6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://img267.imageshack.us/img267/2685/venommr7.jpg [img267.imageshack.us/im...]

PATRZCIE TO NAPEWNO NIE JEST FAKE TAK BEDZIE WYGLADAL VENOM W FILMIE PODNIECILEM SIE....100% VENOM JA MAM PRAWDZIWE ZDJECIE A WY NIE!!

Ten topic dedykuje Smieciarzom na Forum, zeby zobaczyli co odwalaja na tym forum...

ocenił(a) film na 7
AzuR_the_ASG_Soldier

___NIE KARMIC TROLLI!!!___
Prosimy nie odpowiadac na ten temat ;)

Hank

A co, prawda w oczy kole?

ocenił(a) film na 7
Thief

nie rozumiem :) zartuje przeciez, zabawny ten post byl :)

ocenił(a) film na 4
AzuR_the_ASG_Soldier

Tepic smiecie na Forum..... :D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Sorry, kuba (Azur) lubie cię, ale tym tematem usdowodniłeś że sie nie znasz. Przecież to jest zwyczajne zdiecie z komiksu, wejdź na mój bolg, tam zobaczysz zdiecie Venoma jest podobne do tego. I nie wciskam ludziom kitu że mam zdięcie z filmu. Teraz pokazałęś ze jestes gorszy niż RIDER (niektórzy zrozumieją)

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

ale on tak przeciez napisal ironicznie.

Hank

boze blazej ty teraz udowodniles ze uwazasz sie za wielkego znawce. walnalem to tu zeby pokazac smieciarzom co odwalaja. a ze jest to zdejcie z komiksu to k**** wiem ale to mialo byc, dziex hank, ironiczne. no a to ze dla ciebie wszyscy musza sie znac i wszyscy musza pisac powazne rzeczy to tylko pokazuje ze jestes jakis tepy...

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Ubawiłeś mnie, teraz piszesz że to tylko twoja głupi prowokacja. I mogę wiedzieć co? i komu tym udowodniłeś?

Stefan_Mirecki

chodzilo o to zeby smieciarze zobaczyli co robia na forum. zeby zobaczyli co za smieci puszczali.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

No sorry, prowokacja i dla żartów (tak powiedził przez telefon) ale troche głupie.

Stefan_Mirecki

Chyba nic nie miała zamiaru udowadniać.
Chciał tylko pokazać to o co tu Wam wszstkim przecież chodzi.
To, że nie chcecie tu spamowania.

van_Gregorian

Miało być:

Nie miał zamiaru. Jedna litera za dużo.

Sorry Azur.

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

tzn. azur zamiescil ten post w pare chwil po tym, jak ktos opublikowal kolejny tandetny fake. dlatego wszyscy skumalismy ze to prowokacja. to oczywiste, ze po kilku dniach, nie ma juz takiego efektu. panowie, pokoj! i wymyslmy jakis ciekawy topic bo sie tu pozabijamy z nudow ;D

Hank

No ja to pamiętam ;)
Wiedziałem, że to nie na poważnie.
Tylko tak się zastanawiałem co z tego będzie ;)

Zgadzam się co do wymyślenia tematu. Te nudy... ;D

van_Gregorian

no wlasnie venom a ty przylazisz pare dni po fakcie i sie czepiasz

to bylo i dla zartu i dla pokazania co sie na tym forum dzieje

i przestan sie Venom czepiac nie wszyscy sie znaja tak jak ty.

powiem tak

STFU VENOM

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

To że pare edni po fakcie to nie moja wina. Poprostu sięprzeprowadzałęm i nie miałem internetu (zresztą dobrze o tym wiesz). Przeczytałem to jak byłem u kolegi, pare dni nie byłem w internecie i robiłem wszstko nha szybko, nie przeczytałem ostatniej linijki gdzie napisałęs że to żart. I cie opieprzyłem. A jak gadaliśmy przez telefon to coś pomamrotałeś i nie wytłumaczyłe stego wiec ci zjechałęm. Mój błąd, nie doczytałem, przyznaje się bez bicia. Ale chba większość maniaków to rozumie jak nie ma na dłuzszy czas internetu i ma gdzieśdostep na pare minut to nie czta głupot tylko przy z wierzch. Sorry, że tak puźno ale tera wszedłem w liste tematów zeby coś znaleź i to zobaczyłem, więc postanowiłem sie wytłumaczyć. (od jutra dodaje na swoim blogu zdięcia z Ergona, potem pomyślę na d SM3, jak niektórzy juzodwiedzili to wiedząże satam głównie zdiecia do Transformers)

Stefan_Mirecki

Ja nie jestem codziennym gościem tej strony i jak zobaczyłem temat prawdziwe zdjęcie venoma a potem zobaczyłem co to jest już zaczołem sobie ukłdać wierszyk jak zjechać tegop frajera ( bez obrazy ) dopiero po przeczytaniu całego tematu wyjaśniło sie co i jak ktoś kiedyś powidziedział
,, Mylić sie jest rzeczą ludzką " ;)

ocenił(a) film na 8
AzuR_the_ASG_Soldier

może i nie jestem z byt odkrywczy ale jak dla mnie to to może być venom http://tapeta.filmweb.pl/138713/sm3_wp2_800x600.jpg [tapeta.filmweb.pl/13871...] w sumie pasuje bo i czarny jest i ma ząbki a biorąc pod uwage wcześniejsze cżesci twórcy lubią nieco zmieniać postacie z komiksu.

ocenił(a) film na 7
Obiwan

hehe, widze ze ten temat az sie roi od zartownisiow ;) nie ma to jak sarkastyczne wypowiedzi ;)

użytkownik usunięty
Hank

ten dark venom to jakis taki malo sprytny jest... :)

ocenił(a) film na 6

Samjestesmało sprytny, frajerze. Umiesz czytać? Zalogowałeś sięwczoraj czy co bo pierwszy raz ciewidzęa na blogu nie masz nic, nawet opisu. A nicku teznie zmeniłeśtylko masz email. Wiekszosć najwarzniejszych tematów na tym forum napiosłem ja, zobacz sobie listę tematów. Poprost przejżyj sobie tematy od czerwca tego roku to zobaczysz że wpisałęm się w 80% tych tematów. Jak tylko sie coś nowego pojawi to zazwyczaj pierwsz dodawałem to ja, Hank lub Angelus 17 a ty przeczytałeś najprawdopodobnie jeden temat na całym forum i sie wymądrzasz. Wejdź sobie na mójh blog mam tam bardzo duzo zdieć z planów wielu filmów. A ty najprawdopodobnie nawet jednego z tych zdieć nie widziałeś. Bo wątpie żebyś miał jakąmś wiedzę o filmach. Pytanie do jnnaych urzytkowników - znacie tego gościa, może?

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Ja go znam i napewno jest na Filmwebie dłużej od Ciebie. Bez obrazy ale trochę przesadzasz. Szanuje to, że chcesz robić porządki na tym forum ale nie myśl sobie, że jesteś tutaj najmądrzejszy i wszechmocny ze wszystkich. Co z tego, że wpisałeś się w 80% postów i założyłeś najważniejsze tematy, nikt Ci nie będzie za to dziękował i lizał ci stóp. Miej w sobie choć trochę kultury i nie wyzywaj ludzi od frajerów za byle co.

ocenił(a) film na 6
tomekd

Nie uwarzam sieza wrzechmocnego, ale ten koleś nie umie cztać czy co? Poza tym pierwszy raz coś napisał na tym forum (może wcześniej cos pisał ale nie pamiętam, każdej osoby co się wpiszętylko te co wnoszącoś znaczącego na to forum n.p. Hank, longer, angelus17 i paru innych, wię jeśli cosnapisał to chba tylko coś takiego jak teraz) i nie popisła się zadnym madrym tekstem tylko pokazał że ni umnie czytać. Jeśli siewyraźnie wytłumaczyłem i wszscy to zrozumieli a on jakosnie może to to naprawde "jest mało sprytny". Nie uwarzam sie za najwarzniejszego na tym forum ale napewno robie tu o wiele więcej nizkto kolwiek na tym forum, jest wiele osób które też robią dużo. Może ten gość napisze cośo sobie bo na jego blogu nic nie ma więc nie mam siedo czego odnosić? Mam nadzieje że będzie łaskaw odpisać (chodz mi o to ze mógł tu wejść tak poprostu, bo wchodzi raz na jakiś czas itak sobie odpisał, a następny raz może wejść tutaj dopiero za parę dni lub tygodni).

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Może wydaje się zarozumiały i przemądrzały bo uwarzam że dużo robię na tym forum. Uznaje głosy krytyki od wielu osób na filmwebie, ale nie od takiego kolesia.

Stefan_Mirecki

tomekd ty frajerze!
chyba widzisz, na ilu forach udziala sie DV i ile dodaje newsow. spojrz na jego blog, znajduje zdjecia, przed cala polska a wy tylko pieprzycie o tym ze juz widzieliscie jakis film rok przed premiera! nie mam na mysli konkretnie ciebie ale naprawde spojrz na liste tematow, to zobaczysz, ze polowa rzeczy jest wlasnie od DV i on rulez na tym forum. momentami jest nieco przemadrzaly ale umie to kontrowolowac i wykazuje sie tym ze nie wywyzsza sie nad innymi.

Stefan_Mirecki

tomekd ty frajerze!
chyba widzisz, na ilu forach udziala sie DV i ile dodaje newsow. spojrz na jego blog, znajduje zdjecia, przed cala polska a wy tylko pieprzycie o tym ze juz widzieliscie jakis film rok przed premiera! nie mam na mysli konkretnie ciebie ale naprawde spojrz na liste tematow, to zobaczysz, ze polowa rzeczy jest wlasnie od DV i on rulez na tym forum. momentami jest nieco przemadrzaly ale umie to kontrowolowac i wykazuje sie tym ze nie wywyzsza sie nad innymi.

Stefan_Mirecki

tomekd ty frajerze!

Stefan_Mirecki

tomekd ty frajerze!

Stefan_Mirecki

tomekd ty frajerze!

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Dzięki za poparcie. Nie lubie kolesi co sięmądrujęrobiąz siebie wielkich znawców a nic nie robią. (ma tu na myśli jakieś mądre tematy, i komenty)

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Azur następnym razem naucz się dokładniej czytać. Wyraźnie napisałem, że szanuje to co Darth Venom robi dla tego forum ale to nie jest powód żeby obrażać innych, to jest forum dla wszystkich. Co z tego, że ktoś się podnieci fake'iem i napisze, że ma prawdziwe zdjęcie Venoma, to nie jest powód żeby kogoś odrazu zjechać za to. Nie musiałeś odrazu nazywać mnie frajerem.

użytkownik usunięty
tomekd

ahahaha nie moge z goscia (darth venom) :D sluchaj panie darth ( bo nie chce sie tu wyrazac) udzielam sie na forach ale raczej zadziej poniewaz nie jestem jakims specjalnym maniakiem tak jak ty ;) jesli juz sie udzielam to zazwyczaj w filmach o tematyce walki czy tez aktorow zajmujacych sie martial arts, zreszta niewazne ;) ja zareagowalem tak jak zareagowalem czyli :D azur cos napisal o tym jak to sie ludzie podniecaja byle czym i sobie tam sciemnil ze ma super foto venoma co naprawde mam w dupie ze tak powiem. poprostu twoja reakcja na jego temat byla zajebista, wzioles to na maxa na powaznie (wyrazam sie gzecznie zeby nie bylo ;) ) no i tyle no nic dodac nic ujac nie znasz sie na zartach i tyle. wogole to (nie moglem sie powstrzymac :) sam jestes jebanym cfelem i naprawde powiewa mi to ze dodales 80% newsow czy ch..j wie czego, mozesz se dodac nawet 3000 tys newsow co nie daje ci prawa do jakiegos wymadrzania sie jaki to jestes zajebisty, k..rwa nie mam cos weny :D w kazdym badz razie pozdro dla super coolowego siedzcego na filmwbie 24h i dodajacego cale tony newsow darth venoma. yo ziom :DDDDD ahahaha

użytkownik usunięty
tomekd

ahahaha nie moge z goscia (darth venom) :D sluchaj panie darth ( bo nie chce sie tu wyrazac) udzielam sie na forach ale raczej zadziej poniewaz nie jestem jakims specjalnym maniakiem tak jak ty ;) jesli juz sie udzielam to zazwyczaj w filmach o tematyce walki czy tez aktorow zajmujacych sie martial arts, zreszta niewazne ;) ja zareagowalem tak jak zareagowalem czyli :D azur cos napisal o tym jak to sie ludzie podniecaja byle czym i sobie tam sciemnil ze ma super foto venoma co naprawde mam w dupie ze tak powiem. poprostu twoja reakcja na jego temat byla zajebista, wzioles to na maxa na powaznie (wyrazam sie gzecznie zeby nie bylo ;) ) no i tyle no nic dodac nic ujac nie znasz sie na zartach i tyle. wogole to (nie moglem sie powstrzymac :) sam jestes jebanym cfelem i naprawde powiewa mi to ze dodales 80% newsow czy ch..j wie czego, mozesz se dodac nawet 3000 tys newsow co nie daje ci prawa do jakiegos wymadrzania sie jaki to jestes zajebisty, k..rwa nie mam cos weny :D w kazdym badz razie pozdro dla super coolowego siedzcego na filmwbie 24h i dodajacego cale tony newsow darth venoma. yo ziom :DDDDD ahahaha

ocenił(a) film na 6

No AzuR troche przesadził, nie mam nic do tomkad (poza tymże nie jest po mojej stronie). Moja reakcja była dla tego taka że AzuR jest największym wrogiem osób dodających fake, ale nie dokońca umie je rozpoznawać, jedynie zdaje sięna kogoś opinie. I zdziwiło mnie to że to on dodał coś takiego. Jak takie zdięcie dodaje jakiś koleś taki jak ty, czyli że się nie zna i mu wisi co się dzieję na tym forum to nie zwracam często uwagi a jesli juzto powiewm że to fake a gość sienie zna. ale jak największy wróg fake sam to dodaje to go skrytykowałem na powarznie bo tego nie doczytałem a powody podałem w innym poście. Jesli ty nie rozumiesz tego co napisałęm i mnie krytykujesz to chba znaczy że nie umiesz czytać, i uznajeszcsięza nie wiadomo jakiego znawcę. Zacznijmy od tego że ja na ciebie nie bluźniłem a ty na mnie tak. I to za to a odpisałem na twoją nie słuszną krytykę. Nastepnym dowodem na to że nie umiesz czytać jest to że przekrecasz to co napisałem, czyli ze dodałem tu 80% tematów (nie newsów), napisałem że odpisałem na 80% więc jeśli nie widzisz róznicy w odpisać a napisać to ci wspułczuje. Nie wymandzrzam się tylko odpisuje na twoją nie słuszną krytykę. Bo może słusznie mnie krytykujesz? Akurat to czy jestem kumaty to chba udowodniłem w wielu swoich i innych tematach, wątpi żebys któryś z nich przeczytał bo jak widać nie interesuje cię spider-man 3 tylko filmy Bruce'a Lee. Tam się mądruj ile chcesz bo najprwdopodobniej się na tym zanasz, ale po co pakujesz sietu i odrazu sie mądrujesz? Ja nie wchodze na fora które mnie nie interesuję i sie tam nie wymądrzam.

Stefan_Mirecki

oj ludzisku ludziska !!

przepraszam tomkad ze nazwalem go frajerem, stary wybacz. ale...

DARTH VENOM NIE CZEPIAL SIE O TEGO FAKE!!

On byl nie na czasie bo nie mial neta, ale nikogo tym nie urazil , w kazdym razie nie mnie. a tak ogolem masz racje Blazeju, jestem najwiekszym wrogiem fakeowcow ale ten dodalem bo ... zreszta to bylo dla picu, wiadomo ze nawet frajere zobaczy ze to nie jest venom nie !! sam zrobilem to gowinko :P a wiec soz tomekd pozdor dla venoma

Stefan_Mirecki

oj ludzisku ludziska !!

przepraszam tomkad ze nazwalem go frajerem, stary wybacz. ale...

DARTH VENOM NIE CZEPIAL SIE O TEGO FAKE!!

On byl nie na czasie bo nie mial neta, ale nikogo tym nie urazil , w kazdym razie nie mnie. a tak ogolem masz racje Blazeju, jestem najwiekszym wrogiem fakeowcow ale ten dodalem bo ... zreszta to bylo dla picu, wiadomo ze nawet frajere zobaczy ze to nie jest venom nie !! sam zrobilem to gowinko :P a wiec soz tomekd pozdor dla venoma