6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Skłoniło mnie to do napisania jakiegoś podsumowania, w końcu wielu z was tak jak ja jest tu długo, bardzo długo. Niektórzy piszą prawie codziennie. Skoro wielkimi krokami dochodzimy do momentu na który czekamy już prawie trzy lata (co najmniej ja, niektórzy troche mniej).
Pierwszy raz tak długo pisze na jakimś forum, po części zawdzięczam to wam, bo na forum na którym się nic nie dzieje nie ma co pisać, tu się cały czas coś dzieje. Wspólnie stworzyliśmy największe forum w tym roku, a to dopiero początek. Drugie forum po naszym ma o wiele tematów mniej a i tak piszą o pierdołach, no i co najgorsze piszą na siłe (chodzi o forum PzK3). Nie ma drugiej tak dobrze do informowanej strony filmowej lub o spiderze. Na tym forum wszystkie zdjęcia, filmiki pojawiły się bardzo wcześnie (Flash :). To forum to bardzo duża część mojego obecnego życia, w sumie prawie cały czas tu siedze.
Pozdro dla prawdziwych fanów spidera, Longera, Hanka (szkoda że go już nie ma), angelusa [jego też już nie ma, nie wchodzi to od czasu tej wielkiej awantury w listopadzie, gdy wszyscy sie wyzywali, z naszej grupy szczegulnie ja i angelus byliśmy obrzuceni bluzgami, po tej kanonadzie bluzgi i głupich tematów na forum do stycznia nic się nie działo, może "wojna" trwała by dłuzej gdy by nie to że prowokatorowi tego wszystkiego skasowali konto (chodzi o Nolana)], Black Spider (właśnie, chciałem poruszyć temat jego "sobowtóra", jakiś gościu zrobił sobie taki sam nick i sie zaczął udzielać a ten prawdziwy przestał pisać"), gregoriana vangelisa (od paru dni już nie pisze, ale gregorian był tu wcześniej niż ja).

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

hehe ja tez wszystkich pozdrawiam :)
ja tu też często wpadam ale nie wypowiadam się tak dużo choć ostatnio to zmieniam :)
ja już od dawna czekam na 3 część :) jeszce 50 dni :) zobaczycie szybko zleci :) juz sie chyba wybiore do kina i zabookuje bileciki :)))

ocenił(a) film na 6
dejna_18

Przepraszem wszystkich których nie pozdrowiłem, wiele osób pojwiło sie tu niedawno.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

dzieki ze mnie wymieniles:D:D czuje sie zaszczycony;] i zauwazony co najwazniejsze:)no gosc sobie pozwolil na taki sam nick i ktos moze pomyslec ze ja zakladam jakis temat i to mnie zdenerwowalo.Jeszcze raz dzieki Darth i takze wszystkich pozdrawiam;]

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Najważniejsze że nie pisze głupot, nawet fajne ma te tematy.

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

Aleeeeeee macie problem z tym nickiem haha i ze jescze chcialem zostac jego sobowtorem hahaha
Darth Venom ty jak cos napiszesz to naprawde...
Po 1 kto powiedzial ze on byl pierwszy z tym nickiem
a wogole rozni nas aviatar wiec w czym problem , on i tak sie tylko udziela na tym forum... ale z tego Tragedie robicie

ocenił(a) film na 5
Black_Spiderman

chodzi o to ze powinienes byc bardziej oryginalniejszy.Ja tu od wrzesnia siedze a ani razu ci tu nie widzialem wiec napewno bylem pierwszy.Nie kluce sie o to kto pierwszy a kto nie tylko o to ze jednak juz jest jeden black spider i chyba wystarczy.

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

naprawde z wielka chcecia wybral bym sie ddo kina na ten film bo jsscze nigdy tak nie wyczekiwalem filmu (no chyba ze I czesci spidermana bo wtedy bylem naprawde napalony w konu peirwszy powazny film o moim ulubionym bohaterku:)ale niestety w moim miescie kino jest naprawde do dupy..:/ i boli mnie to xD heh

ocenił(a) film na 6
Black_Spiderman

Spoko, tylko mi się myliliście przez jakiś czas. Byłem przyzwyczajony do tego nicku.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Gdzie mieszkasz? Ja chyba pójde na spidera na 10, moze 11 rano w piętek 4 maja (mam wolne) do IMAXu o ile bedą grali w IMAXie, a jak nie to i tak na dużą sale do cinema-city. Sala IMAX w łodzi ma największy ekran w polsce (tak się pochwale).
Tylko żeby na dytsrybutro nie zrobił tak jak z 300, ten film jest na całym świecie grany w IMAXie a u nas nie, fuj.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

nie no mam nadzieje ze bedzie w iMax'ie tak to reklamowali...bo tez mam zamiar tam isc:)
pozdro...50 dni to nie dlugo:D sweet:)

ocenił(a) film na 6
Numer_44

Zapomniałem napisać że 50 dni jest dzisiaj o północy. Więc za 3 godziny.
Myśle że będzie w IMAXie, bo poprzednia część była, więc ta też powinna być.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

mieszkam w miescinie o nazwie Łomża:D bardzo lubie te miasto ale kino ma naprawde do dupy:D

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Witam wszystkich zapaleńców i fanów Spidera ! Wiesz Darth Venom, ja też z niecierpliwością czekam na premierę. Pamiętam, że chyba od czasu kiedy były ploty, że w trójce będzie Lizard. W sumie to się ucieszyłem, ale pierwsze o czym pomyślałem to co by było gdyby wystąpił Sandman ? Poważnie, mam do niego sentyment od czasu komiksu T. MacFarlane'a. Wyobraźnia podsuwała mi super widowiskowe sceny... Co do Venoma, to na niego nie stawiałem, myślałem że na niego jeszcze za wcześnie. Jak się myliłem pokazał czas i pomimo moich wcześniejszych obaw co do doboru aktorów, wyglądu Venoma dziś cieszę się, że potoczyło się to tak a nie inaczej. Mam tylko cichą nadzieję na występ Lizarda w następnym filmie, oby bo naprawdę będzie na co czekać. Ale wracając do teraźniejszości jeszcze tylko 50 dni :)))))))))))))

ocenił(a) film na 6
Bartlett

Myśle że zrobią nastepną część, nawet bez Tebeya, w końcu trwają prace nad scenarjuszem. I myśle że Jack sie nadaje do tej roli.
Co do fabuły, to jest chyba oczywista i spełni twoje oczekiwania. Słyszałem spoiler że kiedy Peter jest w laboratorium u Conorsa to wszędzie są jakiejś gadżety z jaszczurkami, a on prowadzi badania nad nimi. To oczywisty zwiastun Lizarda w następnej części. Mysle że bedą musieli coś zrobić z symbiotem i będzie Carnage. Może wogóle nie zrobią trzeciego wroga, ale jesli będzie to mają duży wybór: Vulture, Rihno, Kingpin, Hydroman i wielu innych więc mają wrogów na piątą część a nawet nastepne dwie. Jeśli Gallenhaal zagra spidera to myśle że pociągą jeszcze do szóstej części.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

No i jeszcze jedno, do premiery jeszcze 48 dni (o północy)

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Odeon Cinema, James Steet West, Bath Spa,Somerset,United Kingdom to moje kino, pozdrowienia dla Wszystkich.

ocenił(a) film na 6
brodzikm

Co twoje kina?

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

A nic, pisaliście do jakiego kina będziecie szli na film to napisałem gdzie ja pójdę.Coś w tym złego?!

ocenił(a) film na 6
brodzikm

Dobra, ale zamierzasz pójść do wszystkich? :)

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

no dobra wytlumacze to:Odeon Cinema(nazwa kina)James Street West(ulica), Bath Spa (miasto),Somerset(hrabstwo),United Kingdom(państwo).:)

użytkownik usunięty
brodzikm

Nie było mnie troche czasu.Kiedy zwiastun?Bo zaczynam sie niecierpliwić,a ciśnienie na film mam jak nigdy dotąd...

ocenił(a) film na 10

CZy w polsce przed 300 pojawi się ten sam trailer Spider-Mana co i w USA ?
wie ktoś ?
Proszę o odpowiedz :)

ocenił(a) film na 6
dejna_18

Najprawdopodobniej tak, w sumie to napewno.
Shemke (gosciu który zajmuje siezwiastunami na FW) powiedział mi w wtorek że zwiastun będzie niedługo. Więc spodziewałem się go w tam tym tygodniu. Nie wiem, powinien sie pojawić do konca marca.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

no to ide do kina na 300 :) by obejrzeć trailer :)
hehe :)
mam nadzieje ze jenak będzie :)
nie no i tak planowałem iśc na 300-tu...
Ale najważniejszy dla mnei film tego roku to będzie oczywiście Spider-Man :)

ocenił(a) film na 6
dejna_18

Ja już zarezerwowałem sobie bilet na jutrzejsz pokaz przedpremierowy. Powiem wam jutro około 21, jak tam film i ziastun.

Jeszcze 44 dni do premiery.