6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Witam!
Oto ciekawy materiał o powstawaniu filmu:

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1544919#/overdrive/?id=1544919 [www.mtv.com/overdrive/?...]

Podrawiam

Ehrgeiz

Po tym materiale to jednak będzie tak jak była mowa że GG2 stopniowo raczej będzie miał udoskonalany strój.
A że robią go azjaci to trochę podchodzi pod samurajski styl... sama maska ta zielona (swoją drogą jej lształt przywodzi mi na myśl gębę żaby ;] sam nie wiem dlaczego) i dodatkowo miecz w samym trailerze... hmmm...

van_Gregorian

Aha i nie wiem jak Wam ale mi w temacie "Wrażenia po zwiastunie!!!" wyswietlają się posty jakoś pomieszano... takie przetasowane jak nic. A jeszcze przed chwilą było okej.
Piszę o tym tutaj bo już tam nie chcę mieszć, bo może jeszcze to się odkręci ;]

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

Nie, to właściwie nasza wina, ja kliknąłem "odpisz" w ostatnim poście na pierwszej stronie, noa pojawił siena drugiej, tylko nie jako nastepny tylko między innymi. Chyba nie tylko ja kliknąłem "odpisz" nie w tym miejscu co trzeba. No ale właściwie możemy dalej kontynuować rozmowe.

Stefan_Mirecki

Ale to właśnie problem, bo ja dawałem swój post w temacie
"Wrażenia po zwiastunie!!!" z dnia 12 listopada 2006 16:18
w odpowiedzi na post "Mierzwiaka"
z godziny 12 listopada 2006 11:37 tyle że dałem ten post w odpowiedniej kolejności klikając post "Mierzwiaka" i było okej a teraz mój post jest u góry drugiej strony a jego gdzieś na dole pod koniec strony.
Poza tym tak samo jest na głównym forum w niektórych tematach.
Np. w temacie "Oceń i zaproponuj" na stronie szóstejobecnie (temat jest w dziale 'MUZYKA') odpowiedzi z lipica są pomieszane z listopadowym.

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

Widać FW znów się psuje.