Która trylogia według was jest lepsza: Spiderman czy X-men osobiście uważam że lepszy jest X-men.
Zdecydowanie X Meni :) Chociaż jestem fanem komiksów o spider manie.To to co zrobił S Raimi woła o pomste do nieba .Żal to oglądać z kazda kolejna czescia jestem bardziej załamany tym co zrobili z mojego ulubionego komiksu,
Teoretycznie powinienem powiedzieć, że Spider-man gdyż moje oceny do filmów wyglądają tak:
Spider man (8\10)
Spider man 2 (9\10)
Spider man 3 (8\10)
natomiast X-man tak samo tylko trzecia część ma 7\10 a nie 8. Jednak gdybym musiał wybierać pomiędzy trylogiami to bym wybrał X-mena :D
wesług mnie to nie ma co porównywać...
Spider-man, Spider-man i jeszcze raz Spider-man...
PS: Nie znaczy to ze X-men są źli...lubie ich ale Spidey jest lepszy...
SPider lepszy :pp ale ode mnie i spider 1 troche słaby , Xmeny trzymają poziom :pp ale za to 2 i 3 Spidera :pp jest genialna :pp wiec wole spidera
Jakbyś mógł swoją wypowiedz przełożyć na język polski, to byłby wielce zobowiązany ;]
ja pierdole, ten znowu o ortagrafii. tak ci śpieszno do szkoły chłopczyku?? za pisaniem pięęęknych przepięknych wręcz zdań po zeszycie?
Spider Man 1 ... genialny film . X-Men 1 świetny film ...
Spider Man 2 ... świetny film . X-Men 2 genialny film ...
Spider Man 3 ... straszne gówno . X-Men 3 średni film ...
X-Men wygrywa ...
Jaki Ty jesteś głupi... nie o ortografie mi chodzi tylko o składnie zdania baranie...zresztą Twoje wypowiedzi też są tak konstruktywne jakby je dziecko ze szkoły specjalnej napisało...
w ktorym miejscu ja sie pytam?!
Spider 1 da sie jeszcze ogladac, 2 juz ciezej, a 3 to nie wiem kto nazwał filmem, bo pastiż im raczej wyszedł niż konkretne dzieło filmowe - dno den, dla mnie
za to X-men 2 czesci dobre, 3cia troche slabsza, ale tez bardzo dobra
nawet porownujac oceny z imdb (ktore ostatnio stracilo dla mnie troche wiarygodnosc) X wypadaja lepiej
Spider - 7.3 7.8 6.8
X-Men - 7.3 7.9 7.1