6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Ja nic nie mówię, ale jest juz wrzesień, a tego czwartego bohatera obiecanego na lipiec jak nie podali tak nie ma :/

ocenił(a) film na 6
modzelek19

Była pewna aluzja w wywiadzie z kimś tam nie pamiętam dokładnie, ale chyba jakimś producentem i spytany przez dziennikarza kogo tym razem ma zagrać Bruce Campbell odpowiedział : "Pewnego człowieka o imieniu Quentin Beck". Quentin Beck, czyli inaczej Mysterio jeden z wrogów Spider-Mana. Być może Mysterio będzie tym czwartym wrogiem lub wystąpi w 4 części :) Jedno jest pewne: Mysterio napewno będziemy mogli zobaczyć jako wroga w której z tych części :)

ocenił(a) film na 5
Master

A ja jeszcze mam coś co do tego oka spider-mana co wszyscy mówili, że tam jest venom itd.. W tym oku to chyba Hob Goblin jest. No nie wiem zobaczcie sami na tym zdjęciu: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://unia.ual.es/socios/mrh/blog/imagene s/spiderman3_3.jpg&imgrefurl=http://unia.ual.es/socios/mrh/blog/%3Fp%3D126&h=278 &w=400&sz=15&hl=pl&start=54&tbnid=W88SVzZb60eXhM:&tbnh=86&tbnw=124&prev=/images% 3Fq%3Dspiderman%2B3%26start%3D40%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa %3DN [images.google.pl/imgres...]

modzelek19

W sumie to, to troche Jockera przypomina :D:D

ocenił(a) film na 10
Reven

Ludzie to tak kombinują z tym okiem ;];];] Przecież tam nic nie ma

ocenił(a) film na 10
modzelek19

A widzieliscie na oficjalnej stronie Pająka? Było WALLAPER 4 i jak się najeżdżało to było napisane COMING SOON, a teraz nie ma żadnego wallapera 4 :D:D:D:D

modzelek19

ehh sami nie wieedza czego chca... Pewnie byl ktos w planach ale uznali ze bedzie wtedy zbyt duzy chaos na ekranie.

Reven

Halo! Przespaliście ostatnie miesiące? Czwartym przeciwnikiem Spidera jest on sam, a dokładniej jego mroczna strona... Już dawno była o tym mowa.

ocenił(a) film na 6
Mierzwiak

Nikt tego nie potwierdził ... A Quentina Becka potwierdzono. Teraz pytanie czy już w tej części będzie wrogiem czy w 4 :)

ocenił(a) film na 10
Master

Ba żeby frajery dotrzymali słowa i przedstawili go w lipcu to byśmy juz sie nie główkowali, ale spokojnie, premiera filmu już za ok pół roku, tyle można jeszcze poczekać ;)

ocenił(a) film na 5
modzelek19

Aha czyli według Mierzwiaka Spider-man będzie walczył ze swoją drugą tożsamością

ocenił(a) film na 10
Ultor

To ile luster sie zbije :D:D Teraz już wiem, czemu film będzie tyle kosztował ;]

ocenił(a) film na 6
modzelek19

Mierzwiak mmnie troche deneruje czasami. Ale tu ma racje. Juz dawno zostało to przegadne że czwarty wróg to symbiot. Nie widzieliście zwistunu czy co? Większosć scen pokazuje właśnie jego walke z samym sobą, czyli z symbiotem.

ocenił(a) film na 5
Master

Napewno nie w 3 czesci.Ktos napisal tam ze bylby za duzy chaos na ekranie a Sam Raimi to niezly rezyser i nie pozwolil by sobie na taki blad.Z reszta w obsadzie nie pisze Quentin Beck a napewno ludzie od spidermana nie robili by takich niespodzianek... :)