Uprzedzam, że fotka z mojej strony jest szkicem koncepcyjnym, ale najprawdopodobniej tak będzie wyglądał Venom w Spider-man 3. Nie ja ją znalazłem tylko niejaki Rider. Jeśli nie słyszeliście o Venomiej Wojnie na www.spider-man.pl to najpierw poczytajcie komentarze pod newsami (dotyczącymi sm3) na tejże stronie. Pozdrawiam. www.venomsm3.webpark.pl
Chcialbym powiedziec ze ja takze uczestnicze w tej wojnie:P stoje po stronie paka ;d
Dobre nawet, wkońcu Rider dał to do internetu. (Rider zobaczył to forum i napisał do mnie, dowiedziałem się wtedy o tym plakacie)
W wywiadzie zostao powiedziane, że Venom będzie miał żółte zęby. Ale szkic to tylko szkic. Poczekamy, zobaczymy.
co to za wojna? i że niby co,że to ma byc fotka która chwalił sie jakiś koleś? buaahahahahahaha, moja stara mimo że nie zna się na photoshopie,by dużą lepszą podróbe zrobiła
U mnie Angulus masz już od dawna szcaunaek (nawet mam cie w ulubionych). Nie wiedziałem ze pisał na gg z wieloma osobami z tego forum. Może niech osoby z którymi pisał na forum napiszą.
Wiecie co, to nie jest podrobka zdjecia. To na prawde Venom, ale z komiksu. Jest to fragment okladki jednego z Ultimate Spider-Manow (bodaj cos kolo 35), rysowana przez Marka Bugley'a.
ile te dzieci maja lat? moze na filmwebie powinno sie ostatecznie wprowadzic bany? ile mozna jeszcze czytac takie bluzgi??
macie tego swojego Venoma http://www.photopost.com/photopost/data/500/medium/163676X-Men-Venom.jpg [www.photopost.com/photo...]
Uprzejmie zwracam sie do wszystkich moderatorow ( o ile tacy jeszcze istnieja ) filmebu, ktorzy przegladaja to forum, aby w koncu zablokowali uzytkownikow " demon82kas jan " i " angelus17@ ... ". Co drugi ich post, to seria obrazliwych wyzwisk; co trzeci - to grozba karalna w def. polskiego kodeksu karnego. Ile mozna tolerowac osoby bez jakiekolwiek wychowania i dobrych manier na tak popularnej stronie jaka jest filmweb.pl?
Niech pokażą wreszcie frajery tego Venoma a nie się tak z tym bunkrują,a może jest aż tak beznadziejny że go nie chcą pokazać ;];]
demon82kas jan i angelus17@ ... to jedni z narnolmajniejszych urzytkowników Filmwebu. Przynajmniej znają się na filmach i nie wciskają innym kitów. Przecierzs takich kolesi którzy podaja linki do jakiś fan artów i mówią że to prawdziwy Venom, to powinni banować. Proponuje tez banować kolesi którzy piszą że widzieli film na długo przed jego premierą. Proponuje petycje do medatorów. Wszyscy którzy uważają że powinno się banowac niech wpisują sie na mój blog.
Blagam.. najnormalniejszy uzytkownicy? Oto ich wypowiedzi TYLKO Z TEGO TEMATU:
"ten kutas Rider wszystkim wciskał"
"powinien tak dostac wpierdol zeby mu sie odechciało"
"zobacz jaki ten debil ma opis"
"zjebali tego gnojka"
"hyba cocks rider,albo jego jadą od tylca dlatego ma tak zryty łeb"
"matak zryty łeb jak mówisz i jada go od tylca asz mu sie wióry z dupy sypia he he he"
Gdzie tu normalnosc? Przeciez to gwalt na kulturze i jezyku polskim. Jakby powiedzial Gombrowicz, gwalca mnie prez ucho, swoimi wypowiedziami.
no to wracaj do książęk drętwy molu, i ja zacytuje te twoje Ferdydurke: ,,dupa, dupa,dupa" widzisz jak pięknie ,,jesteś gwałcony przez ucho"? , ,,udupianie", ,,Koniec i bomba, a kto czytał ten trąba!"
demon: nigdy bym Cie nie podejrzewal o lekture Gombrowicza! Winszuje! Dlaczego czlowiek, ktory czytuje taka literature, wypowiada sie na tak niskim poziomie???
angelus. zastanawiam sie, czy zdajesz sobie sprawe, ze wiekszosc z Twoich wulgarnych wypowiedzi podlega pod Art.216&2 polskiego kodeksu karnego, i gdy tylko zdenerwujesz kogos na tyle, by chcialo mu sie zlozyc doniesie na policje, nie trudno bedzie ustalic Twoja tozsamosc?
angelus, ja tylko napisalem, zebys byl swiadomy
nie podam Cie na policje, bo to bylaby kpina ze sprawiedliwosci. podbna, jak to, ze niby Ty mialbys pracowac na policji.
Obiecuje nie komentowac juz Twoich postow. Fakt, niepotrzebnie tylko zasmiecamy forum. Dokonam jednak wszelkich staran, aby moderatorzy usuneli Cie z filmwebu.
Hank ty sprzedawczyku zgłosiłeś nasze wypowiedzi do usunięcia, nie wiedziałem że z ciebie taki społeczniak. Na policję byś doniósł? bez komentarza
zglosilem tylko te wypowiedzi, w ktorych pojawiaja sie wylgaryzmy lub grozby. napisalem tez do redakcji, ze takie osoby, ktore co drugi post uzywaja seryjnie bluznierstw oraz bez przerwy obrazaja innych uzytkownikow, powinne byc z forum filmwebu usuniete.
jak juz pisalem wczesniej, na policje tych wypowiedzi nie zglosze, bo choc zgodnie z litera prawa, mialbym tu racje - nie bede kpil ze sluzb mundurowych obarczajac ich takimi zajeciami.