6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Witamy w programie Cow News! Oto najswiezsze wiadomosci ze swiata krow!

Pare dni temu, pewien hodowoca krow, powiesil sie, bo zdechla mu krowa!! Co za poswiecenie, co za milosc!! Powiesic sie dla krowy? Facet nie mial zadner rodziny, mieszkal sam. A jednak powiesil sie, gdy jego krowa zmarla.
Swieczki dla nich obu [*]

Slynna krowa Peris Milkon, zostala przylapana na tajemniczym spotkaniu ze spider- manem! Czy szykuje sie krowi romans?
Oto zdjecie prosto z pola!
img236.imageshack.us/my.php?image=krowaispidermangu0.png

Dowiedzielismy sie, ze Tobey Maguire nie lubi krów! Co za bydlę! Pójdziesz ty Spidey! DO gnoju!

Podobno w czwartej czesci Spider Man ma zabic krowe, zeby odrąbac jej noge i zlać nią swego przeciwnika!

TO juz wszystko w dzisiejszym wydainu Krowich Newsów!

Redakcja:
Cow Rider
---------

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Pomysł z krową masz niezły na lansowanie się ale humor niestety jest na poziomie "Świata według kiepskich"...

ocenił(a) film na 4
Draven_81

Oh my God!!!! No way..... ;|

Longusiowe_Szalenstwo

O kurwa co koles ma zjebany łeb ja cie pierdol wescie go i jego cała zjebana rodzinke powiescie w pizdu a potem dla zwały kopnijcie go w dupe

angelus17

no dobra dobra ..

Ale nie podoba Wam sie siwat wedlug kiepskich? :P

AzuR_the_ASG_Soldier

Cow News zawieszone :P nie wyszlo mi postaram sie cos lepszego wymyslec

AzuR_the_ASG_Soldier

Hehehe droga "krowo" ..... spox humor może na poziomie ŚwK ... ale oni przynajmniej niektoryc bawią .. a to ... no coments ... i przypominam tylko .... zobacz co to za forum :] czy pisze tu gdzieś " wiadomości z krowiego życia" ..... "fani krów" ..... "kulko rolnicze" albo "zrzeszenie na rzecz krów"???? bo mi sie nie zdaje .... :P to by bylo na tyle

Lookijcie .. jakis Pa**nt narobil jakis popierdolonych tamatow i sie podnieca .... jest tu jakis admin ??? albo moderator ??? weźcie zróbcie z takim czymśporządek bo na taki widok to .... kazdy tu cos moze napisac niemielgo .. a chyba to na tym nie polega zeby jakis idiota cos pisal a cala reszta na goscia nadawala ( wiem wiem ... robie to teraz ale ktos musi bo widac ze niczego ludzi nie da sie nauczyc a kretynizm ludzi siega totalnego zenitu ...

Pare słów do auora tamtych tematów .... wiesz .. gdyby glupota miala skrzydla ... to hehe chyba byl bys pierwszym obiektem z planety Ziemia ktory opuscił nasza galaktyke ...

MaX_35

Dobra, macie racje z krowami to troche offtop :p

A co do tego palanta. Mysle ze ktos wlamal mu sie na konto , albo byl nacpany lub pijany bo pisac tematy bqwufbuwefbebfq to kretynizm :/

A tak w ogole, to nie jestm Krowa tylko Krowi Jeździec ;p

AzuR_the_ASG_Soldier

angelus17 - wieśniaku, może to z twoją rodzinką warto takie rzeczy zrobić by następny taki pzypał jak ty nie pojawił się na tym świecie?

Individual

Przypał - miało być

Individual

tak tak "cow rider" to jakas analogia .. albo kiepski podróbka do "Ghost ridera" ??? ;>

ocenił(a) film na 6
MaX_35

Co do tamtego gościa to zgadzam siez Cow Riderem (aka.AzuR).
Co do Cow Ridera, mógł by zmienic nick na stary i nie robićto takiego burdelu.

Stefan_Mirecki

eeee czemu nie, krowy zasluguja na uwage.;]