Spider-Fan podesłał informacje odnośnie 2-minutowego trailera Spider-Mana 3, jaki pokazano wyłącznie fanom, którzy udali się na konwent Wonder-Con zorganizowany w San Francisco. Poniżej opis przetłumaczony z angielskiego tekstu.
Materiał filmowy rozpoczyna się od Eddiego Brocka, który udaje się do kościoła i zwraca się do Boga słowami - "Pragne, byś zabił Spider-Mana". Bardzo mroczny trailer, bardzo dużo o symbioncie. Logo Columbia Pictures robi się czarno-białe. Pojawia się nowa scena z Doktorem Connorsem i Peterem, którzy mają małą próbkę symbionta. Owa próbka ciągnie do Spider-Mana. Connors mówi - "Wydaje się, że jest do ciebie bardzo przywiązana". Kolejna nowa scena pokazuje szybującego między budynkami Spider-Mana w czarnym kostiumie. Następna scena rozgrywa się w metrze, gdzie Spider-Man atakuje Sandmana. Potem dialog Mary Jane - "Martwię się o Ciebie", a następnie Petera - "Potrzebuję twojej pomocy". Pod sam koniec pojawia się tekst - "Bohater musi walczyć z Venomem (Jadem) od środka". Przechodzimy do sceny w kościelnej dzwonnicy, gdzie Spider-Man zrywa czarny kostium, a jego kawałki spadają na patrzącego Eddiego Brocka. Scena to została nieco rozszerzona. Co najlepsze, dokładniej pokazano narodziny Venoma, w tym "wjazd kamery" do jego gęby. Na ekranie pojawia się tytuł filmu i data premiery i powoli przechodzimy do ostatniej sceny. Pobity i poraniony Peter, z rozdartą maską Spider-Mana na twarzy, rozgląda się po placu budowy, bardzo zaniepokojony, gdy nagle ręcę Venoma chwytają go i wciągają poza ekran.
zwiastun zapowiada się obiecująco,gdyż skupia się wyłącznie na symbiocie i Venomie,pewnie za dużo nie pokażą ale wole to niż kolejny zwiastun poświęcony Sandmanowi i Goblinowi
myślę że kolejny,3 zwiastun Spider-mana może pojawić sie na początku lub w połowie kwietnia i będzie to takie połączenie zajawek z wszystkimi trzema przeciwnikami pająka,pewnie wtedy zwiastun będzie trwać z 2 i pół minuty
no niezle wreszcie cos z Venomem.czyli w tym zwiastunie nie bedzie juz tajemniec na temat wygladu venoma i wogole venoma.Mysle ze bedzie niezly.I mam nadzieje ze venom tez:D
Opis wiele napewno pomija, muzyka, mniej ważne migawki itd. Jak dla mnie to sceny które będą to prwie tak jak by Venoma nie było, mnie nie rajcują ręce Venoma scena z comic-con. Mnie ten opis jakoś nie przypadł do gustu. No ale opis to nie to samo co zobaczyć go na własne oczy. Co do trzeciego zwistaunu (właściwie czwartego) też mi się zdaje że powinien się pojawić w kwietniu i łączyć zwistun 1 (listopad) i 2 (marzec), no i jakiś nowe, dopracowane sceny.
cholera teraz są informacje że ten zwiastun był tylko specjalnie pokazywany dla fanów z Wonder-Con a ten drugi trailer co będzie w piątek ma się różnić znacznie
To fajnie że w końcu zobaczymy Venoma w realu....chociaż bardzo mnie to nie ciekawiło ja bardziej oczekiwałem Harry'ego Osborna w nowym stroju hobgoblina bardzo fajnie wygląda!!!Szkoda że to właśnie ten aktor nie zagrał Spider-man'a bo pasuje bardziej do jego roli bo obecny aktor jest no....poprostu obleśny...!Sama Marry Jane Wotson nie podoba mi sie w tym filmie ale może Alicja okaże sie ładną bohaterką!Pozdrawiam
Gawron
Jest już pełno zwiastunów z Venomem na youtobe to jest link do jednego z nich!!!!!
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://sjl-static11.sjl.youtube.com/vi/C5- WSrFEV9I/2.jpg&imgrefurl=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DsXUSNGy-Lgk&h=97&w=1 30&sz=3&hl=pl&start=208&tbnid=h-P-C3yz1srQkM:&tbnh=68&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3 Dspiderman%2B3%2BVenom%26start%3D200%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dp l%26sa%3DN
Pozdrawiam