Mi się wydaje że będzie to Doktor Connors który zmieni się w Jaszczura
Mówiono to już wiele razy będzie to jeden z tych trzech:
1. Lizard (najbardziej prawdopodobne),
2. Vulture,
3. Lub sam Parker (jego "ciemna strona")
Ja niewątpliwe jestem za Lizardem, fajna postać i chyba największe prawdopodobieństwo..w końcu pojawił się w dwójce..
co ty ludzom kitujesz przeciesz oczywiste że to bedzie czarny spiderman czyli ciemna strona parkera......pod koniec filmu ten wróg -czyli symbiont- złączy sie z brockiem i powstanie czwarty wróg -Venom [ nie mylic z czarnym spiderem jako poprzednim wrogiem któryzostał pokonany właśnie rozłączając sie z parkerem].
Był w dwójce, kiedy prosił Parkera o oddanie pracy o syntezie jądrowej, wychodząc z uczelni...no chyba że jestem ślepy..radzę jeszcze raz oglądnąć
Ciemna strona Parkera?..co to on Luke Skywalker?..
Po prostu wg mnie po walce z Venomem, zostanie owładnięty przez kostium, i od tej pory symbiot będzie nim kierował..więc nie widzę sensu żeby postrzegać Parkera w czarnym kostiumie jako czwartego przeciwnika..no chyba że twórcy chcą żeby tak myślano..
To nie był Lizard tylko Doktor Connors geniuszu!!! Owszem Connors stał się Jaszczurem, ale w dwójce nie było LIZARDA NIE BYŁO!!!
Właśnie!! Myślałem, że sam na to wpadnie, że to doktorek, a nie Lizard, ale ktoś mu musiał pomóc ;];]
O jezus maria!!! przecież wiem że to był Connors, i wiem że Connors stanie się Lizardem!!, jeżeli takie są zamiary, to właśnie będzie to ukazane w trójce.
W trójce być może będzie motyw eksperymentów Connorsa nad regenracją..
Boże czy wy jesteście tak ciężko kapujący!!?
To kto ma się stać Lizardem jak nie on!!?..może jakiś pijaczek, albo ciocia May..huh?..nie bez powodu Connors pojawił się w dwójce
Sorry, jeżeli niedokładnie przeczytałem poprzednie posty lub czegoś nie doczytałem..za tego ostatniego też..często mi się to zdarza..
Ajjj...nie zwracajcie uwagi na te poprzednie posty..dopiero teraz zrozumiałem swój błąd!!..no fakt..zazwyczaj mi się tak zdarza kiedy niewiele napisze lub nie popatrzę na poprzednie wpisy..Wybaczcie..mój błąd...( trochę ciężko kapujący jestem )..:]
nie ma zadnego 4 wroga, jezeli mialby być to tylko ktoś z dwójki Lizard , Mysterio, nikt inny
Dlaczego zawsze znajdzie sie ktos kto wyskoczy z lizardem? NIE BEDZIE LIZARDA! Bedzie tylko Connors, jego laboratorium, jaszczurczy stuff, ale Lizarda nie bedzie!
to poczytaj na zagranicznych stronach, będzie Sandman,Green Goblin 2 i Venom, jeżeli ma być 4 to Lizard albo Mysterio, ale nikt jeszcze nie potwierdził 4 przeciwnika,więc niewiadomo czy wogóle będzie ktoś z tej dwójki
,,...nie będzie Lizarda.." bo przeczytałeś jakiś ściemniany scenariusz, tak?
tak było z X3, pojawiały się jakieś scenariusze,ktore okazały sie fake, nie było żadnej walki Colossus-Juggernaut, to nie Pyro zabił Quilla, itd.
więc nie wyskakuj mi tu z tym nie będzie Lizarda
czy wy ludzie niedomyślacie się naprawdę że twórcy filmu zrobią 4 wroga jako Samego Parkera??!! czyli tzw. czarny spiderman[ alter ego Parkera]- tak jak naprzykład Norman Osborn i jego druga strona -Green Goblin!!! pomyślcie troche że czarny symbiont spiderman i Venom to 2 różni wrogowie . oprócz nich pojawią się jeszcze 2 wrogowie czyli Sandman i Geen Goblin II. TAK TO BEDZIE WYGLĄDAŁO I KONIEC BO TAK BEDZIE !! PS: Samemu Raimowi zależy najbardziej na wykreowaniu trzeciego i czwartego wroga czyli czarnego spidera i Venoma . tych wrogów łączy tylko jedno-- SYMBIONT !!!
czyli żadnego 4 wroga nie ma, bo jak mozna być swoim wrogiem, co z lusterkiem będzie się napieprzał i wyzywał:,, ale z ciebie niegrzeczny chłopiec Peter" itp, wrogiem może być symbiot,a nie Spidey
najpierw pojawi się wróg 1-szy, czarny 'ZŁY' spider którego tworzy symbiont żerujący na dobrym spiderze/ parkerze później wróg 2-gi , sandman i wróg 3-ci goblin II z którymi zły parker walczy na luzie dzięki symbiontowi- kosmicznemu strojowi. I na sam koniec wróg 4- ty Venom który nie powstałby bez uniszkodliwienia 1-szego wroga czyli alter ego petera/czarnego spidera. ROZUMIECIE?
no dobra, i o co tobie łaziz tym pierwszym wrogiem? bo wymieniaja cwrogów mamy na myśli wrogów Spidermana,a nie wrogów wszystkich ludzi,więc jak można być wrogiem dla siebie /to chyba tylko ty sam stoisz przed lustrem i trzaskasz się po ryju. Może kaftanik?
właśnie że Sam raimi chce zrobic film w którym jednym z wrogów będzie sam Parker... dzięki temu Trójka będzie ciekawsa od poprzednich części . w tym filmie peterowi będzie łatwiej a jednocześnie trudniej pokonac 3-ch wrogów gdyż ''łatwiej' sybiont mu da taką moc że bedzie mógł peter wygrac z goblinem i sandmanemi ''trudniej'' gdyż ten symbiont czyli jego czarny strój bedzie mu też przeszkadzał w pomocy bliskim i innym i też bedzie peter przez to wariowal i bedzie chciał nawet zabic ale nie zabije. bedzie WARIOWAŁ bo nie bedzie wiedział co dokładnie robic nosząc czarny strój/sybiont -czyli ten 1-szy wróg bedzie przyjacielem ale aż takim dobrym że aż złym rozumiecie??? bo bedzie zmuszał petera żeby zabic dlatego peterowi bedzie ciężko ze swoim alter ego- czarnym strojem
można byc wrogiem dla siebie też.........czyżbyś nie pamiętał że w pierwszej części stary Osborn gadał do siebie przed lustrem ale tak naprawde z goblinem?? podobna sytuacja bedzie w trójce. tylko że teraz czeka to petera przez ten symbiont
Ten 1-szy wróg dlatego jest tak skomplikowany bo jest w nim dobro czyli peter/czerwono-niebieski spider.jednak peterowi uda się przepędzic zło w nim uwięzione ...ale skutkami tego narodzi sie 4-ty wróg -Venom z którym peter walczy już nie jako wróg swój i innych ludzi czyli bedzie walczyłz Venomem już w swoim dawnym stroju jako dobry pająk
To się nazywa rozdwojenie jaźni lub wewnętrzne rozterki,co zrobić a czego nie robić? a nie wróg. Wrogów jest trzech, jeżeli chcesz mówić o czwartym to tylko symbiocie. SYMBIOT a nie symbiont, biologie to ty miałeś? gdzie w wyrazie symbioza masz ,,n" ?
ale CKM'y z was! czytal ktos scenariusz?? nie bedzie zadnego LIzarda, ani Misterio.
1 wrog to SANDMAN
2 wrog to Green Golblin 2
3 - Venom
4- SYMBIOT!
teasera zescie nie ogladali?
Lizard i Mistero bedza najprawdopodobniej w 4! a czemu? widac ze nieczytacie wywiadow?! Spiderrek pojdzie do Connorsa zeby zbadal kostium, a w labolatirum bedzie od ciula zeczy z jaszczorkami! czyli prev do "czworki". bedzie tez "ciwil" Mysterio, ale jeszcze bez tych swoich bajerow, czyli tez prev do 4.
człowieku ckm to jest chlam nie gazeta gołe dupy i pare pozycji a ja wam mowie ze bedzie lizard ma byc sandman a nie bedzie lizarda no chyba ze beda robic 4 czesc a i tak to napewno bedzie klapa ja stawiam na lizarda venoma i goblina
Lizzard będzie w trójce! kliknij ten link http://www.film.gildia.pl/filmy/spiderman_3/posters/poster002/*sen/ [www.film.gildia.pl/film...] i sam zobacz!
No i to jest właśnie ten plakat o który wszyscy się tak kłócą...
każdy widzi tam to co chce zobaczeć..niektórzy widzą tam Venoma, nie Lizzarda
to akurat chyba jest Venom, bo ma te żyły o których napisane było w scenariuszu, do Lizarda niezbyt podobny
Green Goblina juz widzieliśmy w teaserze, więc to nie on. To że otoczka jest zielona nie znaczy że to nie może być Venom. Jeśli wierzyć temu scenariuszowi co tu niektórzy na nim sie opieraja to jedyną postacia jaką może być ta z plakatu to Venom, bo ma te żyły co nie są koloru białego. Też wcześniej obstawiałem że to Lizard ale jak teraz tak zagmatwali z tym wyglądem Venoma, to już sam nie wiem czy to on.
Przede wszystkim ludzie to Spider-mana 4 nie będzie gdyż jeden z producentów w zeszłym roku mówił że ''Spider-man 3 '' bedzie rozgrywką finałową i to dlatego w tym filmie bedzie sie tak dużo działo i bedzie dużo akcji i wrogów... i dlatego pojawi sie Venom z którym natychmiast po jego powstaniu rozegra sie ostateczna bitwa wraz z Sandmanem który sie doniego przyłączył i GoblinemII/harrym który sie przyłączył do petera... tak więc zakończając trylogię bedzie 2 na 2 w wyniku czego harry zginie z rąk venoma i przebaczy peterowi śmierc ojca[ bo miało sie właśnie zakończyc na pogodzeniu między peterem a harrym, bo o tym opowiada ta trylogia...].Sandman zostanie pokonany, Venom raz na zawsze unicestwiony a peter pochowa harrego który mu bardzo pomagał i na tym sie zakończą przygody Spider-Mana i żadna częśc 4 nie powstanie gdyż Harrego już zginie i ciotka May tak samo więc niebedzie nawet sensu robic 4 części i żADNEGO LIZARDA NIE BEDZIE .CIESZCIE SIE że przez chwile bedzie Venom I WBIJCIE TO WKOŃCU SOBIE DO GŁOWY
a skad ty niby masz takie informacje gadales z rezyserem film dopiero co powstjae a polowa ludzi wie lepiej od calej ekipy filmowej jak on bedzie wyglodal narazie to moga byc tylko domysly a tak z 3 przed premiera bedzie mozna cos mowic tak samo bylo z da vinci wszyscy wiedzili jak bedzie wygladal a tu ZONK jakas lipa wyszla takze ja dalej propnuje lizarda bo wkoncu 2 czesci pojawil sie on nie bez powodu moze nie bedzie on glownym bochterem ale moze sie pojawi
Na tym plakcie to wygląda tak jaby ten"stwór" siedział w jakimś kanale więc możliwe że to właśnie jest Lizzard.Jedno jest pewne,wszystko się wyjaśni z nie cały rok ;-) Ja obstawiam że jednak Lizzard się pojawi.
Po pierwsze ten plakat to fan art... Była mowa o nim już wiele razy... Sam myslałem, że to Venom, ale rzeczywiście jest to plakat fanowski... Po drugie w filmie jeżeli będzie czwarty przeciwnik to będzie to Lizard ( i moim zdaniem pojawi się na samym końcu - być może będzie to scena po napisach jak w X3 w której zobaczymy przemianę Connorsa w Lizarda). Po trzecie część IV być może powstanie - zależy to głównie od Tobey'ego, który miał nie grać już w części III - a przyczyna oczywista... kasa... Czytałem scenariusz do części III, ale podchodze do niego z dystansem - ale wywiad z osobą, która uczestniczy w kręceniu SM3 jest już bardzo wiarygodny - wskazuje, że będzie czwart przeciwnik i jak on to rzekł " w samej końcówce ostatniej bitwy mocno "uszkodzony" Symbioy opuści Brocka i będzie chcoiał ponownie połączyć się z Pterem, który jednak powstrzyma go" - rzekł również, że jest to koniec Venoma, ale Symbiot ma otwarta drogę i tutaj moja hipoteza - tylko nie skaczcie po mnie za bardzo tylko moja(!!!) Możemy również dostać jak w przypadku Lizarda również scenę po napisach z czerwonym Symbiotem, która będzie wstępem do częsci IV
to ja zawsze gadam rozumnie ale wy i tak nie słuchacie.wmawiacie sobie że bedzie lizard a gówno prawda bo to bedzie czarny spider a zresztą nie lubie sie powtarzac.nie rozumiecie i na sile sie uparliście na częśc 4 która i tak pewne bedzie Nie Powstanie bez Harrego i May
"Po pierwsze ten plakat to fan art... Była mowa o nim już wiele razy... Sam myslałem, że to Venom, ale rzeczywiście jest to plakat fanowski..."
kurna nie wiedziałem. Plakat jest super - nie podejrzewałem o niego fana. Ale tam w oczku spideya na pewno miał byc venom, moze troche spawnowaty ale na pewno ma takie same spideyowe oczy jak spider po czym mozna poznac ze to nie lizard.
a i bruce c. zwykle gra w spideyach epizodziki - coz to sie stalo ze nagle ma dostac sporą rolę przeciwnika? nie traktowal bym tego na razie poważnie.
a ps: kim jest właściwie misterio? nie kojarze goscia...:/
Tak kolega ma specjalne wtyki u producentów SM3 - wie nawet oile będzie trwał Kapitan Ameryka z 2009 roku... Chłopie daj sobie spokój
4 przeciwników - to o czym Ty mówisz to jego alterego a nie przeciwnik...
Według mnie nie będzie to ani lizard ani czarna część Petera Parkera.
W jednym wywiadzie Sam Raimi mówił,że będzie taki przeciwnik jakiego się nikt nie spodziewał
"przeciwnik jakiego nikt się nie spodziewał" to na pewno będzie to Mary Jane!!Mary się wkurzy na Peter'a że ten ją zdradza z Gwen Stacy i będzie go chciała zabić! ;-)
Jasne a Venom to nie Eddie Brock tylko wujek Ben, który zmartwychwstał... Daj sobie chłopie na wstrzymanie...
sumi88 skąd ten kut.. się urwał? pan wszechwiedzący,a mówiący ,,symbiont" itp, buahahahahahha, człowieku, zarozumiały niedouczony palant z ciebie i tyle, zamknij jadaczkę bo scenariusz można zmieniać każdego dnia,a do premiery jeszcze prawie rok,a ty producentem nie jesteś
Właśnie, "zły" Peter to nie przeciwnik jak ktoś juz wcześniej zaznaczył, a nawet jeżeli, to by producenci taką ch**nię odwalili z takim czymś, każą czekać miesiące na tą wiadomość, zebyśmy się dowiedzieli, ze to sam Peter... To do dupy by było!
A więc jednak Mysterio - bardzo ciekawe czy nie jest to jadnak błąd... Tak było w przypadku Lizarda. Był na imdb a po kilku dniach zniknął - być może tak będzie również z Mysterio, ale obym się mylił. Swoją droga ciekawe jak oni go wykreują.. Bardzo ciekawa postać - oczywiście nie tak bardzo jak Lizard czy Carnage o których myślałem, ale jednak 4 przeciwnik a nie sam Parker.
Jeżeli Parker byłby wrogiem to byłoby to jego alterego lub rozdwojenie jaźni jak już wspomniałem a nie 4 przeciwnik
Jeżeli ma być 4 przeciwnik to mówilem że to Lizard albo Mysterio. Poczekamy zobaczymy.
ej ''demon82 kas jan'' więcej mnie nie obrażaj bo sam jesteś niedouczony. a tak na marginesie to Fakt troche mnie poniosło z tym co mówiłem że Mysterio nie bedzie sorry. Ale jak usłyszałem że Campbell gra nie tylko Becka tak jak pisze na IMDB to już niewiem z tym 4 wrogiem. ale założe sie że postac grana przez Campbella czyli Quentin Beck w filmie nie bedzie do końca wrogiem lecz kimś nieznajomym ,gdyż Peter razem z symbiontem dla rozrywki pójdzie sobie naprzykład do cyrku czy klubu nocnego gdzie w tym samym czasie Beck jako Mysterio bedzie wykonywał różne sztuczki zabawiając tym saym publikę . Czyli jest bardzo duża szansa że Beck jako Mysterio bedzie pelnil rolę magika tak jak Copperfild-to mi przeszlo przez myśl i chyba tak bedzie. Beck/Mysterio pojawi sie tylko na pare minut w filmie gdzieś w cyrku czy klubie pod obecnością Petera NAPEWNO... .
ej ''demon82 kas jan'' więcej mnie nie obrażaj bo sam jesteś niedouczony. a tak na marginesie to Fakt troche mnie poniosło z tym co mówiłem że Mysterio nie bedzie sorry. Ale jak usłyszałem że Campbell gra nie tylko Becka tak jak pisze na IMDB to już niewiem z tym 4 wrogiem. ale założe sie że postac grana przez Campbella czyli Quentin Beck w filmie nie bedzie do końca wrogiem lecz kimś nieznajomym ,gdyż Peter razem z symbiontem dla rozrywki pójdzie sobie naprzykład do cyrku czy klubu nocnego gdzie w tym samym czasie Beck jako Mysterio bedzie wykonywał różne sztuczki zabawiając tym saym publikę . Czyli jest bardzo duża szansa że Beck jako Mysterio bedzie pelnil rolę magika tak jak Copperfild-to mi przeszlo przez myśl i chyba tak bedzie. Beck/Mysterio pojawi sie tylko na pare minut w filmie gdzieś w cyrku czy klubie pod obecnością Petera NAPEWNO... .