6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://www.youtube.com/watch?v=kPU2ibJifmw ( 7 min 30 sek)

ocenił(a) film na 6
Black_Spiderman

1. To nie jest trailer tylko clipy!
2. Cały dzień o tym gadamy, nawet na stronie głównej jest info o tych clipach.
Bez komentarza.
J.D zawsze jak czytam twoje post, zwracją na siebie uwage głupotą, n.p. "ja chce jaszczóra w czwartej części" i sumie na tym się skończył temat i powiedz szczerze czy byłeś dwa tygodnie temu na pokazie przedpremierowym 300? Bo jak dla mnie to następny głupi temat w którym chcesz zwrócić uwage.

Stefan_Mirecki

Czemu tak się sadzasz Venom? Jeżeli "wy" gadaliście o czymś cały dzień czy to jest równoznaczne z obowiązkiem czytania przez całą resztę waszych postów? Nie zachowuj się jak komisja cenzorska - a bo to było, a bo od dawna o tym wiadomo, a to nic nowego, a to fake, a że to ty zamieściłeś najobszerniejsze materiały, a bo ktoś ma jakieś życzenie względem filmu które tobie wydaje się głupie itd. Wyluzuj. Każdy ma prawo zamieszczać na tym forum to co chce. Nie jesteś jego właściecielem. Spider-man jest tylko kolejnym filmem fantasy, a że ten gatunek ma w sobie jako taki potencjał każdy może sobie wymyślać na jego temat co chce i wcale nie musi być żadnym fanem. To nie jest forum fanów. Jeżeli jesteś aż tak drażliwy na punkcie niektórych wypowiedzi, to po co je czytasz? Jeżeli czytasz, to po co odpowiadzasz i sadzasz się do głupich kwestii w stylu "ja chcę jaszczura". Co z tego, że chce. Niech chce, to jego sprawa. Skoro ty w innych wypowiedziach masz prawo pisać czy ci się podoba czy nie deska GG2, albo jego maska, to on może chcieć albo nie chcieć jaszczura bo to jest jeden i ten sam bzdet w komercyjnym widowisku. Trzeba mieć naprawdę dużo czasu, żeby siedzieć i pisać o takich pierdołach. Tak na marginesie, podałem tu tylko jeden przykład takich sporów "fanów" i "nie fanów". Jeżeli masz coś czym chcesz się podzielić z innymi to wpisuj, dawaj linki, wklejaj czy co tam jeszcze ale nie najeżdżaj na kogoś, kto podał jakąś informację o której TY już dawno wiedziałeś. Nikt tutaj nie jest na twoim prywatnym blogu. Nie rozdajesz banów więc po co taka krytyka? Krytykujesz nawet nicki. Nie rozumiem co może w nich przeszkadzać. Użyta przez ciebie kombinacja dwóch wszystkim znanych słów też wcale nie jest górnolotna, ale kogo to obchodzi? Uczepiłeś się Spider-mana bo z tego co widzę, właśnie tu jest najwięcej twoich wypowiedzi, ale pamiętaj, że kino (i dobry film) to nie tylko fantastyka i s-f (chociaż te gatunki mają swoje pamiętne obrazy), a poważna i refleksyjna dyskusja o filmie (wydajesz się kimś kto chce poważnie traktować o tym co pisze) nie tyczy się tylko strojów bohaterów, choreografii walk i tym podobnych. Film jeszcze nie wszedł do kin a z jednej z twoich wypowiedzi można wywnioskować, że już jesteś zawiedziony bo obejżałeś ponad 7-minutowy klip. Na twoim blogu jest skrót historii z filmu, fura zdjęć i linków. Myślisz że to wszystko jest wypuszczane po to żebyś ty mógł nabrać ile wlezie i być w ostateczności zawiedzionym, bo okazało się że niechcący obejżałeś cały film jeszcze przed jego obejżeniem? Skoro tyle się wie o filmie jeszcze przed jego obejżeniem to jaka może być frajda z późniejszego odgniatania dupy w sali kinowej? ( o ile prawdziwy fan za wszelką cenę z popękanymi zębami i zaciśniętymi pięściami nie uprze się, żeby znaleźć coś w necie, obojętnie w jakiej kopii). Wiecej luzu, a przekonasz się o ile więcej filmów ci się spodoba.

ocenił(a) film na 5
unbreakable1_2

Hehehe wiedzialem ze to kiedys zanstapi.Znow sie zaczynaja klutnie pojazdy itp itd..A tak bylo spokojnie do iedawna i o wszystkim mozna bylo porozmaiwac doslownie o wszystkim i nikomu odchyly nie przeszkadzaly a teraz...:)Tylko pojawil sie nowy clip a juz jest tle zamieszania na forum ze to sie w glowie nei miesci.Nie nadazam czytac poprostu.Co to bedzie w piatek kiedy puszcza nowy zwiastun..W sobote wszyscy sie pozabjaja bo kazdy bedzie przedstaiwal swoje zdanie i bedziemy mieli tutaj wojne..:)

Peterson_B

W żadnym wypadku nie chcę prowokować żadnej wojny. Zresztą podejrzewam, że miałbym inne zajęcia niż uczestnictwo w jakimś słownym przekomarzaniu. Szanuję osoby, które się tu wypowiadają, staram się nie być obelżywy wobec nikogo, jakkolwiek niektórzy "prowokacyjni" forumowicze się tego domagają. Niektóre wypowiedzi czyta się naprawdę dobrze, nawet negatywne recenzje potrafią być skrzętnie uzasadnione, inne czyta się z większym przekąsem ale co najważniejsze nikt niczego i nikomu nie zabrania(oczywiście w granicach rozsądku i podstaw kultury). Ta strona jest otwarta dla wszystkich, nawet zalogowanie nic nie kosztuje. Nie rozumiem jednak, jak ktoś daje sobie coś w rodzaju prawa do wtykania nosa we wszystkie wypowiedzi z którymi ta osoba(a przynajmniej tak się jej wydaje), że ma związek. Od dłuższego czasu czytam fora na FilmWebie. Jestem miłośnikiem kina...kina dla czystej rozrywki, tej umysłowej także. Jednak systematyczne wtrącanie się i surowe ocenianie innych forumowiczów za to, że spóźnili się z jakąś "nowinką" na temat filmu, teksty w stylu "bez komentarza" , "twój post jest bezsensu", "o tym czy o tamtym dawno już wiadomo" jest dobijające. To jest już na tym poziomie, że jeden z forumowiczów(o ile nie było ich więcej, bo nie czytam wszystkiego) przeprasza, że zamieścił coś co już Venom zdążył zrobić(albo lepiej - o czym Venom już wiedział nie daj Boże). Napewno było to napisane pół-żartem, a może i całym ale ważny jest sam fakt. No i jeszcze te obwinianie o zaśmiecanie forum. O ile wiadomo te forumowe śmieci nie idą do prywatnych worów pod zlewem. Więc jest rozwiązanie: o ile nikt podczas pisania lub czytania postów nie cierpi fizycznie i nikomu nie dzieje się krzywda, dajmy sobie więcej siana. Bądźmy kulturalni ale nie wtykajmy wszędzie nosa ze swoimi wszechwiedzącymi uwagami. Każdy chce pogadać. Fakt że niektórzy robią sobie jaja ale i tych można przejechać scrolem.

ocenił(a) film na 6
unbreakable1_2

Dobra, koniec awantury, chce mieć tu spokuj, bo przez poprzednie awantury zrobił sie tu w pewnej chwili taki burdel że nawet niemiałem ochoty tu wchodzić. Chodzi o to że jak coś dodaje to patrze najpier czy ktoś inny tego nie dodał, wystarczy przecztać tytuły tematów.

ocenił(a) film na 6
unbreakable1_2

Chodzi o to że jak ja coś dodaje (dużo tego było) to najpierw sprawdzam czy ktoś inny tego nie dodał, wystarczy przeczytać tytuły tematów.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Sorry, że dodałem dwa razy, wyskoczył mi błąd, i się nie załadowało, myślałem że nie dodałem.