6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

podaje link do zdjecia bo nie wiem i nie mam zielonego pojecia czy jest ono prawdziwe i czy nie jest to czasem swietnie zmontowany fejk ale w kazdym badz razie wyglada naprawde niesamowicie i naprawde bardzo wiarygodnie zreszta ocencie sami to wy o tym myslicie panowie ja narazie wstrzymuje sie zocena czy jest ono prawdziwe czy nie prawdziwe http://www.actuacine.net/2006/posters/spider32.jpg [www.actuacine.net/2006/...] a jak by ten link nie działał to po prostu wpiszcie w goglach w grafice spider32 i to bedzie ten pierwszy obrazek pozdro i czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze bedzie ich tutaj sporo Pozderka

ocenił(a) film na 6
angelus17

To zdięcie jest od jakiegoś czasu w archiwum fake'ów. Zresztąto zdiecie masz od jednego gościa z spider-man.pl, lekka gafa. Wiesz właściwie to chyba fake, ale trudno powiedzieć. Ponieważnie widzę przedniego emblematu na stroju spidera. A z tylniego jest trudno wywnioskować czy to fake, tą "pozycje" juz chyba znamy więc nie wiem. Ale to na 65% fake.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

No jednak to fake, cały czas kojarzyła mi się juz taka "pozycja". A poza tym jakby to0 był orginał to było by dużo szumu.

Stefan_Mirecki

w sumie masz raje ale zwroc uwage jak ten fejk został zajebiscie realiostycznie zrobiony masakra kurde i do tego cos mu sie tam w ku odbija jestem ciekaw co to jest

ocenił(a) film na 6
angelus17

To w oku to jest na pewno twarz. Dziwen ajakśta twarz jak by jakiegoś potwora. Chociarz to może byś też dane przez kolesi od marketingu, bo plakaty z poprzednich część były bardzo podobne i nie zdziwił bym sięgdyby tylko zmieniłi kolor i tło. Tym bardziej jest to dziwne że plakat jest w tak dobrej roździelczości a pierwotnego zdiecia nie mogłem znaleźć w wiekszym rozmiarze niż 150x200.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

jakby kto inny go zamieścił to ty pierwszy bys go zjechał, i co głupio ci!!!!!!!!!!!????????????

angelus17

Hmm co do kwestii oka to mnie to przypomina reszte budynku ktory zaslonil lbem. Trzeba sie temu dokladniej. Mnie ten plakat wyglada jak z innego filmu jakiegos katastroficznego z dorobionym Spiedey'em.

Angelus powines byc utrzciwy i nabluzgac sam na siebie :P

Reven

W życiu bym nie wpadł na to że to może być fake :PP Chociaż jakoś to tło jakieś takie jakby wklejone .... No nic dobrze że już jest stwierdzone ze to fake :PP bo bym nie zabrał głosu w tej rozmowie bo mam nijakie uczucia co do autentyczności tego arcydzieła :D Zajebiście zrobione to muszę przyznać XD ...

MaX_35

no tak, ta fotke to nawet ja do fakeow wrzucilem :)

Ogolem to nie dizwie sie ze jest takie male zamieszanko tzn. chodzi mi o to ze wszyscy sie tym zachwycaja bo jest faktycznie bardzo starranie wykonane.

AzuR_the_ASG_Soldier

Starannie jest wykonana tylko gora sam dol jest masakryczny wyglada jak by kawalki teksu wrzucano tam z painta :D.
MOze zrobimy sobie kiedys wybory na najladniejszy Fake ;)

ocenił(a) film na 6
Reven

No nie kapnął bym się że to fake , gdyby nie to że już gdzieś widziałem spider-mana w tej pozycji, no jak się widziało tyle plakatów i zdjeć to łatwo jest rozróżnić fake od normalnego.