pojdzie chociaz raz w gore bo od kiedy byl ,,zielony plusik,, to potem tylko strzalka na dol ....
Ani razu strzalki w gore!!!
troche to przykre , ale prawdziwe..
To sobie jeszcze poczekasz trochę...a w ogóle po kiego Ci ten ranking? ważne, że Tobie się film podobał ;]
wlasnie!!ranking nie ranking ale wlasne zdanie najwazniejsze!!!!no bo takto nie ma sensu filmow ogladac:)))))))))
no wlasnie!!!ja jak sie naczytam tych uchybionych recenzji krytkow na temat jakiegos filmu zanim jeszcze ten film zobacze to normalnie mnie krew zalew!!a pozniej sie okazuje ze te debile jak zwykle przesadzali masakrycznie!!!!:)))nie no poprostu smieszne ze za takie brednie im placa:))))))))
Ja sondze, rze Spajdermen nie pujdzie w gure, bo to nie miejsce dla niego. Ubrał sie na czerwono i obcisł (jak pedzio) i mysli hyba rze jest fajny.!! Na gurze to ma miejsce Franczesko Toti, ktury by tego spiderama jednym kopem zdjoł.!
Nie pójdzie, nie pójdzie, bo ma średnią 7,55, a wszyscy maniacy już obejrzeli i ocenili , więc teraz wyzszej oceny niż 7/10 to ten film nie dostanie.
1 Nie pójdzie w góre, chyba że jakiś nowy film spadnie jeszcze niżej...
2 Błendy popełniane były specjialnje wienc to nie wina brakó słownika...
A ja czekam aż osiągnie taką ocenę na jaką zasługuje czyli gdzieś w granicach 3-2.....
nie na temat ale zobaczcie ten artykul
Warner Home Video podjął decyzję o wycofaniu się z polskiego rynku. Sprzedażą jego filmów od sierpnia zajmie się licencjonowany dystrybutor. Stowarzyszenia Dystrybutorów Filmowych ostrzega, że to dopiero początek.
Oficjalnym powodem takiej decyzji jest zbyt wysoki poziom piractwa w naszym kraju. Bezpośrednim impulsem było natomiast zamknięcie strony napisy.org oraz artykuł w "Gazecie Wyborczej", który próbował bronić scenę twórców napisów.
Polska scena tłumaczeń broni napisy.org
"Internet nie znosi i nie anuluje norm prawa autorskiego" - pisze w swoim oświadczeniu Stowarzyszenie Dystrybutorów Filmowych. Popularność nielegalnych wersji filmów spowodowała, że na początku tego roku z bezpośredniej dystrybucji płyt DVD i filmów VHS wycofał się ITI. Także Universal zlikwidował swoje biuro. Teraz przyszła pora na Warner. Bardzo możliwe, że za nimi pójdą następni.
Polscy internauci bojkotują kina
Stanowisko SDF w sporze o napisy,org i ściąganie z sieci jest proste - "Stale i celowo zaciera się różnicę pomiędzy swobodnym obiegiem informacji, a nieautoryzowanym korzystaniem z cudzych utworów. Dezinformuje się opinię publiczną". SDF w ten sposób pragnie sprzeciwić się powszechnej "kulturze ściągania" i akceptacji tego procederu jako mało szkodliwy społecznie.
Stowarzyszenie mówi o innych rynkach, regionach w których tolerancja dla piractwa jest znacznie mniejsza - właśnie tam pójdą dystrybutorzy. Decyzja Warner nie dziwi w świetle faktu nieuniknionego przejścia na nowe nośniki zapisu danych - Blu-ray i HD DVD. Wdrażanie tej technologii, promocja i dystrybucja - co tu dużo mówić - drogich filmów, będzie ogromnym obciążeniem finansowym.
Dodatkowo, sprzedaż "pełnoprawnych" filmów w wersji DVD od lat jest coraz mniejsza nie tylko ze względu na piractwo, ale i na produkcje za kilka złotych, które znajdziemy w różnego rodzaju magazynach. Widzowie często myślą, że każdy film trafi kiedyś do gazety. Jak się okazuje, nie jest to takie proste - bardzo możliwe, że niedługo nie zobaczymy ani jednego filmu na DVD. Nawet w piątkowej gazecie codziennej.
Łukasz Kujawa
Źródło informacji: INTERIA.PL
http://nt.interia.pl/audio-wideo/news/koniec-oryginalnych-fi...
"Oficjalnym powodem takiej decyzji jest zbyt wysoki poziom piractwa w naszym kraju" co kurwa?????? dobrze, że w innych bardziej rozwiniętych krajach nie ma piractwa!! Ciekawe skąd się biorą film na necie zaraz po ich premierze światowej ??
Jak czytam takie artykuły, to mnie krew zalewa :( Następny idiota z za biurka się wziął i napisał... same bzdury! kurwa! ;/