Przecierz VENOM byl w tym trailerze i w poprzednim. On niestety nie bedzie zbytnio zblizony do komiksowego Venoma. Jezyk, konczyny i tp.
Przeciez widac jak Parker zdejmuje z siebie ten struj, jak on go atakuje i jak jest w akcji. Nawet wisi na pajeczynie przed wiezowcem odbijajac sie w oknie Spider Manem a wiszac Venomem.
Koleś, to jest prowokacja? Ty jesteś idiotą? Nie wiesz że spider-man w tej części ma czarny strój, nosi troche ten troche ten. To była tylko taka sztuczka ale widze ze jakis frajer się na nia nabrał.
To jest tylko metafora odnośnie jego zmiany... tak było też w serialu animowanym jak Peter wisi przed oknem wieżowca w czarnym kostiumie a w odbiciu jest na czerwono
Błądzić jest rzeczą ludzką.....:) Czekan an ten trailer ale sie NIC nie laduje...;p;p;p
Mi sierozłączył net i musiałem ładowaćod początku, a tearz mi się załoadowało io już nie mogęobejżeć, jak tylko gi zobaczew całosci to napisze swoją ocene. Nie widziałem ostatnich 15 sekund.
Mi sierozłączył net i musiałem ładowaćod początku, a tearz mi się załoadowało io już nie mogęobejżeć, jak tylko gi zobaczew całosci to napisze swoją ocene. Nie widziałem ostatnich 15 sekund.
hahahahaha gratz dla założyciela tematu pozdro pffff
Czyli twoim zdaniem Spiderman to Venom?? Poczytaj troche komiksy, a syndbiod wejdzie na tego kolesia fotografa zreszto zobacz se obsade durniu :(
moze jemu nie chodzilo o venoma tylko o kostium o symbiota a ten fotograf to troche jakis taki maly na eddiego zawsze w komiksie eddie to byl byk wielki cos jak ten sandman tylko ze tutaj jest jedna rzecz ktora mis sie nie podoba bo wlasciwy sandman to postac snu z komisu gaimana noale coz nie mazywamsie stan lee :):)
Pamiętam jak było w bajce.. Symbiot wlasł najpierw na Spidera i jego strój zamienił się na czarny. Ale spiderman zaczął odczuwać że kostiom przejmuje nad nim kontrole i zdjął go za pomocą tego żę udeżył w dzwon. A potem Symbiot wszedł na gościa któremy Piter coś zrobił. I to tamten gośc staje się wenomem. Więc był i taki spiderma jak tu czyli czarny i będzie jeszcze wenom czyli będzie identycznie co w bajce:P
Może skomentuje ostatni post, nie błędów w samym znaczeniu ale, wenom a nie venom mnie rozbiło.
"spiderma"? Czyli ze jak, nasienie spider-mana czy co? :d :d :d, no ja bym raczej obstawial biale a nie czarne :d
Porażony, czym? "wenomem" :) czy zwiastunem, lub może innymi dziwnymi wyrazami z wypwiedzi jamnika?
:P No coments .. już sobie obiecałem że nie bede sie denerwował czytając idiotyczne posty :D No ale cóż :D ja też zostałęm porażony :D ale jakością Trailera :D byl ZAJEBISTY :D trzeba to przyznac ... no i głupotom niektórych forumowiczów :/ chyba zainstalowano im mózg w wersji DEMO !! :D :P
Przepraszam was serdecznie ale pisałem tamtego posta w pośpiechu. Więc nawet nie pztrzyłem na ortografie. A co do tego mojebo posta to mam chyba rację co to tego VENOMA:P
venom venomem ale eddie brock to jakas kpina.nie ma to jak brac sie za postac ktorej nie da sie pokazac w filmie.http://www.filmweb.pl/T opher+Grace+filmografia,Person ,id=52279 a to zdjecie aktora jak dla mnie bomba.normalnie eddie jak w morde strzelil.
Widze ze mamy ostre Battle Royale na forum...a co do wenoma (XD) to wybaczamy CI Jamniku , a co do smaego Eddiego Brocka to ....coz troszke do zyczenia pozostawia...:P Ale tylko jesli chodzi o jego walory fizycznie...Chudziutki jest ten kolo...;/;/;/ Ale za to ma dobrą twarz...Takiego pokrzywdzonego i "zwenomowanego :) ".Wydaje mi sie ze ukaze swoj kunszt aktorski w scenie w kosciele....:) A jesli chodzi o sam trailer to napisze o nim w odpowiednim temacie w rezyserii of course Dartha Venoma... :) Pozdro's XD POZIOMKI!!!!!
' SandMan' napisał:
"[...] sandman to postac snu z komisu gaimana [...]"
Sandman Neil'a Gaiman'a to nie ten sam Sandman Stan'a Lee. To jeśli się nie mylę tylko rozwinięcie tej postaci z własną interpretacją Gaiman'a.