Snajper

American Sniper
2014
7,6 256 tys. ocen
7,6 10 1 255526
6,2 55 krytyków
Snajper
powrót do forum filmu Snajper

Nigdzie jej już nie ma, nawet w empiku. Ktoś wie może gdzie ją dorwę ?

ocenił(a) film na 7
Brzydgoszcz

Są np. na Allegro (wydanie papierowe) lub jako ebook zarówno w sklepach jak i na warezach ....

ocenił(a) film na 8
jaruone

słabo coś szukasz bo ja wczoraj znalazłem w każdym możliwym formacie, włącznie z audiobookami. Jest taka fajna strona, nazywa się google.

Kamecha

Google? niemożliwe. Wchodziłam w każdy link prowadzący do sklepów internetowych/księgarni i książka była niedostępna.
Ale przyznam co do Allegro- są. Dziękuję za pomoc jaruone i za sarkazm Kamecha.

ocenił(a) film na 8
Brzydgoszcz

A proszę, proszę. Zawsze do usług :)

ocenił(a) film na 7
Brzydgoszcz

@Brzydgoszcz - widzę, że wybrałaś prawą drogę nabycia droga kupna wersji papierowej ;) - fajnie , że udało mi się pomóc. Co do książek szukaj zawsze w największych księgarniach internetowych - ja polecam Matras i Gandalf ( tam kupowałem czasem wydania papierowe, zanim nie przerzuciłem się na cyfrowe czytanie, i obie mają poszukiwaną przez Ciebie książkę pt. "Snajper" Chris Kayle, z czego Matras duużo taniej niż Gandalf) oraz na stronie wydawcy. Okazuje się, że książka "Cel snajpera" to stare wydanie Znaku , a na bazie popularności filmu wyszło nowe wydanie 'filmowe" (też tego wydawnictwa) - pewnie jakieś grafiki, czy dodatkowe treści o filmie dodali - które zwie się po prostu .... "Snajper" - więc może stąd problem z dostępnością książki - stare wydanie poszło na pniu, jak film się pokazał w kinach, a nowe ma inny tytuł ;)