Nie wiem co Wy w tym CZYMŚ widzicie - chodzi tutaj o osoby zauroczone drugą cześcią tego jakze zapierajacego dech w piersiach filmu... Co ja wogole gadam, przeciez ten film jest jeszcze gorszy od "polsatowych" telenowel! Watek milosci jest tak ubarwiony jak w jakiejs brazylijskiej operze mydlanej! Efekty co prawda calkiem znosne ale przesadzone.. no i momentami tak nudne ze wolalbym ogladac obrady sejmu nic jeszcze raz to samo. A gra aktorska skojarzyla mi sie ze scena w "Misiu" gdzie dzieci nagrywaja odcinek z Wujkiem Dobra Rada.. tak wspaniale wtedy graja. Dokladnie jak SpideY i jego luba :]
aa jeszcze jedno .. po obejrzeniu tego filmu uznalem ze Marry Jane jest kobieta ktora chyba lubi "na dwa baty"... no albo po prostu kobieta zmienna jest..
cZLowieK PajOK dVa sUX!
no nie byl jakis zaroabiscie fajny, ale nie ma co- takich zajebistych efektow jeszcze nie widzialem!!!!!!!!!!!!!!!!
Przychylam się do opinii Nemesisa.oprócz wypasionych efektów nie ma w nim nic ciekawego.jak wyszliśmy z kumplem z kina(żalowaliśmy że wogóle poszliśmy) wymyśliliśmy nowego bohatera.Mianowicie Mrocznego Wędkarza:) ktory za dnia jest niepozornym dzieckiem autystycznym(bo z wielka przyneta wiaze sie wielka odpowiedzialnosc:))koncowka filmu musiala oczywiscie zawierać amerykanska flage(to zastanawia co by bylo jakby np przelatywal w tym momencie obok ambasaby RPA:)).Film jest do bani i tyle.pozdro
A mnie się podobał. Po raz koleiny muszę tu podkreślić, że o gustach się nie dyskutuje, więc szanuję Wasze zdanie. Nie będe Was wyzywac, jak to sie często zdarza wsród osób, które mają inne zdania (hihi). Film był bardzo fajny (byłam dwa razy). Co do wędkarza to to nie jest takie głupie. Ten wątek byłby dobry :P, ale i tak wiadome jest zakonczenie (wedkarz ginie).
Magda
w ogole to sie nauczcie wszyscy pisac zanim wezmiecie sie za krytykowanie filmow.Wielcy znawcy hahaha puknijcie sie wszyscy w leb
myslisz ze jak masz zrobiony profil to mozesz juz krytykowac innych bo jestes SUPER INTERNETOWA RECENZENTKA?? buahaha smiechu warte
Jak byłeś mały to Cię mama pająkami straszyła (buahaha) I teraz masz uraz. Takich cwaniaków jak ty na necie jest pełno, a jak coś piszesz to byś to przynajmniej jakimiś argumentami poparł. A tak pozatym ten film jest jednym z lepszych jaki powstał na bazie komiksu ... i troche szacunku dla ludzi leszczu
Cytat:
Co ja wogole gadam, przeciez ten film jest jeszcze gorszy od "polsatowych" telenowel!
No to już widzę czym sobie głowę zapchałeś. Radzę się od tego odzwyczajać..bo zmiany wkrótce będą nieuleczalne :-)
Cytat:
tak nudne ze wolalbym ogladac obrady sejmu
Szczerze współczuję..... z wyrazami smutku Mack.