Pisano, że to forum jest najbardziej doinformowane i że nie piszemy o byle czym, a tu jakiś "kolega" Salomon daje nam na tacy same "nowości" :/
niestety kolego ,,wyjatki,, sie zdarzaja :/
Sadze ze on dobrze wie ze to bylo , poprostu specjalnie zasmieca forum ,,starociami,,
Dobra, gościu jest troszke niedoinformowany, ale wyluzujmy. Nie jest nowy, widziałem go już pare razy, mozęostatnio nie wchodził i tak się probiło. Szczerze to wydaje mi sie że był ostatnio i powinin to widzieć.
Jeden wyjątek od dłuższego czasu nie świadczy o forum, Forum to masa, ogół urzytkowników. na każdym nawet najlepszy forum trafi się ktoś kto "odstaje", jeśli pisał by głupoty a wszyscy by sie tym zachwycali, to by świadczyło że na tym forum jest banda idiotów, troche tak jak PzK3, pisanie o samych pierdołach i zachwycanie sieilością postów "Ja chce zwiastun", takie teksty są na poziomie pieciolatka, wiekszośc ośób które tam piszą to głupie małolaty które są strasznie zakochane w Bloomie i Deepie, i nie mająwiedzy o filmach, piszągłównie o wyglądzie aktorów, i nabijają nudne i bezwartościowe komentarze.
Ale on nie pisał nic głupiego tylko się spuźnił o tydzień ze zdjęciami, i nikt go nie poparł, więc był jedną osobą która troszke od reszty "odsytawała".
Mam pytanko, bo zapomniałem (zdarza się), czy Eddie zajmował się fotografowaniem spider-mana, czy był poprostu fotografem?
Fajny mam awatar? Za dwa tygodnie wróce do strego, był bardzo charakterystyczny.
No wiedze ze nie był jedyny, jeden gościu napisał że to fake. Ble...
Odpowiedz na pytanie - Brock byl z zawodu takze fotografem ale kiedy dowiedzial sie ze Parker robi zdjecia spdermanowi tez zaczal probowac swoich sil ale wiadomo ze mu sie wychodzilo:)poprostu chcial rywalizowac z Parkerem i udowodnic ze jest lepszy dlatego zaczal cykac zdjecia spdermanowi no ale nkt nie zrobi zdjec spidermanowi jak on sam:)(w filmie chyba o jakas posade beda sie scigac czy jakos tak w komiksie bylo podobnie nie pamietam juz)