6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://www.mypartypost.com/watchvideo/4338/Spider-Man_3_TV_Spot

Piszeze szkoły więc nie moge go zobaczyć, bo nie ma kodeków, więc jak by co nie jestem z to odpowiedzialny, ale to na pewno jest orginalny spot, piszą o nim duze serwisy internetowe.

Stefan_Mirecki

właściwie to skrócona wersja ostatniego trailera - bez wątku "sandman - to prawdziwy zabójca twojego wujka". Nowych ujęć jak na lekarstwo, sandman ma znowu ryk godzilli, venoma też brak, chyba, że to on w jednym superkrótkim ujęciu porywa MJ - to jakiś czarny kostium, ale sądząc po nowym wyglądzie GG to może być też on.

ogólnie żadna rewelka.

darth, wiesz może czy mają być jeszcze jakieś trailery do sm3?? czy może wyczerpali już limit;] bo miałem nadzieje zobaczyć jeszcze nieroboczego venoma przed wakacjami;p

ocenił(a) film na 6
Krolik_Pudding

Chyba znów zaczne tu często wpisać, bo widze że nie do informowani jesteście.

Nastepny, oficjalny, i najprawdopodobniej ostatni zwiastun do sm3 pojawi sie 16 lutego przed filmem Ghost Rider (była o tym mowa prawie dwa miąsiące temu). Pomyśle coś nad jakimś nowym tematem.

Stefan_Mirecki

aaa już sobie przypomniałem jak to pisaleś;D tylko tak dawno tu nie zaglądałem po tym jak się tu megaburdel zrobił z wieśćmi o krowach, tematami o szlachcicach pika***a i jescze genialnymi topicami w stylu: "sdhabskjdashlidhaskldasdkasdklasjdklasdkl kljli h287y90" icemanguya, że po prostu zapomniałem.