Zauważyłem na zwiastunie tym co trwa ponad 2 min że w kilku scenach widać czarną sieć dokładnie to w 2 jak MJ leży na niej prawie pod koniec i kilka scen dalej za Spider-manem jest jej dużo to raczej nie jest jego sieć bo dokładnie widać jakiego koloru jest jego sieć jak lata po mnieście mi nasuwa sie tylko jedna myśl ż to jest sprawka Venoma i że jednak jakaś walka miedzy nimi bedzie miała miejsce w filmie, Niejestem pewny co do tego ale było by naprawde fajnie, jest jeszcze jedna opcja że to jedna z zabawek green goblina
już wcześniej wiadomo było że pojawi sie Venom,jakbys czytał wcześniejsze newsy to byś wiedział że pojawi sie pod koniec,następnym razem po prostu poczytał wcześniejsze tematy bo tutaj co niektórzy mogą na ciebie najechac
To że Venom sie pojawi to wiedziałem ale niebyło do końca wiadomo czy będą miedzy sobą walczyć czy tylko bedzie pokazane jak Venom powstaje mogło by sie skończyć tak jak x-men 3 i scena z Magneto, pokazane narodziny venoma i koniec jeżeli oglądałeś x-menów.
oglądałem X-menów,a Venom będzie walczył zostało to już potwierdzone,ta czarna siec jest tylko potwierdzeniem jego obecności,zachęcam do obejrzenia reportażu ze Spider-mana który jest w zwiastunach
SilaS ... spox .. ale na przyszlość poczytaj tematy i archiwum .. na 100% jest tam teamt .. "Trailer" albo cos w tym stylu i tam juz pisaliśmy :] ale to tak na marginesie .. Venom bedzeie ... jak SM zorietuje sie ze symbtom przejmuje nad nim kontrole ... ten se z nim poradzi ale ten sie przezuci na kogo innego i bedziemy mieli Venoma :p ogladniesz film to bedziesz widzil :]
P.S. Nie zdziw sie jak cie tu zjada :D :P za takie tematy
Bankowo Venom.... Jush klikalo sie nie raz z gregorianem vandelisem na ten temat...:) pozdro ...:) ejj...a wogole to widzial ktos Hanka? Kiedy on to cos tu komentowal...? ;/
No troche sie spóźniłeś, mowa o tej sieci była dwa tygodnie temu, tuż po premierze zwiastunu. To że w filmie Venom zawalczy z spider-manem (na samym końcu) jest wiadomo od czerwca czy lipca.
http://www.filmweb.pl/topic/466490/Spoiler-+Spoiler-+Spoiler.html pod tym linkiem był tekst o fabule filmuw którym jest mowa o tej walce. (Ten tekst jest teraz na moim blogu, jest tam też zdjęcie)