Mam wersję 2.1 i zauważyłem, że scena w windzie różni się w wersji rozszerzonej i zwykłej. W zwykłej rozmawiają o kostiumie Spider-mana i o tym, jak bardzo jest niewygodny, a w rozszerzonej facet zarzuca mu, że ogranicza się do gazet i powinien się zająć też innymi rzeczami, chce mu dać wizytowkę, ale Spidey nie ma kieszeni :) Czy jest możliwość, aby obejrzeć tą zwykłą wersję w wydaniu 2.1? Bo była trochę lepsza, choć w obu było coś dobrego (w zwykłej dowiadujemy się w końcu, skąd się wziął jego strój: ,,Sam zrobiłem" :) i jest parę fajnych tekstów, np ,,Trochę się wpija w kroku". W rozszerzonej rozwaliło mnie zdanie: ,,Nie mam kieszeni"). No więc jest taka możliwość?
Witam!! Sluchaj moze chcalbys sie wymienic na jakis inny film. Nie chce juz kupowac spiderman 2.1 ,poniewaz mam juz orginala zwyklej wersji. Jednak chcialbym zobaczyc wersje rozszerzona. Moze mogli bysmy sie na cos wymienic! MOJ MEIL michael_84@o2.pl
Sory, nie będę tego oddawał.
Jest taka funkcja, że przy niektórych scenach pokazuje się głowa pająka i tam coś trzeba wcisnąć, wtedy pokazuje się, jak robili tą scenę. Może w tej scenie jest coś takiego i może wtedy da się zobaczyć ,,zwykłą" wersję? Ta funkcja nazywa się chyba Spider-Sense, ale nie wiem za bardzo, jak jej używać.