Zauważyliscie że po tym jak Nolan zmienił nick na Pikachuj (około tygodnia po zmianie) chyba skasowali konto. Przy jego postach i tematach nie ma teraz informacji o autorze.
Hura.......... w koncu spokój.
Moze wreszcie bedzie mozna normalnie komentowac na tym forum.... Zle lepiej zeby nie wrocil jako jakis inny Pokemon..;/ Pozdro :]
wreszcie nikt nie bedzie ploszyl moich krówek. A nie taki przychodzil, i wszystkie krowy uciekały potem szukac je musialem. Ostatnio jaki taki Nolan do krowy mojej podszedl, siedze sobie slysze moja krowka muuczy wiec mysle : kurde chyba mi bryke kradna! . No ale nolanka glupiego juz nie ma i to jest wazne! Niech Krowy beda z wami. I pijcie mleko, bedziecie wielcy!!
MUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUU
heheh zato teraz mamy jakiegoś kriwiego maniaka :D bez obrazy :D :] no ale szczeze powiedziawszy :] ( oprocz tego ze do ciebie nic nie mam :D ) to lepiej zeby byli tu tacy maniacy niz jakies pokemony :D mniejmy nadzieje ze akat pokemonow i innych stworow nie nadejdzie szybko :D :P a najlepiej wogole :D
A jednak Chuck Norris istnieje!!!!!!!!!!!jak to mowił nasz były premier Kazek M. jak miłość YES YES YES!!!!!!
ja sem Azur, Cow Rider obecnie, krowy to wielkie, laciate szlachetne zwierzeta. I nie zamierzam tu robic burdelu z powodu mojej milosci do tych laciatych stworzonek. Krowy są super i musicie to zobaczyc - to jest moje motto na FW :P
nieee krówki sa cool jako krówki,... a oprocz obiadu to krówki jako slodycze sa pycha ;P super sie ciągna i ten ich delikatny smaczek ;]
Lol ... Ty ćpiesz coś ??? albo walisz po 0.7l czystej co dnia ??? bo to co robisz do normalnych nie nalezy .... :P to jest takie moje zdanie ...
no dobra, dobra. nie nie pije, nie cpam... dziwne takie ze mam takie podejscie do zycia?! kurw*, problem jest w tym ze we wszystkim widze wiecej niz inni, przykladowo w krowach widze to ze nie sa glupie , laciate przerosniete i tylko daja mleko, tylko to ze to sa zwierzeta ktore sa godne poszanownia jak kazde inne?! ja to okazuje w moze troche inny sposob, ale ne po to zeby je skompromitowac. Naprawde lubie krowy, bo sa to mile, lagodne zwierzeta . :|
I to na tyle :/
no dobra spox :D poddaje się :D może masz race .. raczj napewno :D :P sorx :D wielb sobie tam krówki ... nic do nich nie mam :D ale lepiej by bylo gdybys sobie jakaś kolezanke znalazl a nie krówki :D tak mi sie zdaje .. co nie ?? ;>