6,7 159 tys. ocen
6,7 10 1 159350
6,4 41 krytyków
Spider-Man 2
powrót do forum filmu Spider-Man 2

Badziewiasty

ocenił(a) film na 7

Jestem szczera ten film mi się wogóle niepodobał, niebyło w nim nic nadzwyczajnego, był czasem wręcz badziewiasty i przereklamowany. Pierwsza część jakoś uszła ale ta niebardzo :-/

tJUSTkawka

"badziewiasta" to jest twoja ortografia. że też takim "ludziom" o takiej "erudycji", którzy potrafią ograniczyć ocenę filmu do nie funkcjonującego w żadnym ludzkim języku słowa "badziewiasty", pozwalają tutaj pisać

użytkownik usunięty
chrismoltisanti

to jest jej ocena i ma prawo uzyc slownictwa jakie sie jej podoba a nie jakiemus 'intelektualiscie' ;] .. heeh.. gdyby operowala jakims wulgarnym slownictwem to rozumiem mozna sie doczepic, ale co ty chcesz od tej bogu ducha winnej dziewczyny? Moze dla niej slowo 'badziewiasty' duzo w sobie miesci?

ocenił(a) film na 9

Badziewiasty..... Mack szukał tego wyrazu w słownikach i nie znalazł. Próbowałem nawet na internecie, nie poddawałem się do końca miałem nadzieję ale nic... przykro mi. Współczuję, ale tzreba było uciekać z lekcji Języka Polskiego?

ocenił(a) film na 7
MackKL

to teraz Mack poszuka jak się pisze "Język Polski" bo według mnie "język polski". Też się uciekałeś, czy mądrala wcale do szkoły nie chodził ? Żałosne, jak ktoś się czepia "poprawnej polszczyzny" a sam nie ma o niej zielonego pojęcia.

ocenił(a) film na 2
tJUSTkawka

Popieram w 100 % Spider Man 2, jest badziewiasty

tJUSTkawka

Jest badziewiasty jak wszystkie ekranizacje komiksowe ale właśnie taki ma być no bo szczerze jakiej rewolucji oczekiwać po historyjce która dorobiła się kilkuset komiksów, filmów animowanych i Bóg wie czego jeszcze? Ale nie myślcie że mnie się ten film nie podobał.