usa to najwieksi mordercy swiata,film o mordercy dla innych zboków.gardzę takimi jak ten chris (celowo z małej),żal mi tylko jego matki,że wychowała mordercę,który świetnie się bawił zabijajac tubylcow.dno.
PS:Polacy brali w tym udział,wielka hańba i wstyd dla naszego kraju.
To fakt, gość miał zrytą psychikę, wystarczy przeczytać jego książkę, zwłaszcza jak ktoś zna angielski w oryginale. To nie był zdrowy psychicznie człowiek. Dlatego pewnie marnie zakończył swój żywot jak każdy zwyrodnialec na tym świecie prędzej czy później.
Zgłębiłem, pewnie bardziej niż ty, i np. książka jeszcze bardziej przekonuje mnie, że bohater.
Amerykański snajper zabija terrorystów, którzy zabijają niewinnych ludzi...chyba, że dla Ciebie terrorysta to niewinny człowiek...zastanów się
Skad wiesz, ze z zimna krwia. Po to sa psy pasterskie, zeby zagryzac wilki. Fajnie, ze jest komu to robic.
No oczywiście, że nie.
To co wcześniej napisałem było w formie żartu, bo wiem że ludzie zawsze się zabijali, zabijają się i zabijać się będą i to bez znaczenia czy o ziemię czy o słoik dżemu.
Taka prawda i nie ma co się nią rozczulać, bo mimo iż zależy to wszystko od nas to i tak nie da się temu wszystkiemu zapobiec.
Jest tak jak piszesz, zakończył żywot szybko i nieciekawie - zgodnie z porzekadłem - kto czym wojuje od tego ginie..
Pozdrawiam
No... mógłby być.. ŻYCIE potrafi napisać fascynujący ciąg dalszy.
Ale chyba w innym kraju musieli by nakręcić ten film :) i przez inną nację.
Pozdrawiam
dlaczego ma się nie wypowiadać?? ty publicznie życzysz śmierci byłemu prezydentowi a ktoś inny nie może powiedzieć prawdy?? każdy z jadących tam żołnierzy jechał tam z własnej woli w celu zarobkowym jak i mała mam nadzieje część psychopatów w celach mordowania ludzi !!!! P.S. większego wstydu niż ten bydlak kwaśniewski nic ani nikt mam nadzieję już nam nie przyniesie !!
Możesz wypowiadać się tylko za siebie, jedni pojechali dla kasy, inni dla przyjemności a jeszcze inni z przekonań patriotycznych i szerzenia tzw "demokracji"
Nie ma tu jednego worka dla tych ludzi, ale wstydzić się powinni Amerykanie a nie zmanipulowani i ogłupieni Polacy.
To się wstydź sam, ja się nie wstydzę bo nie ma czego! Odejdź lepiej z tym obłędem i nie zarażaj.
Gdyby chcieli organizować zamachy to by to robili. Tzw fundamentaliści to sponsorowane przez USA grupki najemników i trochę religijnych świrów, głównie z Arabii Saudyjskiej, Jordanu etc. I co to niby za grupa ludzi zuniformizowana "muzułmanie"? Pracuję z muzułmanami na codzień, jeżdżę na wakacje i chodzę na piwo - żaden nigdy nic mi nie zrobił. Teorie o złych muzułmanach wśród ludzi którzy najwyraźniej muzułmanina widzieli w amerykańskiej telewizji, świadczą o sukcesie prania mózgów jaki US funduje
Chodzisz z muzułmaninem na piwo? :)))))))). To nie tylko amerykańska TV mój drogi. To też np. polskie stacje pokazujące hordy idiotów skaczących z radości na widok wybuchających bomb-pułapek, strzelających idiotów do dziennikarzy, głupków latających z maczetami, czy też pokazujących panów w kieckach wrzeszczących, że ich obowiązuje prawo szariatu a nie prawo kraju w którym żyją i do tego prawa mają się dostosować inni. Cóż faktem jest, że nie każdy muzułmanin jest terrorystą ale tak całkowitym przypadkiem jest że jakoś każdy terrorysta to muzułmanin :)
Nie chce tutaj nikomu psuc zabawy, ale oni tam obalili Saddama Husajna który fanatykow muzulmanskich traktowal jak Hitler opozycje... Obalenie jego bylo prezentem dla tej swoloczy...
za ich największy błąd uważam politykę Roosevelta, wobec ZSRR, uległość Kennedygo wobec ZSRR, Carterer także był uległy wobec ZSRR, nawet mój ulubiony prezydent USA i zapewne wielu Polaków i antykomunistów Ronald Reagan też niestety popełnił kilka błędów choć może nie tak tragicznych w skutkach jak Roosvelt czy następcy Reagana.
Roosvelt i Kennedy to ogolem byli do niczeog, ale obama ich przebil.
Reagan to ogolem byla najlepsza glowa panstwa XX w.
Reagan to nietylko najlepszy prezydent xX wieku ale także w calej amerykańskiej historii. Obama to kiepsko prezydent ale naszczesie trochę przejżał na oczy, pewnie boi się klęski demokratów w wyborach prezydenckich w 2016r. Przegrał z kretesem wybory do Kongresu i Senatu. Natępna klęska demokratów wisi powietrzu. Ameryce potrzebny jest prezydent jam Reagan który pokaże Rosji miejsce w szyku
Rosja nie zachowuje sie az tak źle, nie jest taka jak ja kreuja media, nie powinno sie z nia walczyc, to byla by glupota i to nieptorzebvna.
Obame uważam za najgorszego amerykańskiego prezydenta w historii, choć teraz po ataku Rosji na Ukrainę trochę przejrzał na oczy.