Z nieoficjalnych źródeł wynika że przed seansem Ghost Ridera puszczany był nie zwiastun trzeciej części Spider-mana lecz trzeciej części filmu Resident evil.Podobno zwiastun jest powalający.
Moim zdaniem zwiastun Spider-mana może nie być ukazany w lutym ze względu na dopracowanie efektów specjalnych do tegoż filmu.Podobna sytuacja miała się z kontynuacją Fantastycznej czwórki.Nowy zwiastun(nie chodzi tu o teaser który już jest) też został przesunięty ze względu na dopracowanie efektów a pamiętajmy że Spider-man 3 ma większy budżet a co za tym idzie więcej efektów.
Więc zwiastunu należy się spodziewać jeśli nie w przyszłym tygodniu to gdzieś w marcu.
Na forum Ghost Ridera ppjawila sie wiadomosc ze byl to jednak trailer RE 3 . Podtwierdzono, bo news wyszedł od gościa, który był na seansie, więc bąźmy cierpliwi :) ;P
Niby szkoda, ale i tak się go nie spodziewałem.
Ja mam w tym roku jakąś klątwe, co wyjde do kina to tego samego dnia jestem chory. Co prawda nie wychodze dokońca zdrowy, ale np. w ten weekend poszedłem na Babel (przygotowania do oscarów), poszedłem z małym kaszelkiem a teraz a wieczorem miałem już grype, i miałem wszystkie możliwe obiawy na ful. Jak poszedłem na Artura i minimki to właściwie byłem zdrowy, tylko pare dni wcześniej bolała mnie głowa a w kinie pod koniec seansu z powrotem zaczeła mnie boleć. Więcej razy w kinie nie byłem bo zdrowie minie pozwala, albo jest brzydka pogoda.
hehehe na artura i muminki??mialem Cie za powaznego goscia...nie no zartuje oczywiscie;]mnie kaszel trzyma i ie puszcza juz od dobrych 3 miesiecy i ie wiem co mi jest.palic nie pale a tylko raz z miesiac temu chorowalem tak powazniej.ale 3 misiace to przesada..nie jestes sam:D
nie jestescie sami chłopaki, ja przez ostatnie 3 lata chorowalem z 2 razy, ale to co sie dzieje w tym roku to makabra. Od stycznia zachorowalem juz 3 razy :/ Cos tu smierdzi :/
Mnie tam nic nie śmierdzi, ale plakałem na 8 odcinku 3 serii LOST i to nie ze wzruszenia... ;/
ja dopeiro 2 obejrzalem na axn bo nie chce mi sie sciagac odcinkow:D a co konkretnie sie stalo w 8 odcinku??i dlaczego sie poplakales??:Dno coz wszyscy choruja i najwyrazniej nikogo to nie dziwi w tym roku skoro wszystko szaleje natura itp:D a balem si eze nowotwor moze:D
pozdrawiam:D
choroba chorobą ale chyba zbytnio odbiegacie co niektórzy od tematu od tematu,to forum o Spider-manie a sami piszecie na innych że zaśmiecają forum niepotrzebnymi informacjami
Takie "zboczenie" hehe... ale ja np. nigdy nikomu nie pojechałem z powodu tego, że pisał nie na temat, od rzeczy, spamuje, trolluje, itp., itd., etc. lub się wygłupia. A do tego ostatniego to sie sam przyznaję ^^
Ale dla jasności nie piszę że Ty tu komuś pojechałeś. Chodziło mi tylko o to, że skoro ja nikomu nie zwróciłem uwagi odnośnie zaśmiecania to się tak zastanawiam czy mi wolno w takim wypadku zbaczać z tematu ^^
Ale się wygłupiam tak trochę ;)
Żeby nie odbiegać od tematu to o Lostów to zapytam już się na blogu o co chodziło.
Co do zwiastuna to tak, szkoda że go jeszcze nie ma.
Ale jakoś tak nie specjalnie się tym zmartwiłem.
Czy aby tylko rzeczywiście maja coś nowego do pokazania w nowym trailerze... a moze o to chodzi że jeszcze nic nowego do pokazania nie mają.
Abstrachując od tego tematu to widzę, że nie ja jedyny należę do mniejszości zwanej nocnymi markami ;)
Pozdrawiam
Przed chwilą spojrzałem i nocnych marków online było 123.
Czy to mało?
Dużo to raczej nie... chyba że liczyć że tylu naraz :)
Ale kurde znowu nie na temat ^^
Nigdy nie zjechałem kogoś kto pisał troche nie na temat, krytykuje ludzi którzy piszą głupoty o filmie, lub dają jakieś stare zdjęcia i filmiki, ale najgorsi są ci którzy dają jakiś badziewny Fake i twierdzą że to prawdziwe.
A po za tym nic ciekawego się nie dzieje, więc trzeba troche "zboczyć" z tematu.
Black Spider, masz coś do miników? :)
Te dwa filmy to mało imponujące zestawienie, ale to nie moja wina, od początku stycznia jestem prawie cały czas chory. Chciałem iść jeszcze na Źródło, Deja Vu, Królową i Krwawy Diament. Na ostatnią trójke ma jeszcze szanse iść, ale Źródło było w polsce puszczane tylko na 5 kopiach, w Łodzi pojawiły się tylko tylko dwie kopie po dwóch tygodniach od premiery, ale jak wróciłem z gór Źródło było puszczane już tylko na jednej kopi, jeden raz dziennie w takim badziewnym kinie że zrezygnowałem.
Poza tym w tym tygodniu premiera Ghost Ridera (podobno słaby, ale nie spodziewałem sie czegoś dobrego po twórcy Dardevila) i Sztandaru Chwały.
P.s. Jak byłem w zakopanym to warszawiacy zachowywali się okropnie, wielu wyróżniało się z tłum. Na wielkiej krokwi spotkałem kilku dresów z szalikami legi, mieli takie mordy, że przypominali prosiaki. Na krópówkach dawali o sobie znać inni kibice legi, chodzili z piwem i pruli mordy, normalnie zero kultury.
Troche zboczyłem z tematu, pozdro dla -prawie warszawiaka Longera-.
heheh tak mam cos do muminkow:D ale nie do tych z tego filmu nowego tylko tych tradycyjnych mimunkow:d wiecei tych hipopotamkow:D z reszta kto ie zna muminkow;]heheha mianowicei byl taki odcinek pamietam go do dzis bo jak bylem maly to obejrzalem go ostatni raz.Czarodziej przychodzi do domu muminkwo i zostawia kapelusz.bla bla bla...pusniej muminki i przyjaciele bawia sie w chowanego i muminek chowa sie do kapelusza.Kiedy z niego wychodzi jest brzydkim stworem i rodzina go nie poznaje i odrzuca przyjaciele tez.on plazce..Tem odcinek byl dla meni taki straszny i smutny ze si epoolakalem na nim:D i muzyka pamietam byla taka nieprzyjemna jak na ucho 5 letniego dzieciaka:D hehe ale wyszystko skonczylo sie dobrze..no to juz wiesz co mam do muminkow:)
Sorki KORONA za takie zboczenie ale tak to juz jest:D mnei to nie przeszkadza teraz i chyba GREGORIANOWI tez nie:D jesli Ci cos nei pasuje to poszukaj czegos nowego na temat spidermana 3 to sie beda wypowiadac na ten temat:)ale sokoro nic nie ma a jest chce do pisania to nie widze przeszkod zeby popisac o czyms "troszke"innym:D nawet DARTH VENOM sie nie czepia(w zadnym wypadku to nie bylo zlosliwe stwierdzenie ale wiem jak bardzo jestes zaangarzowany w spidermana to dlatego;)wiec wszystko jest dobrze i sie dobrze bawimy na tym forum:D przynajmniej ja bo nie wiem jak inni ale mi jak wspominalem to pasi jak narazie:D
pozdrawiam:)
Twój post dobił mnie niewiedzą.
MINIMKI - MUMINKI przeczytaj uważnie!!!
To nie jest to samo, ten film jest na podstawie książki.
heheheh:D:D:D o bez kitu:D zle przeczytalem!!!no nie moge od samego poczatku myslalem ze to muminki:D:D i tak bym tego nie obejrzal bo to nie dla mnie ale poprostu zle przeczytalemL:D
Spoko, ja tez źle przeczytałem za pierwszym razem. Ale po tygodniu doznałem szkou jak okozało sie że to nie muminki. Tylko to był czerwiec, czy nawet maj.
Zdziwiłem sięże mi nic nie wyszukało gdy wpisałem Artur i Muminki, jak w pisałem artur to zobaczyłem że ta pisze minimki. Spoko, nie ma za co, zawsze jestem najszybsz, chodzi mi tu o materiały ze spideya
chyba zmienie nick na speed.
Albo FAST;) choc fast venom nie nie brzmi dobrze:D:D moze fast...nie nie fast:D hehe jak chcesz zmienic nick na cos szybszego to dobry bedzie FLASH:D
kurcze tez myslalem nad zmiana ksywki ale nic mi do glwoy nie przychodzi:D black spider wymislilem na poczekaniu bo jakos spontanicznie zarejestrowalem sie na stronce:D po to zeby tapety sobie posciagac;]no i zostalo.Hehehe wszyscy pracuja nad ksywka darth venoma:D bedzie nagroda za najelpsza propzozycje??:D moze jakis kubiek czy cos hehehe;]
Ja też myślałem o zmianie, z tym że nie wymysliłem nicku tak całkiem spontanicznie.
Chciałem być anonimowy i chciałem mieć w nicku coś z tego co lubię.
Lubię zespół Gregorian - chociaż po jednej z ostatnich piosenek to się zastanawiam.
Zespół Vangelis - jeszcze mnie nie zawiódł ale z drugiej strony wszystkich jego piosenek nie słyszałem.
No i więc połączyłem te dwa zespoły i tak wyszło. Niby imię i nazwisko. Się mi nawet zrymowało XD
Co do zmiany to chciałem kiedyś zrobic ankietę o tym u siebie i na temat avatara. Kiedyś zrobię :-| XD
Ale nicku to juz chyba nie zmienię bo jedni piszą do mnie Gregorian lub skrótowo Greg, a jedni Vangelis.
Co do wygranej to mam nadzieję, że jesli nie kubek to chociaz własnoręcznie choć na komputerze wykonaną i wysłaną przez internet laurkę ;-) XDD ;)
Zwycięzca dostanie ode mnie buzi :)
Moze samo gregorian, masz troche skomplikowany nick, można go skrócić, myśle że dobre by było samo gregorian.