6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Jesli popatrzeć na figurki spider-mana (przedstawione na tych zdieciach miedzy innymi, to figurki sąbardzo realistczne i dokładne. Ale pierwsze zdiecie venoma jest raczej rysunkiem mpodelu a drugie (głowa jest nie pomalowane)Ale zaskakuje fakt, ze Venom będzie miał pajęczynke podobnądo spider-mana. ładnie wyglądają oczy, podoba mi sie to że Venom nie jest przypakowany a przypomina spider-mana. zdiecie głowy jest nie jasne, ponieważnie widać jęzora i zębów, a wzorek pajeczynki siekończy w pobliżu, to wygląda jak by ta część nie była przeznaczona jeszcze do pokazania, lecz na zdieciu całego widać niewyraźnie zęby i jęzor. Nie jest to nic specjalnego ale jest to prawdziwe i nowe a nie to co dodająinni kolesie, z kiku miesięcznym opuźnieniem i Fake'i. Ogółem pozdro dla hanka, angelusa i longera.
http://www.kid4life.com/yoda2/2006images/MR_SPIDER.jpg [www.kid4life.com/yoda2/...]
http://www.kid4life.com/yoda2/2006images/MR_marvel.jpg [www.kid4life.com/yoda2/...]

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

To co tam jest pokazane to mało relistyczny rysunek, który bardziej przypomina komiks niż postać z filmu, a głowa Venoma, choć już o wiele lepsza jakość, to jednak nie jest aż taka super, bo niepomalowana słabo przypomina postać o którą chodzi. W kazdym bądź razie to juz coś! dzięki za link :-)

ocenił(a) film na 4
Jeordie_White

Dzieki za pozdro... ;]

Musze przyznac ze ten Venom nie podoba mi sie.Jego wyglad jakby mnie odstraszal.Wersja a'la Paco bylaby bardziej wiarygodna i szczegowa.Nie podoba mi sie..;/

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

taki cos nierealistyczny, Raimi chyba by nie wypuscic jego wizerunku przed pokazaniem go w trailerze.

ocenił(a) film na 4
Hank

Raimi nie jest glupi.W koncu Venom jest jego silnym punktem w SM 3.Raczej by go nie pokazal...:/ ale jesli tk wygldac ma Venom to ja wysiadam.;P Naprawde mi sie nie podoba...;/

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

hmmm... gdzies zniknely te fotki. A w kazdym razie u mnie ich nie laduje, tylko wyswietla informacje o tym, ze zostaly usuniete.

_SetH_

u mnie też sie nie ładuję,więc ktoś zapewne nie chciał aby te fotki ktoś
udostępniał

ocenił(a) film na 6
korona1989

Jak juz mówiliscie Raimi nie bedzie chciał pokazać Venoma. Chba ze w zwiastunie. I pierwsze prawdziwe zdięcia choćby podobizny Venoma zostały skasowane ze strony. Mi ogółem sie podoba, nie jest przypakowany jak tamten z Venom Dancing i jest bardzo realistyczny. Jestem na tak.

Stefan_Mirecki

To są raczej efekty starań fanów Venom'a :] nie sądzę by pokaali jego oblicze przed premierą :] chyba będzie tajemnicą do samego końca gdyukaże się na ekranach kin :] no chyba że ... ale tak jak Longer mówi to jest AS w rękawie producenta i całej ekipy :] trudno powiedzieć czy to jest "autentyk" :] przekonamy się 04.05.2007 :] napewno nas zaskoczą :D zawsze to robią :D

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

to mogla byc podobizna venowa bo ja usunieto

ocenił(a) film na 6
masacre

Czy kiedy kolwiek wytwórnia zarządała skasowania Fake'u z jakiejś strony? Skoro to zostało skasowane to oznacza że było prawdziwe. Czy kto kolwiek pamnięta żebym dodał tu fake? To był prawdziwy venom, na pierwszy rzut oka widać.

Stefan_Mirecki

Ja nie zdarzylem zobaczec :( bo go juz skasowali ;( ;( ;( ;( ;( moze ma ktos jakiegos ss ??? albo zapisanego jpg ??? i mogl by wrzucic na jakis serwer ?? ( photobucker , rapid , yousendit ??)

ocenił(a) film na 6
MaX_35

Postram siego znaleźć ale mam małe szansę. No nie bede nic obiecywał. Jak cosbede miał to dam znać.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Niestety nic nie znalazłem. Ale spoko, jeszcze nie całe dwa tygonie i zobaczymy raczej Venoma w zwiastunie.

Stefan_Mirecki

Spox :D greate THX :D tylko czekac na zwiastun ... ale to juz niedlugo .. THX za fatyge :D

ocenił(a) film na 6
MaX_35

A jednak, te zdiecie tylko w troche słabszej jakosci pojawiły się na http://www.spider-man.pl/ [www.spider-man.pl/] to bardzo dobra strona ale nie wiem kto tam pisze newsy, bo są z takim opuźnieniem, aloebo nic nie ma.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

Jesli na tej stronie daja jakies informacje to tylko autentyczne i sprawdzone, poparte rzetelna wiedza.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

i tak nie ma to żadnego znaczenia, przed X3 też porobili figurki Juggernauta i Beasta, a w filmie się okazało że jednak inaczej wyglądają, mam nadzieję że Venom nie będzie miał tej sieci tylko pozostaną przy samych żyłach

deamon82

BWT !!! o ile to jest autentyk to moim zdaniem nie postarali się ... wzieli tylko strój spaydeja i dalneli w szarości .... masakra .... Zwłaszcza ze mowimy o takiej ogromnej produkcji .... :/ ... zobaczy się ... ale jakis niedosyt teraz czuje :/

ocenił(a) film na 7
MaX_35

A powiedz mi, cwaniaku, jak niby Venom wygladal w komiksie? Tez wzieli stroj spidera i tylko gebe dodali.

ocenił(a) film na 7
_SetH_

do setha
do mnie to było z tym cwaniakiem?

ocenił(a) film na 6
deamon82

Nie, seth mówił do Maxa, no max nie popisałeś się, te figurki nie są skończone. Więc dlatego wygląda to moę troche badziewnie. Demon82..., wiesz tylko bestia i inne postacie z X3 mająswoje twarze które tródno odwzorować a Venom ma maskę i tu jest to dobrze odwzorowane, popatrz tylko na te figurki spideya.

Stefan_Mirecki

No fakt mój bład .... :P zdaża się :] :P XD XD XD
pozdro 4 all

ocenił(a) film na 6
MaX_35

http://www.universomarvel.com/bajolamascara/2006/10/veneno_revelado.html [www.universomarvel.com/...] to jeset ten venom w lepszej jakosci
http://www.universomarvel.com/bajolamascara/2006/10/veneno_revelado.html [www.universomarvel.com/...]
tu jest wyraźnie widaćwiele rzeczy a szczegulnie szczeke, mi sienie podoiba jest strasznie długa

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

No i te modele są prawdziwę, bo wtgladem zgadzająsie z tym zdjęciem venoma z gry. Chodzi mi tu o oczy i tą siateczkę.

Stefan_Mirecki

ma ktoś jeszcze gdzieś te fotki? bo w linkach chyba juz przepadły(pewno skasowane), a chciałbym zobaczyć. anybody?:D

Krolik_Pudding

aha a jednak to co widziałem to jednak były "te" figurki.

eeeeeh to chyba jakieś przedszkice jeszcze. myslalem, że juz jakieś bardziej zaawansowane będą;]