7,4 295 tys. ocen
7,4 10 1 295051
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Niby dlaczego tak dużo ludzi mówi zę SkyFall to Klapa maksymalna,według mnie film zasłużył na spokojne 9/10.
Dobry scenariusz,świetnie zagrane rolę.

RedChrisMaster

Daj spokój, ponad 90 tys. głosów i ocena 7.5, czyli jest dobrze, jeśli wziąć pod uwagę trolli, którzy dali 1.

ocenił(a) film na 1
RedChrisMaster

na 9/10 to zasługują naprawdę świetne filmy które które miały jakąś skaze, to jest film warty oceny 9, a nie kolejna papka o Bondzie który w kinematografii zaczyna odpowiadać kolejnym albumom Lil'Wayne'a czy Green Day'a.

Bond jako seria filmów jednak niesie ze soba jakieś brzemię jako kontynuacji tak długiej sagi.
Dobry scenariusz? W którym miejscu? Jedyne co z tego filmu zapamiętałem to osiwiały, niechlujny Bond z początku filmu co wydawało mi sie ciekawym odejściem od tego schludnego, eleganckiego wzorca szpiega.
Dodam jeszcze, że film w scenie na cmentarzu gdzie ukazane są groby rodziców Bonda całkowicie ROZWALIŁ serie i teorie z nią związane jakoby rózne Bondy (różni aktorzy) nie byli jedną postacią fabularną a jedynie swoimi następcami, zniszczył całą tą tajemnice. Nie wiem po co w ogóle zaczęli ten wątek z przeszłością Bonda skoro w żaden sposób (a potencjał spory) jej nie rozwinęli.
Przemyśl jeszcze raz swoją ocenę

ocenił(a) film na 10
WojuBoju

Przemyślałem,lecz ty również powinieneś 3/10 to dostają absolutne klapy,które wyglądają jak %$#$#.
Może więc to ty powinieneś zmienić ocenę?

ocenił(a) film na 1
RedChrisMaster

Uważam że jak na potencjał filmu ocena 3/10 jest DOSYC zrozumiała. Ale to też zależy od subiektywnego punktu jak tą skalę w ogóle postrzegać. Ocena była też w jakims stopniu wyrazem buntu z tak wysoką średnią oceną, to tez ma wpływ na ocene każdego widza ;d

Uciekanie się do personalnych 'wycieczek' (poprzez odwołanie do mojej oceny) świadczy jedynie o twojej klasie skoro nie potrafisz nawet obronić swojej oceny w zwykłej, kulturalnej dyskusji na argumenty. Troche jak politycy, możesz być dumny/a

ocenił(a) film na 10
WojuBoju

Potrafię obronić,tylko że jestem człowiekiem "pokoju"i nie za bardzo lubię się kłócić,ale dobra jeżeli myślisz że film zasłużył na 3/10 to twoja spraw.

ocenił(a) film na 6
RedChrisMaster

Kwestia gustu, jak dla mnie film ujdzie. motyw z cyjanowodorem mnie rozwalił. no come on,..