7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177181
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

prawdopodobnie venom w 3 a green goblin w 2 części
?

patryksnake_2

Green goblin już był,więc może będzie Electro,Misterio,Demogoblin,Scorpion,Vulture,Chameleon,napewno któyś z tych,bo co nowa część Spidermana to nowy wróg i myśle że dalej tak będzie.

ocenił(a) film na 10
hunters217

Electro będzie w 2 częśći

Spiderman_filmaniak

nom tera już wiem ale ten post był 1 sierpnia :)

ocenił(a) film na 10
patryksnake_2

Ale ja pisałem do hunters217 a jego post był przedwczorej a już od tygodnia wiadomo że będzie Electro

Spiderman_filmaniak

aha :) to nie popatrzyłem do kogo pisałeś bo mam zaznaczone obserwuj to sorry :)

ocenił(a) film na 10
Spiderman_filmaniak

Ja czytałem info że uśmiercą gwen w 2 części, to oznacza że w tamtej części wrogiem będzie green goblin.

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Bo uśmiercą Gwen w 2 częśći ale wrogiem ma być Electro anie Green Goblin.

Spiderman_filmaniak

A ja czytałem temat że green goblin zabił Gwen w komiksie, więc on będzie wrogiem. Czy ty jesteś zakochany w tym elektrycznym, czy tylko filmy o spider-manie oglądałeś? I co to jest anie?

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Przyszło powiadomieniem że w 2 części będzie Electro wiem że Gwen zabił gobli ale tak naprawde Gwen zabił Peter gdy Goblin puścił Gwen z mostu Peter wyszczelił sieć ale szarpnięcie było tak mocne że złamało Gwen kark znawco komiksów.
Nawet wiadomo kto zagra Electro podab ci że jest czarny.

Spiderman_filmaniak

Wiem że spidey zabił gwen, ale przez green goblina i do tego nie napisałeś odpowiedż geju.

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Ale może w filmie bedzie inaczej.
Gejem to ja nie jestem chłopcze z podstawówki

Spiderman_filmaniak

racja electro jest potwierdzony wiem jak było w komiksie że to green goblin ale tu morze być inaczej bo to tylko film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
BIOLLANTE

haha jaki mózg... ile masz lat 10?

Spiderman_filmaniak

"wyszczelił"