6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Łobuzy!!

ocenił(a) film na 10

Frajery ciągle nie pokazują nowego zwiastunu, sobie z nas kpią!! Przecież już za pół roku premiera, z tego co mówią zdjęcia są skończone, a film juz montowany, to by mogli coś fajnego wypuścić.

modzelek19

kurwa mac koles ja sie normalnie z toba zgadzam masz absolutna racje ale z tego co pisano na superherohype.com to nowy zwiastun ma byc pokazany niby 17 listopada czyli lada dzien

ocenił(a) film na 4
angelus17

Cierpliwosci..17 pokazą trailer.... i mam nadzieje ze bedzie rewelacyjny..:] A na razie musimy czekac...

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Wiesz, z tego co zauważyłem to czesto wchodzisz na to forum i nie jesteś głupi, ale po takim wyskoku, odechciewa mi sie wchodzićtu i tłumaczyć wszystkim że Venom to, że Venom tamto, że nie było dokrętek bo było za mało akcji, kiedy jest zwiastun i wiele innych. Poprostu napisze jakiś temat Podsumowywujący dla tej bandy pajaców żeby nie musiała szukać inforacji po forum bo przecieżtakie trudne! Żal dupe ściska, dałem info o zwistunie na początku wrzesnia, kapujecie, dwa miesiące temu i w październiku pojawiło się to na wielu innych stronach, czasami siędziwie kto na takich stronach szuka informacji że maja taki zapłon. A tyle przemądrzałych fanów ciągle tego nie wie.

Stefan_Mirecki

Hehehehe racja .. dorgi Darth Venomie .. bo ci kretyni jak czegos nie maja na tacy to nie szukaja i uznaja że tego nie ma i robia nowy temat ... a wystarczy tylko przegladnać tematy ... :/ czy to takie trodne ?? ;/

ocenił(a) film na 6
MaX_35

http://www.filmweb.pl/topic/500329/Zwiastun+przed+Cassino+Roale+.html [www.filmweb.pl/topic/50...] masz już poczytaj sobie i nie płacz.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Dobra dobra, spoko i dzięki. No akurat tamtego tematu nie widziałem wcześniej, a myślałem, że coś będzie na tej stronce od sony pictures, ale w tych menu nic nie było ciągle i dlatego tak napisałem. No a nie wiedziałem, że już zaplanowali datę nowego zwiastunu.

ocenił(a) film na 6
modzelek19

Dobra spoko, juz dawno zaplanowali. yyy? Jak chcesz czegoś to pisz do mnie na gg.