Macie tu linka w którym widać Venoma duszącego Spidera,wprawdzie ostrość taka se ale zawsze cuś.http://www.dvdrama.com/galerie/spider_man_3_/46/
http://www.dvdrama.com/galerie/spider_man_3_/48/ a tu lądowanie symbiotu,i problem skąd pochodzi symbiot rozwiązany ;)
Zdjęcia są super. Czyli już wiemy ze symbiot rzeczywiście przybiędzie na ziemie w postci małego meteorytu.Na tym zdjęciu widać motorynke Petera(ciekawe co tam robił) szkoda że venom jest nie ostry i nie możemy mu się dokładnie przyjżeć. Co sądzicie o tych zdjęciach
Między zdjęciami duszonego spidera, a lądowaniem symbiotu, jest zdjęcie pocałunku Petera i Mary- w tle widać drzewa- nie domyślam się szczegułów, ale myśle że to ma związek (romantyczny spacer?).
Między zdjęciami duszonego spidera, a lądowaniem symbiotu, jest zdjęcie pocałunku Petera i Mary- w tle widać drzewa- nie domyślam się szczegułów, ale myśle że to ma związek (romantyczny spacer?).
Ten ostatni "smaczek" jużwidziałem ale poprzednie bardzo dobre, co prawda Venom rozmazany, ale pierwsze zdjęcie Venoma w filmie.
Tam są jeszcze inne fajne zdjęcia np. http://www.dvdrama.com/galerie/spider_man_3_/50/
kudi 11
watpie zeby na tej focie to była motorynka petera :-)
A Venom choc rozmazany wyglada fajnie...
To jest motorynka Petera! To jest w parku, Peter i M.J. Poszli na spacer do parku, scena z tego to między innymi ta jak leżą na pajęczynie miedzi drzewami (początek zwiastunu).
Czy przez pojawienie sie w filmie Gwen Stacy mozna wnioskowac ze gdyby byla 4 to stanie sie ona pozniej Kobietą Kotem?
Hola ! Podejrzewam że chodziło ci o Black Cat :) Kobieta Kot to przecież Batman inny świat. A co do Gwen, to była pierwszą miłością Petera w komiksie (zginęła z ręki Green Goblina). Black Cat natomiast była Felicia Hardy
Pozdrowienia.
Nie należy zapominać też że np: w wersji serialowej Spidermana z 1994 Felicja Hardy staje się właśnie kobietą kotem ''Czarnym Kotem'' przez to że Kingpin nakazuje na niej przetestowanie formuły na superbochatera stworzoną przez jej ojca, więc być może pójdą w tą stronę i będzie kobieta kot. :]
a noooo tak masz racje , (wlasnie zapomnialem nazwiska ) tak chodzilo mi o black cat tylko na szybkiego juz napisalem kobieta kot
zarąbiste fotki :)
nei widziałem ich a przynam sie zszczerze ze dza dawnke ogladałem :)
na tej stronce nie ma juz tych fotek.. Jezeli ktos sobie je skopiowal na dysk niech wysle mi na maila: askat_90@o2.pl PROSZE!!! Z gory dzieki ;)
Skoro miała by sie kiedyś pojawić Black Cat to musiał by się pojawić Kingpin, szczerze mówiąc bardzo chciał bym zobaczyć kingpina.
wiecie co mnie martwi??ze mimo iz te zdjecie jest nieostre tzn venom to nie dopatruje sie jakiegos udzialu animacji komputerowej ani efektow specjalnych.nie wiem moze mi sie cos wydaje.Mam nadzieje ze bedzie taki jak na szkicach dodanych ostatnio
No mi sie też ten Venom średnio podoba, po pierwsze mógłby być większy jak ten co tańczy na filmiku z youtube... tamten ma odpowiednią posture. I na zdjęciu jest jakiś taki gładki(powinien mieć mięsień na mięśniu, lśniący (że jest lśniący to dobrze, w komiksie też miał na sobie odcienie niebieskości). Ale mam nadzieje że sie nie rozczaruje, zdjęcie za mgłą (przynajmniej Venom), czekam na kolejne ;]
nie no moze wyglada troche jakby byl nietkniety przez komputer ale przeciez tworcy wiedza co robia ;) mieli 3 lata na zrobienie filmu wiec pod wzgledem efektow raczej nie bedzie slaby ;) Dziwi mnie tylko w tym zdjeciu to ze akcja chyba rozgrywa sie na tej wiezy. Po pierwsze: odrazu po zamienieniu sie brockka w venoma rozpoczyna sie walka(troche glupio..) i po drugie: Jak spiderman sie pozbyl symbiota to raczej nie mial swojego zwyklego stroju wiec kiedy by sie przebral :P Ale to domysly ktore wskazuja na to ze raczej walka nie odbywa sie na tej wiezy
jakby miał być tak duży to 3 lata temu trzeba było mysleć o wyborze innego aktora, a nie cipka z różowych lat...
a przepraszam skad wiesz ze od razu po przemianie sie zaczyna walka??napewno takiedj gafy by nie popelnili ze petter od razu bedzie w swoim stroju dam sobie reke uciac.Nie ogladal nikt filmu jeszcze i nie wiadomo jak bedzie naprawde ale NAPEWNO nie bedzie tak jak napisales.Wierze ze filmbedzie kompletny i nie bedzie w nim "pospiechu".
Moim zdaniem za wczesnie podejmujecie sie tematu czy Venom wyglada w ,,filmie zle czy dobrze ?,,
Poniewaz na podstawie 1 fotki i jeszcze troche rozmazanej postaci Venomena nie jest latwo to okreslic...
Ja o wygladzie Venoma wypowiem sie wiecej gdy beda lepsze foty
a ja wam mowie ze nie robiono by szkicow gdyby sie na nich nie wzorowali.W koncu to prawdziwy projektant zrobil te szkice wiec napewno bedzie wygladem prawie ze indentyczny.I mi sie on bardzo podoba.Bardziej niz przypakowany 2,5 metrowy stwor.Z drugiej strony racja nie ma co polemiznowac i gdybac jeszczenikt dokladnie nie wie jak wyglada nasza GWIAZDA:D
Ja jestem spokojny. nie zawiodę się na wyglądzie Venoma. I w tym co robi ekipa Sony, widzę pewną metodę.
I tak jeszcze przed obejrzeniem spidermena 3 uwazam ze bedzie najlepszy od 2 poprzednich czesci ( bez wzgledu jak bedzie wygladal Venom )
:)
Nie wiem czy widzieliscie to zdjecie ale daje link
http://www.aintitcool.com/pics/unproven-venom.jpg