Nie wiem co za bezmózg pracuje w Sony .Ten orginalny zwiastun bez Venoma jest o wiele gorszy od tego z wycieku.Ten z wycieku ma więcej scen akcji(ale roboczych tzn, jak z gry bo efekty niedopracowane),lepszą muzykę powielającą tę z Comic Conu(albo wogóle to hest rozszerzona wersja zwiastunu tego co leciał na Comic COnie),więc Venom ogólnie zajebisty ale....wydaje mi się że do filmu go jeszcze bardziej dopracują i moje obawy co do tego że Venom będzie tylko na 4 część nikną(bo myślałem kiedyś,zę tu będzie walczył tylko z symboitem)ale po tych materiałach widać ,że Eddie chyba będzie nieźle napierdalał Piterka.Szykuje sie niezła napierdalanka.
No.....Nie wiem.,.;/ Wydaje mi sie ze mimo wszystko Veom bedzie przez caly czas dopracowywany.Pisalismy ostatnio z gregorianem na forum...o temacie "dopracowywnia szczegolow". A jeslichodzi o muzyke to wlasnie ten roboczy trailer jakos mnie muzycznie nie zachwycil w przeciwenstwie do Nowiuskiego trailera....Ah..te Gotyckie klimaty XD
A co do zalozenia tylu niepotrzench tematow... To moja opinia jest juz znana...
Poprostu zjebałeś ze mnie temat, tylko o innym zwiastunie, myślisz że skoro na tamtym było 70 komentów to ty też sie zerwie całe forum do komentowanie, ci którzy chcieli coś napisaćo tym już powiedzieli to w temacie mierzwiaka lub angelusa, bo to oni dali link, a ty robisz wielką aferę i jeszcze robisz trzy osobne tematy o tym samym. Znasz już moje zdanie, a także wielu innych forumowiczów, jestes poprostu idiotą.
A może zobaczyłeś tu cośniezwykłego, bo o ile pamiętam to w pierwszym zwiastunie widziałeś Lizarda, to już o czymśswiadczy, co nie.
Nie pamietam czy to był lizard czy jakaś jaszczuraka, ale dopatrywałeś się przesłań co do tego że w filmie pojawi się lizard.
Widzę że angelusowi zablokowali temat, a szkoda bo dobitnie pokazywał co o tobie innni myślą.
Darth Venom ciebie to chyba w domu molestuja ,zachowujesz sie jak jebany bahor co sadzi ze forum nalezy tylko i wylacznie do niego oraz jego prymitywnych kolezkow (pseudo znawcow kina)..forum to nie twoja piaskownica wiec zabieraj zabawki i wypierdalaj jak nie potrafisz uszanowac opinii innych uzytkownikow i zasad funkcjonowania forum pajacU!!co zbluzgacie mnie??!!?? pfffff...tylko na tyle was stac polmozgi z gimnazjum??
Potwierdzam klimaty gotyckie w nowym trailerze są super ;)
Venom z Comic Conu w momencie jak podnosi głowę to mi się nie podoba... taki dziwaczny usmieszek jakby. Ale jak już kamera rusza w stronę jego zębów to juz to lepiej eygląda. No i jak powstaje... tak szybko przyrasta mu masa... za szybko... ale jeszcze mają czas żeby to dopracować... nie taki rzeczy ostatnio robią spece od FX.
A tak w ogóle to widzę że znowu zaczynają się kłótnie o byle co.
Po co te mięcho. "Nolan" założył temat jak się nie podoba to nie odpowiadać.
A czy będzie miał tyle samo postów to się zobaczy.
"D.V." jeżeli filmwebowicze uznają Twój temat za ciekawszy będą odpowiadać w Twoim temacie, a jeśli będą chcieli tu... to będą tu odpowiadać.
A tak to 'much ado about nothing' jak dla mnie.
Darth Venom od kiedy masz patenty na tematy?znaFco ale żeś zauważył założyłem ten temat dla tych co chcieli pogadać o tym trailerze fajnie by siegadało u ciebie,ale coś sie tam burdel zrobił
Darh Venom czy ty naprawdę myślisz,ze ja chcę z tobą walczyć na ilość tematów?Królu wygrałeś ,ale co to zmienia?MISZCZU
Dobra po tym jak weszło pare"karków" i "szlaufów"na forum i blużniło THE END. możemy kontynuować dyskusje)
A wiec tak w serwisie www.spider-man.pl widziałem screeny Venoma(te z filmu) i rzeczywiście. racja Venoma ciało wyglada jak kurtka ,ale wszystko to robocza wersja .W sumie fajnie że obejrzało się tego Venoma niedopracowanego w dobrej jakości na to czekałem.Ale wiem jedno w tym Spiderze będzie (ale odkryłem Amerykę)najwiecej akcji porównując inne zwiastuny z częsci pierwszej i drugiej Widać to gołym okiem i wydaje mi się że czas filmu znaczne sie rozszeży np. o pół godziny zwiastun trwał(orginalny)2:31 min. to film strzelam hmmm.....2h 31min.Bo musi byc czas na wprowadzenie Sandmana,Green Goblina 2,Venoma,a jeszcze na zwiastunach gdzie Jameson?,Mało Gwen Stacy,sporo tego będzie.Ale szkoda mi że Dykstra(ten do efektów w jedynce i dwójce )odszedł bo dla mnie przynajmniej widać,że cośsiew efektach zmieniło nie wiem czy na gorzej,ale mam sokole oko.
Dobra, sorry nolan, ale zawsze jak cospiszesz robisz duzo zamieszania i są same kłutnie, chyba to zauważyłeś, akurat na moim temacie za to co napisałem nie pamietam rzeby ktos mnie skrytykował za to co pisze. A jak wiesz trych tematów napisałem juzduzo i na każdym miałem duzo komentarzy zresztązobacz sobie tematy które miały największe wzięcie i wiekszosć jest moich, no chociarz tak ponad 45 komentów.
a ty joker sieod emnie odczep, bo ty nic tu nie robisz a sięmadrujesz jak byś miał prawo mnie osądzać, a ty takiego prawa na pewno nie masz, przyjmuje krytękę od wielu osób ale jak te osoby się znają i robią cos poza madrowaniem się.
Nareszcie Darth Venom to jednak gość.Wiem,że jest zamieszanie,ale to przez to,ze jakimś cudem na moje posty(nieładnie)odpowiada zawsze Angelus)i jakimś cudem wyskakuje mi pięć tematów.Dobra to link do tego pretrailera z Venomem można ten zwiastun Ściągnąć na DYSK!bez logowania,ale najpierw trzeba sciągnąć Google Player.
http://video.google.pl/videoplay?docid=5104232666565084568&q=spider-man+3+traile r+with+venom [video.google.pl/videopl...]
Panowie spokojnie...Nie pozabijajcie sie tu...:) Taaa...trailer jest do sciagniecia....fakt...ale jakos nie odczuwam potrzeby zeby byl mi jakkolwiek potrzebny...:) Nie samym Venomem Czlowiek zyje :P:P:P :D:D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam drodzy filmwebowicze XD
Dzieki, nolan, nie jesteś taki zły ale odpieprzasz tu często jasełka. Te trzy tematy nie dodały ci sie przypadkiem bo mają inne tytuły.
Napisałem pierwszy temat już wysłało nagle Error nie wysłało.
Napisłałem drugi error nie wysłało.
Napisałem trzeci ....wysłało.Patrze pare tematów się zrobiło to wszystko przez ten burdel(wczoraj nie można było przez pare godzin wysłać nic),ale jak chcecie to nie wierzcie bo nigdy nie będziecie wiedzieć na 100%,a moze kłamie dobra )Koniec było minęło.Stąt te inne tytuły,przemieszanie odpowiedzi itd.Swoja drogą ciesze sie że można ten filmik na dysk ściągąć Viva La Google!
Dobra wierzęci, sam mam czesto problemy z Fw, tylko po co dodawałeś te tematy z koro już dwie inne osoby o tym napisały?
Po pierwsze:
-ich linki wygasły
Po drugie:
-chciałem podyskutować o trailerze z Venomem(u ciebie był taki zamuł,ze....)
Po trzecie
-już nie mam argumentów
Po czwarte:
Zakończmy polemikę
Po piąte:
-moze byś wreszcie odpowiedział na pytanie zadane w temacie
Noi stało się już wygasł link z filmikiem z Venomem.Sony się wk.rwiło i wyjebało.Jak to dobrze,ze mam ten filmik.
Venom wygląda kiepsko bo nie miał być w tym zwiastunie oglądany pod lupą, ale miało to być jedynie 2-sekundowe ujęcie na pokazie na comic-con. A że już wyciekło to co innego.
Dopracują go jeszcze tak że szczeny opadną nam wszystkim.
i znowu kłótnie, najazd na niedoświadczonych, pieprzenie: "moje a nie twoje", bluzgi i blokowanie tematów.
kurna, to jest jakieś patologiczne forum;/
Jak to pięknie ująłeś, "patologiczne forum".
Właśnie, jakieśdwa tygodnie temu zapowiadałem napisanie większego tematu: "Podsumowanie informacji" i "Plan naprawy forum", tan pierwszy już napisałem ale tego drugiego jeszcze nie zacząłem bo miałem dużo roboty, ale zamierzałem się skupić właśnie na tej patologi, przemyśleć dlaczego tak jest i usparwiedliwić poczynania niektórych osób, własciwie ja już wiem co dokładnie npiszę. Możęzjme się tym jutro, bo piatek i sobota odpada. Właśnie jakieś pół godziny temu wpadłem na jeszcze ciekawszy temat do rozmowy ale tego wam nie zdradzę teraz. No ale myslę że będzie to coś dłuższego, może nawet tak jak "Im większe oczekiwanie.... bla bla i tak dalej.
O i jeszcze, jak ktoś dawno nie był na moim blogu, to takie info, ostatnio zaktualizowałem swój blog, przede wszystkim dodałem dużó zdjęć, te z Transformers (stare i nowe), zdjecia z tematu o sobie, no i kilka innych.
Dla mnie to wypadlo calkiem niezle i po odpowiednim dopracowaniu bedzie naprawde dobrze. Venom jest ok. pozdeawiam
Jeżeli komuś udało się ściągnąc ten trailer i ma na dysku to proszę wyślijcie go na mojego maila DeadFlame@interia.pl albo umieści na prywatnym serwerze typu www.yousendit.com Wkońcu żeby wypowiadac się na ten temat, dobrze by było najpierw go obejrzec a jak wiadomo Sony wyczyściło wszystkie strony na których się znajdował. Mam nadzieję że ktoś się zlituje i jednak wyśle :-)