6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Spider-man 3 wiadomo - film skazany na sukces, ale czy nie za wczesnie pokazana historia z symbiotem? Troszeczkę chyba tak, mogli poczekać do czwórki lub dalej, żeby rozwinąć nieco universum pająka. To tylko moje zdanie, choć może okazać się błędne - ale tylko wtedy mozna to ocenić kiedy film zwita na ekranach. Sandman - strzał w dziesiątkę! Mam jedno przeczucie - pamietacie, że przechodził on na stronę dobra w komiksach? Mam cichą nadzieję, że tu też - walka pajaka ramię w ramię z Sandmanem przeciw Goblinowi i Venomowi to było by to. Mam tez cichutką nadzieję, że pod koniec filmu Dr. Curt Connors zacznie eksperymentować z ręką i zobaczymy Lizzarda w czwórce wraz z Carange!

DAWAĆ ZWIASTUN!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!

ocenił(a) film na 6
Lord_10

DAWAĆ ZWIASTUN!!! no bez komentarza. Widzę że nawet nie przejżałeś forum, gdybyśprzeczytał temat "podsumowanie informacji o spidermanie 3" to wszystkie twoje wątpliwiości by się rozwiały. W każdym razie nie ma nic o przejściu sandmana na dobrą stronę. Dam ci link żebyś się jużnie męczył.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

http://www.filmweb.pl/topic/524489/Podsumowanie+informacji+o+spidermanie+3.html [www.filmweb.pl/topic/52...]
No to wszystko chyba wyjaśnia.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

"We have found a book" ........ Podsumowanie ..... teraz czekamy na trailer...O ile znowu z Maxem nie wpadniemy w pulapke Braci Kaczek Kaczynskich... :D:D:D

Longusiowe_Szalenstwo

'Darth Venom' mi się wydaje że 'crb' napisał:

"DAWAĆ ZWIASTUN!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!"

w kontekście zniecierpliwienia a nie niewiedzy.

Ps. Jak dla mnie to Venom jest za wcześnie. Nawet jeśli film bedzie dobry...

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

Wiem, ale takie teksty są troche głupię, co nie?
Dobra temat zamknięty, gosciu nawet nie odpisał.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Speszyl sie cfaniaczek...;P Zostalo juz tylko 8 godzin z kawalkiem...:)

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Kto się speszył? ja?
nie chce jutro zobaczyć 7/7 swoich tematów i ten właśnie mo przeszkadza, noa le to się nie uda.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Nie...Mowilem o tym zalozycilu tematu. Ale Venom..nie zjezdzaj goscia prosze....Nie zamieniaj sie w Angelusa bo to by mnie dobilo...;/;/;/;/

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

O co ci chodzi, nie zamierzam gościa zjeżdżać, tylko tyle że miałem nadzieję że jutro bede miał 7/7, w końcy na to pracowałem.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Dopiero teraz mam czas na neta. Wchodzę a tu około 10 odpowiedzi - aż się przestraszyłem. Niektórym już slinka ciekła żeby mnie zjechać. Czytałem podsumowanie na przerwie w szkole (jestem nauczycielem) - ale niektóre rzeczy celowo pomijałem żeby nie psuć sobie zabawy (spojlery). Bardzo uwaznie śledziłem wątki o zwiastunie - dlatego jestem już zniecierpliwiony.
Pozdrawiam