Tutaj http://www.youtube.com/watch?v=A5l9fEBs4m8 [www.youtube.com/watch?v...] znajduje się materiał pokazany na Comic-Con. Większość z tego to sceny z nowego trailera, część to proste, wstępne animacje, ale na samym końcu jest Venom.
Nie wygląda źle, ale spodziewałem się czegoś znaaacznie lepszego.
A tutaj http://s91.photobucket.com/albums/k318/IdioticIdiot06/ [s91.photobucket.com/alb...] zdjęcia w większej rozdzielczości.
omg, wszedlem do tematu spodziewajac sie kolejnego fake'u, a tu!!!!!!!!!!!!
Dziekujeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Awsome:D:D:D Tylko jedno mnie denerwuje:P Ze na zdjeciach on wygląda jak by ciało miał tak jak kurtka skórzana a nie prawdziwa skóra.:P Ale ogolnie faza:D
Przepraszam angelusa1, on pierwszy to zamieścił, ale rzuciłem tylko okiem na tematy, a on nie opisał go jakoś szczególnie i nie zauważyłem.
spoko mierzwiak wazne ze sam powiedziałes ze byłem pierwszy to jest najwazniejsze he he he a reszta sie nie liczy
Yeah, nareszcie! może to nie jest 'oficjalnie' "oficjalne", ale głód został nareszcie zaspokojony.
Dzięki ci Mierzwiak(właśnie jestem po projekcji "Zakochanego bez Pamięci i rozkminiłem tego twojego nicka:D)
swoją drogą ciekawe komu wyciekła taka niedokończona wersja:D
niezbyt narazie, wygląda jak jakiś gej w skórzanym stroju z maską na głowie ala Maszyna z 8mm, mogli go chociarz ubrać jak Jonesa w X3, jak to ktoś na youtube napisał Grace w scenie z kościoła rzeczywiście wygląda jak pussy, to ma być Eddie? kpina
demon, ty rzeczywiscie nie znasz komiksow z venomem :D, taki wlasnie jest eddie, wykonczony ponizony i doprowadzony na skraj zalamania nerwowego przez parkera :)
Chodzi o rozmiary Eddiego.W komiksie to był kawał chłopa a tu mamy młodego chłopaczynę...mi osobiście to nie przeszkadza...byle dobrze zagrał.A ten materiał naprawdę dobry choć dopiero w fazie roboczej...ale wiemy już że wenom nie będzie reklamował pasty do zębów:-))
dzizas!!!Venom nie wenom....wstyd!Ja stary wyjadacz komiksowy...ech....ale póżno już to dla tego...hehe
Kurna ludzie powiedzcie mi jak wy to robicie że potraficie od razu wywnioskować po jednej sekundzie jak wyglądać będzie Venom. Dobra spauzowaliście w odpowiedniej chwili i czailiście każdy milimetr a co niektórzy pewnie skołowali sobie filmik i wychlastali kilka klatek co by dobrze zobaczyć, ale przecież to są podejrzewam wstępne ujęcia i tutaj mógł wyjść jak Gimp ? czytaj gej w skórzanym wdzianku. Ale pyszczek miał całkiem do rzeczy :). Ja jestem jak najlepszej myśli chociaż faktycznie chuchrowaty jakiś taki ten Eddie
Usuneli już ten filmik ze strony... :/
Niewiem czy to ten sam, ale powiedzmy że tak, więc jest tu: ... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=twdYMZufYp0 [www.youtube.com/watch?v...]
Aj...skurczybiki szybciusko usunely trailera...XD Zdarzylem go jednak zobaczyc.Jestem w 7 Niebie XD
Jak na robocze wersje efektow, wszystko wyglada kapitalnie!Ludziska...sma venom po ostatecznej przerobce bedzie wygladal genialnie! Zauwazylem ze w tym "wycieku" jest wiecej akcjii.Oprawa audio - slaba..... Gregorian - Te Gotyckie klimaty z Trailera 1 RLZ :) Wizualnie to .....Coz...narazie nie bede sie wypowiadal.W koncu to dopiero przymiarki i projekty...a jesli wszystko bedzie sie roziwjac w takim (Dobrym) tempie) to jestem spokojny.Bedzie ......zajedwabiscie XD
Szukam tego zwiastuna z venomem na youtube niedziała albo niechce mi sie włączyć prosze o pomoc słyszałem że jest świetny z góry dzięki.
Niestety gościu jak byś dobrze poszukał to znalazł byś link z Videogoogle w moim temacie(wrazenia po zwiastunie z Venomem) bo był tam ten link chciałem ci go tu dać ,ale patrze filmiku już nie ma ,a można go było ściągnąć.
Ale poczekaj jak naprawdę chcesz obejżeć ten filmik to radził bym ci poszukać pod innymi tytułami tym z Venomem fani Spideya to sprytni ludzie moze go jakoś zakamuflowali.A co do przesyłania z twardziela w świetle licencji jest to już nielegalne...