Snajper

American Sniper
2014
7,6 256 tys. ocen
7,6 10 1 255526
6,2 55 krytyków
Snajper
powrót do forum filmu Snajper

W Stanach już ten film na Blue-Rayu wyszedł a u nas dopiero do kin wchodzi. Żenada.

ocenił(a) film na 9
Andrzejek324

w połowie europejskich krajów zaczynają go grać dopiero , a nie że my tylko tak .

Mateusz_Nowicki_fw

Czyli wychodzi na to, że połowa Europy jest zacofana.

Andrzejek324

Tak jak twój kolega smalec?

tom126pe

Pisałem już kiedyś, że to co Smalec tu wypisywał to w 90 % nie była prawda. Znam go coś około 20 lat i wcale nie jest zacofany. Wy po prostu łykaliście te jego posty jak przysłowiowe pelikany.

ocenił(a) film na 10
Andrzejek324

to się bardzo mylisz, bo wychodzi na Blue-Rayu w USA w kwietniu! cena: ok.40$.

aquarella

To bardzo dziwne bo na torrentach jest wersja DVdRip.

Andrzejek324

na torrentach jest kradziona kopia

Andrzejek324

http://www.amazon.com/American-Sniper-DVD-UltraViolet/dp/B00RGZ94SG/ref=sr_1_1?s =movies-tv&ie=UTF8&qid=1424464292&sr=1-1&keywords=american+sniper

Bardzo ciekawe.. Nie ma jeszcze nawet daty premiery dvd w USA..

walterneff

Ja ściągnałem z torrentów wersję DVdRip.

Andrzejek324

Co nie oznacza, że wersja dvd/blu-ray jest dostępna w USA w normalnej sprzedaży. Film w dalszym ciągu zarabia spore pieniądze w kinach.

walterneff

W dzisiejszych czasach jest najwazniejsze to co wycieknie do sieci a nie oficjalna data sprzedaży.

ocenił(a) film na 7
Andrzejek324

To że wyciekło do sieci w wersji dvd rip to z powodu Oscarów. Na ogół większość filmów przed oscarami trafia na torrenty bo ktoś z akademii je wrzuca do neta. Poza tym, to że jakiś film trafia gdzieś później niż w Stanach to nie jest oczywisty proces i nie świadczy o żadnym zacofaniu. Są amerykańskie hiciory, które w Polsce mają premierę wcześniej niż w Ameryce (np. Amazing Spider Man 2 w zeszłym roku), spora część filmów trafia u nas równo z Ameryką, czasem tylko w odstępie jednego czy dwóch tygodni. U nas i tak nie jest źle, często większość hollywoodzkich filmów trafia z kilkumiesięcznym, nawet ponad półrocznym opóźnieniem w takich krajach jak Włochy (Strażnicy Galaktyki puszczano tam dopiero pod koniec października) czy Japonia gdzie co najmniej 6miesięczne opóźnienia są normą.

ocenił(a) film na 7
Andrzejek324

twoja głupota też wyciekła, najważniejsze że wszyscy już wiedzą.

ocenił(a) film na 8
Andrzejek324

Nie ma się czym chwalić. ..

ocenił(a) film na 9
niet

Halo. Policja? Proszę przyjechać na Filmweb!

ocenił(a) film na 8
pliseq

tu nie chodzi o policję pliseq

ocenił(a) film na 9
niet

Chłopie żartuję sobie:). Nic złego w każdym razie nie zrobił...

ocenił(a) film na 8
pliseq

Ja wiem ze zartujesz, a mnie to nie rozsmieszylo;)