6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Która trylogia według was jest lepsza: Spiderman czy X-men osobiście uważam że lepszy jest X-men.

ocenił(a) film na 9
dominid3

Uważam zebys przejrzał forum ^^

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

wiem, wiem taki temat już był tylko nie wiem co dla was było leprze.

ocenił(a) film na 5
dominid3

Zdecydowanie X Meni :) Chociaż jestem fanem komiksów o spider manie.To to co zrobił S Raimi woła o pomste do nieba .Żal to oglądać z kazda kolejna czescia jestem bardziej załamany tym co zrobili z mojego ulubionego komiksu,

ocenił(a) film na 9
Robert831231

No dobra skoro chcesz znac moje zdanie :P ^^
To oczywiście że SPIDER-MAN

ocenił(a) film na 7
dominid3

Teoretycznie powinienem powiedzieć, że Spider-man gdyż moje oceny do filmów wyglądają tak:
Spider man (8\10)
Spider man 2 (9\10)
Spider man 3 (8\10)

natomiast X-man tak samo tylko trzecia część ma 7\10 a nie 8. Jednak gdybym musiał wybierać pomiędzy trylogiami to bym wybrał X-mena :D

ocenił(a) film na 10
dominid3

wesług mnie to nie ma co porównywać...
Spider-man, Spider-man i jeszcze raz Spider-man...

PS: Nie znaczy to ze X-men są źli...lubie ich ale Spidey jest lepszy...

dominid3

SPider lepszy :pp ale ode mnie i spider 1 troche słaby , Xmeny trzymają poziom :pp ale za to 2 i 3 Spidera :pp jest genialna :pp wiec wole spidera

ocenił(a) film na 6
sly1111

Jakbyś mógł swoją wypowiedz przełożyć na język polski, to byłby wielce zobowiązany ;]

ocenił(a) film na 8
Dextromethorphan

ja pierdole, ten znowu o ortagrafii. tak ci śpieszno do szkoły chłopczyku?? za pisaniem pięęęknych przepięknych wręcz zdań po zeszycie?

Walker_

Spider Man 1 ... genialny film . X-Men 1 świetny film ...
Spider Man 2 ... świetny film . X-Men 2 genialny film ...
Spider Man 3 ... straszne gówno . X-Men 3 średni film ...

X-Men wygrywa ...

ocenił(a) film na 6
Walker_

Jaki Ty jesteś głupi... nie o ortografie mi chodzi tylko o składnie zdania baranie...zresztą Twoje wypowiedzi też są tak konstruktywne jakby je dziecko ze szkoły specjalnej napisało...

Dextromethorphan

3-0 dla Spider-Mana !!!! Choc X-Men też niczego sobie.

Bialy_Pielgrzym

w ktorym miejscu ja sie pytam?!
Spider 1 da sie jeszcze ogladac, 2 juz ciezej, a 3 to nie wiem kto nazwał filmem, bo pastiż im raczej wyszedł niż konkretne dzieło filmowe - dno den, dla mnie
za to X-men 2 czesci dobre, 3cia troche slabsza, ale tez bardzo dobra
nawet porownujac oceny z imdb (ktore ostatnio stracilo dla mnie troche wiarygodnosc) X wypadaja lepiej
Spider - 7.3 7.8 6.8
X-Men - 7.3 7.9 7.1

ocenił(a) film na 7
dominid3

x-men
bo jakos spidermana nie lubie, chociaz ta trzecia czesc niczego sobie