ktoś już napisał że prawie na nim zasnął - ja po prostu nabijałem się z głównego bohatera - już większego frajera nie mogli z niego zrobić. Szkoda, że film jest nastawiony na "umoralnianie" widza, a nie na show, które przecież powinno dominować w takiej produkcji. Może gdyby wyciąć parę przydługawych scen dialogów i zmienić rzewne i typowo hollywoodzkie (czytaj: mające wycisnąć łzy z widza o inteligencji poniżej przeciętnej
) i dodać więcej dynamicznych walk to było by dobre kino, ale tak tylko 4/10 - niestety...
Oglądałem ten film na Polsacie (7 kwietnia)
To była męka ... Dla mnie ten film to nieporozumienie.(1 pkt)
Jeśli chodzi o filmy o superbohaterach to bez konkurencji jest tutaj X-Men.
Obecnie nie zrobiono lepszego filmu.
Frajera - moze dlatego ze ony byl frajerem? Uwierz znam wiekszych. Otaczaja nas wszedzie w szkole i w pracy.
Szkoda Ci ze film jest ustawiony na "umoralnianie" a wg. mnie jest to jedyna rzecz, ktora go wyroznia z posrod innych filmow i DZIEKI TEMU BEDZIE PRZEZE MNIE ZAPAMIETANY JAKO NAJLEPSZY FILM AKCJI WSZECH CZASÓW!
Jesli chcesz obejrzec same efekty specjalne to se odpal painta, to tez sobie po podziwiasz. Ja tam wole film z przeslaniem a nie piacha na mordzie. Chociaz ten film i tak lapie za szczene.
Gdyby dodac wiecej dynamicznych walk to by bylo dobre kino? Chyba odmuzdzacz, ale przy Tobie chyba juz by do roboty nic nie mial.