A więc powiem tak jestem mile zaskoczony zwiastunem,bo podoba mi się od strony wizualnej(zauważyliście pewnie,że obraz ma założony swoisty blur tzn.kolory w filmie są bardziej mroczne),rozczarowałem sie natomiast nie pokazaniem Venoma(ale to będzie karta przetargowa moim zdaniem w drugim zwiastunie w lutym też go nie pokażą,albo pokaża przez moment,bo zrobią to na potrzeby filmu by dopiero Venoma będzie można za grubą kasę w kinie zobaczyć.A co do tego co sie dowiedzieliśmy to chyba miałem rację,ze historia(moje bardzo dawne,dawne posty)z symbiotem będzie polegała na tym,że Peterewi z chęci zemsty wykreuje się jego przeciwieństwo ciemna strona,a więc biorę sie za jeszcze oglądanie zwiastunu muszę się nim nasycić
A i mam pytanie kiedy ten zwiastun będzie dostępny w sieci bo na razie na wyłącznośc ma go tylko Ifilm,zassałem go,ale w HD kiepsko mi chodzi,wracając do filmu to nie powstanie Sandman z wybuchu atomowego bo to za głupie,a symbont nie przyleci z kosmosu bo trzeba unowocześnić komiks z lat 60.A,ze Sandman zabił jego wujka o co chodzi?każdy czekał na Venoma.
Aha noi jeszcze podsumowanie zwiastunu po n-obejrzeniach:
1)przynajmniej nie wiem jak wam,ale mi się wydaje,że muzyka najgorsza z trzech zwiastunów(teaser,Comic Con i to)
2)efekty już niezłe,ale Sandman jakiś taki...hmmm no niedopracowany i ten ryk
3)brak Venoma
4)w sumie to zajawka mi już znkikła,a teaserem jarałem się cały dzień w sumie im więcej materiałów oglądam tym mniej film zaczyna mi sie podobać ,awiastun fajny nawet,ale VEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN NNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMM MMM gdzie ?
No narazie pokazują tylko początek Venoma .. czyli symbtoma .. kto wie .. trzeba dalej czekac :D :P To jest cnota :D być cierpliwym :P mi sie Trailer podoba .. muza mogła by byćlepsza no ale ... a jakośc w HD jest niezbyt :/ rwie mi sie :/ po zmiejszeniu fajnie idzie .. no ale to nie jest to co full screan :D poczekamy na QT version :D
Racja ta cierpliwość,ale ja na 100% nie jestem pewny czy Venom będzie w 100% wykorzystany w tym filmie,że symbiot przejmie brocka i będzie walka i go pokona spidey,ale jest pokazane,że ten Sandman to się raczej broni niż walczy,a Goblina mało ,zobaczymy wszak ta część byłą pomyślana jako zakończenie cyklu,a wiadomo,zę tak nie będdzie