Film niezly bardzo mi sie podobał - czasem nawet lerpzy od jedynki. Scena gdy zatrzymuje pociag jest wymiatająca ;]. Warto obejrzęc.
Przyznaje scena gdy Spider-man zatrzymuje pociąg jest moja ulubiioną!! Serdecznie polecam to jest mój ulubiony film. Moja siora była na nim 2 razy a ja 1 ale jeszcze raz chce go oglądnąć. Chcemy ściągnąć go na dvd albo kupić bo film jest moim ulubionym. Moim zdaniem jest lepszy od Shreka 2.
masz racje... skąd pochodzisz bo ja moge ci wysłać albo se przyjdziesz po ten film odpisz na marco210@wp.pl albo gg:3531716 w urodzinki kupie se na bema
Tak dla twojej informacji filmów o Spidermanie ma wyjsc 6 o ile dobrze pamiętam, jak nie 9. I bylo to juz planowane przed zaczęciem 1 części. Prawdopodobnie po którymś tam filmie Kirsten Dunst już nie będzie grać a co z Tobey'm to nie wiadomo.
Będzie nie tylko 6 część spider-mana ale jeśli będzie duża oglądalność to 7,8,9 ponieważ
spider-man ma dużo wrogów w 3 części będzie kobieta-kot
a dalej : człowiek-nosorożec, człowiek-woda, Harry Osborn jako drugi zielony goblin, jeszcze jeden pająk tylko że zły i jadowity było jeszcze kilku ale ich nie pamiętam.
Błażej
Kapitalna jest ta scena z pociagiem...Ja dla tej sceny-zwłaszcza tej samej koncówki z tymi dłońmi-poszłam 3 razy na Spider-mana 2 i zasatnawaim sie nad kolejnym razem...Pozdrawiam!!!!
wow... aż 9 części?!
ech - szkoda tylko, że najprawdopoboniej za kilka lat Tobey będzie za stary do tej roli. A nie wyobrażam sobie, że ktoś inny mógłby grać Spidermana :(
A co do 3 części... noo, trudno się nie domyślić :P Przecież żaden film nie może się tak 'ostatecznie' skończyć... to byłoby głupie :P
o kurde, przegapiłam mój film przez to pisanie...
Pozdrawiam wszystkich fanów Spidey'go :D
Tobey & Spidey rulez! :D
nie zabierajcie nam Tobey'go...
sorki że zaśmiecam forum, ale nie mam nic do roboty :P
o bosh... najprawdopodobniej*, a nie to coś co napisałam w poprzednim komencie :/
chyba mam głupawkę :D
Nio... podobno maja kręcic 3, ale za kilka lat... Mam nadzieje, ze to nieprawda! Spider-man jest SUPER!!! Tobey jesy kapitalny!!! Pozdrawiam!!!
Magda