Spider-man 3 wiadomo - film skazany na sukces, ale czy nie za wczesnie pokazana historia z symbiotem? Troszeczkę chyba tak, mogli poczekać do czwórki lub dalej, żeby rozwinąć nieco universum pająka. To tylko moje zdanie, choć może okazać się błędne - ale tylko wtedy mozna to ocenić kiedy film zwita na ekranach. Sandman - strzał w dziesiątkę! Mam jedno przeczucie - pamietacie, że przechodził on na stronę dobra w komiksach? Mam cichą nadzieję, że tu też - walka pajaka ramię w ramię z Sandmanem przeciw Goblinowi i Venomowi to było by to. Mam tez cichutką nadzieję, że pod koniec filmu Dr. Curt Connors zacznie eksperymentować z ręką i zobaczymy Lizzarda w czwórce wraz z Carange!
DAWAĆ ZWIASTUN!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!
DAWAĆ ZWIASTUN!!! no bez komentarza. Widzę że nawet nie przejżałeś forum, gdybyśprzeczytał temat "podsumowanie informacji o spidermanie 3" to wszystkie twoje wątpliwiości by się rozwiały. W każdym razie nie ma nic o przejściu sandmana na dobrą stronę. Dam ci link żebyś się jużnie męczył.
http://www.filmweb.pl/topic/524489/Podsumowanie+informacji+o+spidermanie+3.html [www.filmweb.pl/topic/52...]
No to wszystko chyba wyjaśnia.
"We have found a book" ........ Podsumowanie ..... teraz czekamy na trailer...O ile znowu z Maxem nie wpadniemy w pulapke Braci Kaczek Kaczynskich... :D:D:D
'Darth Venom' mi się wydaje że 'crb' napisał:
"DAWAĆ ZWIASTUN!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!"
w kontekście zniecierpliwienia a nie niewiedzy.
Ps. Jak dla mnie to Venom jest za wcześnie. Nawet jeśli film bedzie dobry...
Wiem, ale takie teksty są troche głupię, co nie?
Dobra temat zamknięty, gosciu nawet nie odpisał.
Kto się speszył? ja?
nie chce jutro zobaczyć 7/7 swoich tematów i ten właśnie mo przeszkadza, noa le to się nie uda.
Nie...Mowilem o tym zalozycilu tematu. Ale Venom..nie zjezdzaj goscia prosze....Nie zamieniaj sie w Angelusa bo to by mnie dobilo...;/;/;/;/
O co ci chodzi, nie zamierzam gościa zjeżdżać, tylko tyle że miałem nadzieję że jutro bede miał 7/7, w końcy na to pracowałem.
Dopiero teraz mam czas na neta. Wchodzę a tu około 10 odpowiedzi - aż się przestraszyłem. Niektórym już slinka ciekła żeby mnie zjechać. Czytałem podsumowanie na przerwie w szkole (jestem nauczycielem) - ale niektóre rzeczy celowo pomijałem żeby nie psuć sobie zabawy (spojlery). Bardzo uwaznie śledziłem wątki o zwiastunie - dlatego jestem już zniecierpliwiony.
Pozdrawiam