false

${film.year}
6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Pisano, że to forum jest najbardziej doinformowane i że nie piszemy o byle czym, a tu jakiś "kolega" Salomon daje nam na tacy same "nowości" :/

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

niestety kolego ,,wyjatki,, sie zdarzaja :/
Sadze ze on dobrze wie ze to bylo , poprostu specjalnie zasmieca forum ,,starociami,,

ocenił(a) film na 5
Black_Spiderman

No nie wiem, ale jeśli tak to to jakis czubek. Ja jestem przeciwko niemu !!!

ocenił(a) film na 6
Ultor

Dobra, gościu jest troszke niedoinformowany, ale wyluzujmy. Nie jest nowy, widziałem go już pare razy, mozęostatnio nie wchodził i tak się probiło. Szczerze to wydaje mi sie że był ostatnio i powinin to widzieć.

Jeden wyjątek od dłuższego czasu nie świadczy o forum, Forum to masa, ogół urzytkowników. na każdym nawet najlepszy forum trafi się ktoś kto "odstaje", jeśli pisał by głupoty a wszyscy by sie tym zachwycali, to by świadczyło że na tym forum jest banda idiotów, troche tak jak PzK3, pisanie o samych pierdołach i zachwycanie sieilością postów "Ja chce zwiastun", takie teksty są na poziomie pieciolatka, wiekszośc ośób które tam piszą to głupie małolaty które są strasznie zakochane w Bloomie i Deepie, i nie mająwiedzy o filmach, piszągłównie o wyglądzie aktorów, i nabijają nudne i bezwartościowe komentarze.

Ale on nie pisał nic głupiego tylko się spuźnił o tydzień ze zdjęciami, i nikt go nie poparł, więc był jedną osobą która troszke od reszty "odsytawała".

Mam pytanko, bo zapomniałem (zdarza się), czy Eddie zajmował się fotografowaniem spider-mana, czy był poprostu fotografem?

Fajny mam awatar? Za dwa tygodnie wróce do strego, był bardzo charakterystyczny.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

No wiedze ze nie był jedyny, jeden gościu napisał że to fake. Ble...

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

Odpowiedz na pytanie - Brock byl z zawodu takze fotografem ale kiedy dowiedzial sie ze Parker robi zdjecia spdermanowi tez zaczal probowac swoich sil ale wiadomo ze mu sie wychodzilo:)poprostu chcial rywalizowac z Parkerem i udowodnic ze jest lepszy dlatego zaczal cykac zdjecia spdermanowi no ale nkt nie zrobi zdjec spidermanowi jak on sam:)(w filmie chyba o jakas posade beda sie scigac czy jakos tak w komiksie bylo podobnie nie pamietam juz)

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Co do mojego pytania, to już wiem, miałem to napisane na własnym blogu :)

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

heheh i zapomniales o tym ze masz to na wlasnym blogu??:D

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

No Darth Venom.Pierwsza wpadka, ale niedoinformowany przez samego siebie??Tak czy inaczej masz prawo zapomniec.I tak natłukłeś informacji:
)