobie może pomyslec ,że jak weźmie trampoline i skoczy z bloku to sobie nic nie zrobi już kiedys był podobny wypadek gdy chłopiec chciał udawać supermena.
To chore aby tak małe dzieci oglądały takie animacje ja w tym wieku oglądałam dobranocki
film 16+ troche nagości i wulgaryzmy TEMAT nie dla dziecka bardziej dla dorosłych po to aby nabrać dystansu do śmierci
Wreszcie trafie stwierdzone. Założyciel tematu po tytule już powinien stwierdzić, że takich animacji dla dzieci się nie puszcza. Zero wyobraźni.