Jak myślicie, co pojawi się w teserze spideya? Niajprawdopodobniej będzie to gadanina w której dowiemy sie troche o fabule filmu. A co do wrogów to myśle ze pojawi się Sandman i HobGoblin. Columbia chyba będzie chciała zataić wygląd Venoma bo to najbardziej oczekiwany wróg. No i może pokażą Lizarda lub Vulture (zależy kto będzie czwartym wrogiem), ale to będzie chyba tylko migawka w której będzie tylko twarz (tak było z Voldemordem w HPiCO)
znając ich to pokażą Sandman'a... HobGoblina i Venonoma zostawią - jesteśmy ciekawi jak wygląda nowy Goblin i w ogóle ciekawi nas Venom. No i na pewno zostawią też Lizarda - bo to on będzie czwartym przeciwnikiem.
Teaser ma trwać coś około 1:38... Na tej stronce: http://aintitcool.com/display.cgi?id=23681 [aintitcool.com/display....] można zobaczyć dokładną analizę teasera (po angielsku). Mam nadzieję,że będzie równie dobry,jak trailery ze wcześniejszych części...
Właściwie to on napisał Green Goblin a nie Hob Goblin. Na wielu stronach tak piszą, to on w końcu zmienił się w Hob Goblina czy zostal Green Goblinem. I o venomi nic nie ma albo jest tylko migawka. (ogółem rozumiem większość rzecz ale jestem jeszcze trochy słaby z anglieskiego). Harry wystawił tam jakąś ocene tesera?