skoro zniknal ten temat to ja postanowilem go spowrotem wprowadzic;)zajrzyjcie na te stronke a sami sie dowiecie co nowego slychac:D
http://spiderman3.sonypictures.com/
No no ale co bedzie jak temat znowu zniknie :D
Znowu będziem go szukać ;-)
A tak na poważnie to chodziło mi tu o sam fakt/sens tego, że zniknął temat. Tak jak wcześniej temat z nowym (już nie nowym) trailerem.
Jak to tak ?
moze ktos w miedzy czasie zlamal regulamin albo cos i zostal usuniety temat:P nie wiem cos sie stalo mnie tez to sie dziwne wydalo.Z reszta jak ktos zlamal tegulamin to byl komunikat ze temat zostal usuniety.Czary mary:D:D jakis psikus...;P
Nom ja wiem że admini mogą kasować O_o ale temat o stronie www SM3 nie miał nic co by łamało regulamin. Był temat, Longer nawet na niego odpowiedział, ja też kciałem ale się spóżniłem :]
Poza tym nie było więcej postów.
Temat był i był a jak chciałem odpowiedzieć to moim zwyczajem odświeżyłem stronę i wtedy zawsze wchodzę do tematu aby odpowiedzieć ale tematu już nie było. Zniknął ;-/
A nie było tyle wpsiów na forum żeby temat zginął w archiwum.
Okej, pytanie brzmi: "czemu poprzedni temat zniknął?" ten z linkiem do drugiego trailera SM3, a potem się pojawił znowu... o ile dobrze pamiętam.
Ale zanudzam ^^
Ech... nasmęciłem.
spoko gorsze niepotrzebne brudy znajdowaly sie na formum wiec ZERO DO BANI:D:D przynajmniej starasz sie dazyc do czegos a nie jak czesto bywa lanie wody i itp itd ble ble bel:D:D pozdrawiam
hahah XD racja ;] jak sobie przypomne tych Spider fanów fanatyków to mnie doslownie krew zalewa... XDXDXD
Do Black Spidera:
No dzięki, bo już myślałem że całkiem nudzę. To forum takie się porobiło i juz w sumie nie wiadomo o czym tu pisać :]
Do Longera:
To były tzw. mroczne wieki (dark ages) tego forum XDD i mam nadzieje że forum już do nich nie powróci ;]
Ale znamy to powiedzenie ad. nadzieji :D
Pozdro dla Was.
Mroczne czasy tego forum się skonczyły.. :P Wszelkiego rodzjau rewolucje, zmiany, reformacje zakończyły się fiaskiem ;p :D Dartha Venoma nie ma, moze to i lepiej...? przynajmniej na forum spokojnie sie zrobiło ;p
No skończyły się... chwila zadumy ^^ ...cóż pogorzelisko rewolucyjne można napotkać w archiwum. Ale nieciekawy to widok powiadam ;-)
No racja jak nie ma niektórych stałych forumowiczów to spokój jakiś taki ;p
Tylko przypadkowi wędrowcy czasem tu zawitają nie mocąc wody lecz spokojnie się zachwoując XDD
A żem się poetycki jakś zrobił czy co... ;D
No żeś się zrobił poetycki :] Ale jak widać przypadkowi wędrowcy nie narobili bałaganu więc... nie ma im co zarzucać... ;]
Ależ imć Longerze :] ja przecie nic im nie zarzucam :-) jednakoż chciałem tylko tak mimochodem ich pochwalić wręcz... że się tak wyrażem XDD
Ps. Wszelkie błędy i literówki są zamierzone ;)
Ależ chwalmy ich chwalmy Mości gregorianie vandelisie :) "Litwo Ojczyzno moja (...)" i wogóle :D ;P:P:P :D
Polska moze i zginie, ale Kaczynscy przezyją;p :}
Calkiem ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec z oficjalnej srony SM 3... Warto poszperać.