Mi się wydaje że będzie to Doktor Connors który zmieni się w Jaszczura
ej ''demon82 kas jan'' więcej mnie nie obrażaj bo sam jesteś niedouczony. a tak na marginesie to Fakt troche mnie poniosło z tym co mówiłem że Mysterio nie bedzie sorry. Ale jak usłyszałem że Campbell gra nie tylko Becka tak jak pisze na IMDB to już niewiem z tym 4 wrogiem. ale założe sie że postac grana przez Campbella czyli Quentin Beck w filmie nie bedzie do końca wrogiem lecz kimś nieznajomym ,gdyż Peter razem z symbiontem dla rozrywki pójdzie sobie naprzykład do cyrku czy klubu nocnego gdzie w tym samym czasie Beck jako Mysterio bedzie wykonywał różne sztuczki zabawiając tym saym publikę . Czyli jest bardzo duża szansa że Beck jako Mysterio bedzie pelnil rolę magika tak jak Copperfild-to mi przeszlo przez myśl i chyba tak bedzie. Beck/Mysterio pojawi sie tylko na pare minut w filmie gdzieś w cyrku czy klubie pod obecnością Petera NAPEWNO... .
Mysterio to jesden z przeciwników Pająka,a jeżeli ma być 4 przeciwnik a w obsadzie jest on, to znaczy ze musi się bić. Co to byłby za wróg, który sobie czaruje w cyrku i nic poza tym??
Po pierwsze: nie wal tak natarczywie myszką w "wyślij" po w końcu wyslesz ze sto postów...
Po drugie: nie "symbiont" (!!!) tylko Symbiot
Po trzecie: Quentin Back / Mysterio, czylo Back w kostiumie Mysteria pojawi się na bank - nawet jeżeli będzie bardzo którko
Po czwarte: demon wie o kimiksach dużo więcej od Ciebie (z całym szacunkiem) - ode mnie też, więc nie wyskakuj na niego.
Pozdrawiam
ludzie wyluzujcie gryziecie sie i bluzgacie o to kto ma racje jakby stawka byl milion euro bez przesady;/;/
i tak w ogole nie nasmiewajcie sie z sumiego bo kazdemu moze sie pomylic i zle napisac w jego wypadku byl "symbiont"
wiesz to juz nie chodzi o to ze sie rypnol w jednym slowie ale choppak ma niby wtyki u producentow i wie wszystko najlepiej to skomentowal jay i cichy bob w kontratakuja kto ogladal to wie o co chodzi ja mowie ze bedzie lizard bo bez powodu by go nie pokazywali w 2
Ty sumi88, sądze że jesteś z 88 rocznika więc nie podskakuj, bo jesteś młodszy o 6 lat. Powiedz mi w czym jestem niedouczony, podaj przykład. Jak widzę to nie była literówka bo za każdym razem piszesz ,,symbiont",a na biologii nie mieliśmy o symbionzie tylko symbiozie. Może ty masz jakiś nowy rodzaj współżycia z własną ręką i nazywasz to symbiontem by nie wpaść w kompleksy. nie podniecaj sie tak tym scenariuszem, bo przez następne pół roku pojawi się ich dziesiątki w necie i każdy będzie miał jakieś inne ściemy. Nie ma co się opierać na czymś co nie jest potwierdzone. Poczekamy, potwierdzą czwartego przeciwnika, to wtedy możemy pogadać, bo IMDB też nie ma co za bardzo wierzyć, to jedna z najbardziej ściemniackich stron, wiem to z amerykańskiego źródła. Opinie na IMDB też pochodzą od ludzi z bujna wyobraźnią, uwierz mi. Podobnie było z X3 kiedy ponawypisywali postaci,jak Omega Red,Gauntlet,itd,a nie było nikogo z nich. Ludzie wypowiadający siętam zamieszczali scenariusze oraz mówili że obejrzeli już film i opisywali scenki, które jak się 26 maja okazało nie miały miejsca w filmie.
IMDB TO ŚCIEMNIACZE!!!!!!
Polecam stronkę http://xmenfilms.net/ [xmenfilms.net/] jest bardziej wiarygodna, na forum morzecie porozmawiać także o filmach na temat Spidermana nie tlko X-Men. Miesiąc temu zostałem poinformowany że zostały stworzone oddzielne działy odnosnie Spidermana.
PS
ta niby fotka z Venomem lub Lizardem w kanale z taką zielona otoczką to też fake jakiegos fana, zrobiony w Photoshopie.
POZDRO prawdziwym fanom którzy kumają o co ,,kaman" :P
hej PYRO czemu muwisz że ''demon'' wie więcej ode mnie o komiksach. nie ocenia sie kogoś kogo sie nie zna.ty teżSandMan nie naskakuj bo niechce mi sie kłócic.a tak poza tym to wierzę w to że bedzie Mysterio ale coś mi muwi że na krótko tak jak już wspominałem.Moim zdaniem nie bedzie uczestniczył w żadnej walce tylko powie pare ważnych zdań[ gdyż mysterio zazwyczaj dobry jest tylko w sztuczkach i gadaniu]powie coś Spider-manowi albo komukolwiek i poprostu ''zniknie''jak czarodziej z tła filmu.Mysterio prawdopodobnie[na 50 % ] bedzie miał epizodyczną ale ważna rólkę przemawiającą ,może mysterio bedzie doradzal spiderowi w jednej scenie by np. walczył z symbiontem [jak to robił w komiksach wujek Ben czy Ezekiel ]może ten epizod z mysterio bedzie czymś ważnym dla niego, moze bedzie dotyczyc wujka Bena... .jedno jest pewne: dla Campbella to bedzie wspaniała rola ze wszystkich epizodów[ oczywiście w moim odczuciu ]
Teksty typu "czytalem kiedys wywiad z XYZ, ktory powiedzial ze bedzie ZWJ, co zagra PGH a na koncu bedzie rozwalka" sa na tyle wiarogodne co "Sam Raimi to moj wujek. Ja zreszta podsunalem mu pomysl na EvilDead". ;p moze po prostu poczekamy do filmu? :) no chyba ze gadam z ludzmi, ktorzy siedzac w kinie piec sekund przed pojawieniem sie Venoma krzycza "a teraz bedzie venom!" :D zalosne ;)
Wierz mi, iż wywiady z osobami, które pracują na planie "SM3" są bardzo wiarygodne. Jedyną rzeczą jakiej nie możemy być pewni na 100% jest tożsamość czwartego przeciwnika. Prawdopodobnie będzie to Mysterio - ale na oficjalnie informacje trzeba jeszcze poczekać kilka tygodni.
No okej, ale dlaczego jestem zalosny? ;)
Skoro juz wszystko wiemy odnosnie fabuly, to po isc do kina? Moze od razu wystawmy filmowi 10/10 i zacznijmy rozmawiac o 5 czesci? ;D (bo o 4 jush rozmawiacie)
Po to iść do kina aby zobaczyć ten film. My możemy tylko sobie wyobrażać jak będzie wyglądać np. walka Venoma i Sandmana z Spider-man'em i Green Goblibem II.