Mimi wielu problemów z internetem, i ogółem postanowiłem jednak to napisać. Mam z tym zwiastunem same problemy, no największy pech był jak mi sięnet rozłączył i musiał sie ładować od poczatku, zresztąwtedy sie załoadowało i już nie mogłem obejżeć. Tak więc nie wiedziałem samej końcówki ostatnich 15 sekund, no a końcówki zawsze są najlepsze.
No ale ja sięzawiodłem na tym zwaistunie, no nie jest to jeszcze oficjalny bo oficjalny będzie w lutym ale mogło byćo wiele lepiej. Efekty specjalne sądobre ale sceny z sandmanem szczególnie ta w opancerzonej ciężarówce, są jakieś dziwne, w każdym razie mi się nie podobają. Green Goblin 2, no troche go za mało w zwaistunie, ale sceny z jego udziałem były w porządku. Szkoda że nie ma Venoma, bo spodziewałem się że jużczas go pokazać, no ale mamy te zdjęcie z gry, które wygląda praktycznie jak z filmu. Muzyka, no jest nawet ale troche za mało widowiskowa. Dziwi mnie scena w której powstaje sandman, to nie było tak że był wybuch reaktora atomowego a on był nqa plaży i jego ciało połączyło się z piaskeim? Bo w zwiastunie widzimy jakieś dziwne sceny, nawet nie umiem tego pisać, co to było? To urządzenie?
Zauważyliście scenę w której peter rzuca w Harrego dynio-bąbką, według mnie to może być podpucha, bo jakisgosciu z ekipy wygadał siei mówił że w końcówce beda walczyć wszyscy, a Harry wtedy zginie a nie zostanie zabity przez petera.
Tego mi Shemek nie możesz skasować bo nie dałem linku :)
Nie bój się, nie skasuje. :P A jeśli chodzi o zwiastun to mógłby być lepszy, ale może to zobaczenie zawodowe. Tyle tego widziałem, że chyba nie potrafię być już obiektywny. Brakowało mi tak naprawdę pokazania Venoma. Najbardziej na to czekałem, a wyszedł trochę zwiastun Spider vs Sandman. :-))
Dajcie już spokój z tym Venomem - i tak bedzie go mało w filmie - no w koncówce 5 minut. Sandman jest 100 razy lepszy. Zwiastun git!
Zastanawiam sie nad tym, czy Sony nie chce przyja cpolityki typu "pierwszy yheatrical trailer - jeden zloczynca, drugi theatrical trailer - drugi zloczynca", mysle ze zbyt duzy chaos wyszedlby z tego, nawet pomimo dlugosci trwania trailera, niezrozumialy dla przecietnego widza nie znajacego uniwersum Spider-Mana. Co nie zmienia faktu, ze rowniez jestem cholernie zawiedziony brakiem Venoma :(
Za to przyjemnosc niesamowita sprawily mi ujecia na koscielnej wiezy, gdzie peter zdziera z siebie kostium. Wyszlo na to, ze ujecia z teasera byly ujeciami roboczymi, a teraz kostium wyglada jak symbiot zywcem wyciagniety z komiksu, co na mnie zrobilo wrazenie po prostu niesamowite! Szkoda, ze tak malo eddie'go bylo, z dwa szybkie migniecia i koniec :(
Sandman w ogole nie pasuje do spidemana, sa pewne rzeczy ktore nie nalezy przenosic na ekran z komiksow
badz z animacji, jedna z tych rzeczy jest bohater ala Sandman calkowicie bajkowy i sztuczny, zarowno w
pierwszej czesci jak i w drugiej czarne charaktery mialy prawo bytu, a Sandman to tak jak bym ogladal
"Mumia3: w nowym jorku" ...z drugiej strony to samo mozna powiedziec o Venomie jednak jego "image" jest
troche inny, trzeba tez pamietac ze jest, byl i zawsze bedzie najwiekszym wrogiem Spidera... to czemu do
cholery daja go na sama koncowke i nawet w nowym trailerze go ni ma? o tym mozna by caly film nakrecic
przeca ;/
Nie widać po tym trailerze żadnej fabuły. Zresztą w opisie scenariusza który wyciekł jakiś czas temu też jej nie było. Tylko kolejne pojedynki, problemy sercowe itd.
Ciocia May znowu wygłasza nudne przemowy. Co za niespodzianka.
Niektóre efekty jak na tak wczesny etap i tak dobre.
Sandman tragiczny, co miał znaczyć ten ryk a la Godzilla?!
Nie wiem czy wsłuchiwaliście się zbytnio w dialogi w trailerze... ale sądząc z tego co mówili to Venom będzie, tylko że nie całkowicie jako żywy przeciwnik, ale jako demony Petera. Z którymi będzie musiał się zmierzyć. Pod tym względem, 3 część może być nieco bardziej mroczna od pozostałych, ze względu własnie na te demony. Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co z tego wyjdzie w przyszłym roku ;-)
nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak pierwszy zwiastun trójki, scen z goblinem na lekarstwo; sandman taki nijaki -jak dla mnie to mogliby wogóle z niego zrezygnować;p a brak venoma wkurzył chyba wszystkich...
no to czekamy do lutego;p;p;p
tyle czekania by zobaczyć Venoma i nic, nie ma się z czego cieszyć, wychu... nas i tyle
i jeszcze coś, jak to ktoś zauważył kostium leży na łóżku, buahahahahahah, to symbiot był kostiumem, a nie przyczepił się do kostiumu SM, i poprostu tak go zdjął i położył na łóżku? ale wpadka
taa, ryczący Sandman niczym Mumia też mnie rozbroiło
Gdybys znal komiksy demonie, z pewnoscia bys pamietal, ze Parker tak wlasnie sciagal symbiota z siebie jak normalny ciuch, do spania :), a dopiero po odkryciu przez dr. Richardsa /gumo-czleka z F4/, ze jest to zywa istota a nie kostium stworzony obcą technologią symbiot zaczal sie zespalac z parkerem nie chcac go opuscic :).
Cytujac, "ale wpadka" :d
Po obejżeniu całego zmieniłem zdanie, 9/10 a nie 8/10. Wiedziąłem że najlepsze scenki są w koncóce ale nie myślałem że bedą aż takie dobre.
Może tych scen z venomem będzie więcej bo na zwiastunie jest widaćjego śeć kilka razy, nawe M.J. na niej wisi. Na a ryk sandmana tez zwrócił moja uwagę, trochę dziwne ale nic strasznego, najbardzie przeszkadza mi to powstanie sandman, może ktoś wie co to było?
Dzięki, no nie zwróciłem uwagi, no i niby co oc sobie tam wejdzie w tym akseleratorze bedzie kupa piachu i sie połączy. No i to jest na otwartym powietrzu?
No i jeszcze jedno wszyscy narzekają, na przemowęcioci May, ja myślę zupełnie odwrotnie, jest to dla mnie jedna z zażniejszych rzeczy w filmie.
Z !!!!!!!
A !!!!!!!
J !!!!!!!
E !!!!!!!
B !!!!!!!
I !!!!!!!
S !!!!!!!
C !!!!!!!
I !!!!!!!
E !!!!!!!
No a wiec trailer byl zajebisty :D Duzo Venoma duzo fajnych rzeczy ... :D Trailer wypas :D all elementy spełnione :D szybkie akcje niewyjaśnione sytuacje :D Poprostu trzeba isc do kina !!!! K**** czemu to jest dopiero w maju :/
Max napisałeś "Duzo Venoma duzo fajnych rzeczy"
sorry, ale czy ja miałem jakiś inny trailer? bo venoma było u mnie mało, a właściwie WCALE:D
u mnie też trailer zyskuje z czasem, wcześniej nic nie napisałem o efektach, a wyglądają one świetnie. Byłem zawiedziony tym czego nie pokazali i moją agresję za brak venoma wyładowałem na sandmanie :D a nie no właściwie, to on jest w porządku - pamiętam, że nie mogłem ścierpieć że w dwójce spideya pojawi się Octopus, bo dawniej był to jednen z moich najmniej ulubionych wrogów Spidera(wtedy jakbym miał wybierać kogoś na wroga do drugiej częśći to Doc Oc byłby gdzieś na samym końcu) ale Alfred Molina podołał(stając się w dodatku jednym z moich ulubionych aktorów) Raimi też to fajnie zgrał i w ten sposób zaakceptowałem doc'a.
Hayden Church też pewnie podoła i w porządku że będzie, ale trochę denerwuje mnie to, że sandman wysunął się tak na pierwszy plan(w końcu jest to postać wcale nie jakoś dobrze znana z komiksów o spideyu, w każdym razie nie tak jak venom, goblin, lizard, czy doc oc) i wolałbym raczej żeby to on czy harry był bonusowym przeciwnikiem, a nie nasz ukochany venom:D
Ja się zastanawiam kim jest postać występująca w 2:15 minucie i trzyma przy sobie Petera? Czyżby to Mysterio?:) Przynajmniej przypominało to Mysterio :]
Jak oceniam trailer? Sandman na mnie zrobił duże wrażenie, lecz jego ryk także troszke dziwny, oprócz tego wszystko fajnie :) Myślałem, że będzie gorzej.
Goblina zdecydowanie za mało :]
Sieć Venoma też można było zobaczyć :]
Niezły zwiastun lecz słabszy od Teasera :]
Bwt pudding sry .. wybacz .. chodziło mi o symbtoma :P mała gafa ... byłem pod wrażeniem po oglądaniu .. i nie zastanawiałęm sie co pisze :P... Efekty specjalne greate ... Sandman mnie zaskoczył totalnie :D a ten ryk ?? mi się podobał:D
taa, ze przybrał postać piaskową to ryczeć zaczął, to nie demon czy duch, że takie odgłosy wydaje, z tym ryczeniem to przesadzili (Mumia+Godzilla)
nie lub, nie znosze marudzic ale jakos powstrzymac sie nie moge, Harry w nowym stroju tez wydaje sie
kiczowaty, tak to dobre okreslenie, przypatrzcie sie, czemu to wygalda jak ludzi Dzi-aj-Dzoł? czy naprawde
jest tak trudno wymyslic naprawde odbry, wiarygodny stroj?
To co bylo najlepsze w drugiej czesci to wiarygodnosc i jak najbardziej "realne" wydarzenia, chodzi mi
glownie o wygald postaci, Octopus mial sensowny wyglad, byl "wiarygodny" calosc nie byla zbednie
efektowna, a wiec i strawna, patrzac na trailery do SM3 wydaje mi sie ze ogaldam bajke komputerowa a nie
adaptacje komiksowa, Sandman wola o pomste do niega z lapami wielkosci malucha, Harry w kostiumie z
lumpeksu caly w swiatelkach (ja wiem niedlugo swieta) i to ma byc "mroczna czesc"? chyba tylko plakat
reklamowy i kolor wlosow parkera beda to podkreslac, juz nie wspomne o tym "zlym spidermenie" latajacym
po budynkach, trailer mam w swietnej jakosci i jak byq widac ze to czysta komputerowka, nawet jak bym
chcial udac ze nie jest, to sie nie da, takie to plastikowe.
Tak czy siak czekam jak glupi na niego bo fanem mimo wszystko wciazz jestem, boje sie tylko ze ta seria
zabija sie sama, zarobila na siebie na tyle ze konwencja jaka ona zaczyna przybierac robi sie strasznie
sztuczna i dosslownie dziecinna, Sam to swietny rezyser, gdyby nie presja producentow, wylozona kasa (bo o
kase tu chodzi) itp. to mogl by przeca nakrecic swietny triller z samym Venomem, ale sie nie da bo tu jest
hollywood :P
Ahh...widze ze nareszcie nasze forum tetni zyciem..:) A props trailera...:) ....
Jak idac powyzej opinie są skrajnie podzielone, rozumem was...:) Ja tez na pocztku myslaem co innego ale po glebszym zastanowieniu doszedlem do nastepjacyhc wnioskow XD.
Trailer jak na tego typu film przystalo jest widowiskowy i dobrze.Ukazuje SpiderMana i jego rozsterki, tego mozna bylo sie spodziewac.Mam nadzieje ze 3 nie bedzie taka "cukierkowa " i ze bedzie to jeszcze lepszy i mroczniejszy film.A wracajac do zwiastuna, Technicznie jest wszystko w najlepsiastym porzasiu...:) Sandman rewelacja, animacja rozpadajacej sie glowy byla rewelacyjna, no i ten motyw z przebijającą cialo ręką - miodzio dla oczu..:) Najwidoczniej Raimi jest skrytym fanem Godzilli bo niedosc ze Sandmana dubbinguje Godzilla XD to jeszcze ma Godzillowate rozmiary..:P:P:P Jeju....Strasznie..:)
A jesli chodzi o Symbiot to tego wlasnie oczekiwalem...Momentu kiedy "wpelza" na Petera i pokaznia ( Krotkiej ale zawsze cos :P ) probki jego nowych umiejetnosci....:)i moment zejścia na wierzy koscielnej...) Wizualnie - rewelka.Takich wlasnie smerfastycznych efektow oczekiwalem.
Nie wiem czemu wszyscy jadą na Ciocie May, w koncu jest ona "drugą matką" Petera, ma prawo dawac mu rady..zresztą jakby nie patrzec Mądre rady.Jest ona jego mentorką, jak Taki Papa Smerf XDXDXD XD XD
No i brak venoma...:) Hmm...Jak dla mnie jest on najwiekszym plusem tego trailera, XD ( czyzby mi do konca odbilo? :P )chociaz nie powiem , oczekiwalem chociazby takiego wstepu do tego co bedzie potrafil Venom.Ale coz...nie dzielmy skory na misiu...:)
To tyle.Jak zwykle krotko zwiezle i na temat...:P:P:P ( tak mi sie przynajmniej wydawalo :D:D:D:D: )
Aha i jescze jedno... Dunst chyba jakos wyladniala...Wydaje mi sie ze przez zmiane ulozenia wlosów wyladnialo to brzydkie kaczątko..:P:P:P czyzby to sprawka Godzillowatego SandMana?:D XD
Sorry że tak będę Was cytował ale lepiej mi się będzie to pisać... nie pogubię się :]
'Darth Venom' napisał:
"Dziwi mnie scena w której powstaje sandman, to nie było tak że był wybuch reaktora atomowego a on był nqa plaży i jego ciało połączyło się z piaskeim?"
No tak to było w komiksie ale tu coś dziwnego wymyślili.
'mth' napisał:
"Wyszlo na to, ze ujecia z teasera byly ujeciami roboczymi, a teraz kostium wyglada jak symbiot zywcem wyciagniety z komiksu [...]"
Tu się zgadzam rzeczywiście teraz wygląda jak ten komiksowy... taki płynny ;] bardziej.
'Katsper' napisał o Venom'ie:
"to czemu do
cholery daja go na sama koncowke i nawet w nowym trailerze go ni ma? o tym mozna by caly film nakrecic"
Więc może jednak dadzą go tylko na koniec jak w seialu animowanym... zobaczymy... a cała część czwarta będzie dla Venoma... może plus Lizard...
'Mierzwiak' napisał:
"Ciocia May znowu wygłasza nudne przemowy. Co za niespodzianka."
To akurat mi pasuje szczególnie że nie ma aż tak dużo tego... zresztą to była jedna z esencji komiksów o Spiderze.
"Niektóre efekty jak na tak wczesny etap i tak dobre."
Tu się zgadzam jak na wczesny etap to super... wiadomo potem dochodzi nakładanie nowych warstw efektów, itd.
"Sandman tragiczny, co miał znaczyć ten ryk a la Godzilla?!"
;) no coment... dziwnie to brzmiało... totalna zgapa z Godzilli ;]
'Królik Pudding' napisał:
"[...] brak venoma wkurzył chyba wszystkich..."
Nie wiem dlaczego ale akurat mnie to ucieszyło ;] sam nie wiem. Mi Venom nie jest potrzebny w żadnej walce... jak dla mnie on mógłby być tylko w końcowej scenie w dzwonnicy jak na trailerze z Comic Con.
'demon82' napisął:
"[...] to symbiot był kostiumem, a nie przyczepił się do kostiumu SM, i poprostu tak go zdjął i położył na łóżku? [..]"
No w serialu animowanym symbiot przyczepił się do kostiumu Spidera, potem mu go dopiero zastąpił... no ale w komiksie to było chyba tak jak napisał 'mth' z Mr.Fantastic że dopiero później nie chciał dać się zdjąć, a właściwie że Peter zaczął tak się odcinać od ludzi że zaczął nawet chodzić z symbiotem do łóżka ;P ;))), tj. chodzić w nim spać ;)))
'Darth Venom' napisał:
"[...] no i niby co oc sobie tam wejdzie w tym akseleratorze bedzie kupa piachu i sie połączy. No i to jest na otwartym powietrzu?"
Ta jedna rzecz mi nie pasuje. Czy Flint akurat trafi do tego pomieszczenia czy co to tam jest... taaak przypaaadkiem i się zmieni w Sandmana... znaczy pasuje mi to że go ściga policja i on akurat ukrywa się w ośrodku badań molekularnych ale że akurat wchodzi do tego pomieszczenia skąd nie ma gdzie uciec przed policją... i akurat jest to miejsce gdzie powstaje bo wchodzi tam w trakcie eksperymentu... pff no jeśli tak będzie to nieudane to. Octopus w dwójce logicznie powstał tak samo GG1, a tu to taki układ planet, gwiazd na niebie, zrządzenie losu i dobre wróżki ;pppp że akurat trafił gdzie trzeba co nie... to się nazywa szczęście w nieszczęściu.
A no i nikt go przecież nie zauważył że przypadkiem wszedł do pomieszczenia gdzie akurat jest coś testowane :]
No ale to dopiero później zobaczymy jak to zrobią w filmie
"No i jeszcze jedno wszyscy narzekają, na przemowęcioci May, ja myślę zupełnie odwrotnie, jest to dla mnie jedna z zażniejszych rzeczy w filmie."
Widzę że nie ja jedne uważam że to jest okej. 'Mikael' też... no to jest nas trzech.
'Królik Pudding' napisał:
"[...] Hayden Church też pewnie podoła i w porządku że będzie, ale trochę denerwuje mnie to, że sandman wysunął się tak na pierwszy plan(w końcu jest to postać wcale nie jakoś dobrze znana z komiksów o spideyu, w każdym razie nie tak jak venom, goblin, lizard, czy doc oc) i wolałbym raczej żeby to on czy harry był bonusowym przeciwnikiem, a nie nasz ukochany venom:D"
No cóż jeśli Venom będzie tylko na sam koniec tj. pokażą tylko jak powstaje (wiem że ma walczyć no ale może jednak nie) to wtedy byłoby okej że Sandman jest pierwszoplanową postacią.
A no i zgadzam się że Hayden Church to dobry wybór.
'Katsper' napisął:
"[..] To co bylo najlepsze w drugiej czesci to wiarygodnosc i jak najbardziej "realne" wydarzenia, chodzi mi
glownie o wygald postaci [...]"
Zgadzam się ja właśnie lubię jak ktoś robi adaptacje komiksów z głową.
Tak jak Singer z X-Menami... ale tak to jest jak durni producenci patrzą tylko na kasę i naciskają na reżysera.
Singer się nie dał i odszedł, a Raimi wiadomo że nie miałby zamiaru odchodzić więc poszedł na ustępstwa.
"[...] i to ma byc "mroczna czesc"? chyba tylko plakat
reklamowy i kolor wlosow parkera beda to podkreslac [...]"
Oby to nie był jedyny sposób na podkreślenie że Sm3 jest mroczny... no bo ten slapsticowy GG2 to może popsuć klimat.
"[...} boje sie tylko ze ta seria
zabija sie sama, zarobila na siebie na tyle ze konwencja jaka ona zaczyna przybierac robi sie strasznie
sztuczna i dosslownie dziecinna, Sam to swietny rezyser, gdyby nie presja producentow, wylozona kasa (bo o
kase tu chodzi) itp. to mogl by przeca nakrecic swietny triller z samym Venomem, ale sie nie da bo tu jest
hollywood :P"
Nic dodać, nic ująć :(
'Longer_00' napisał:
"[..] Trailer jak na tego typu film przystalo jest widowiskowy i dobrze."
Zgadzam się. Całkiem widowiskowy.
"Ukazuje SpiderMana i jego rozsterki, tego mozna bylo sie spodziewac."
Na razie daje to nadzieję na dobry film...
"Mam nadzieje ze 3 nie bedzie taka "cukierkowa " i ze bedzie to jeszcze lepszy i mroczniejszy film."
Oby slapsticowy Harry tego nie zepsuł.
"[...] Nie wiem czemu wszyscy jadą na Ciocie May..."
No to jest nas czterech.
"No i brak venoma...:) Hmm...Jak dla mnie jest on najwiekszym plusem tego trailera..."
Ha, dla mnie też.
Jak to mówi Longer_00 krótko zwięźle i na temat :D
Ale musiałem napisać co myślę o zwiastunie.
Te poderzenia co do Venoma są idiotyczne, więc tak. W czwartej części nie bedzie venoma, venom stoczy tylko jedną welkę, w której udział brać bedzie jeszcze GG2 i sandman. Może przeczytajcie sobie to. http://www.filmweb.pl/topic/524489/Podsumowanie+informacji+o+spidermanie+3.html [www.filmweb.pl/topic/52...]
No tak wszyscy to znamy. Ale ja mam nadzieję (znamy to przysłowie) a jak będzie tak będzie (nie takie rzeczy zmieniali) szczególnie że w trailerze jest ta czarna sieć symbiota.
Może pomyślcie logicznie, czy Raimi zostawił by nierozstrzygniętą fabułe? Na pewno nie zakończył by filmu na siłę i z jednym wrogiem żyjącym lub groźnym.
No ja wiem o co Ci chodzi... to co mnie zastanawia to to że w trailerze z Comic Con widać jak Eddie staje się w Venomem i oplata go symbiot... pada na kolana... i mamy zbliżenie kamery na jego "usta" :-) i co... i nic czarny obraz. Fade out typowy chwyt w stylu "ciąg dalszy nastąpi" ja wiem że to nie pasuje żeby tak zostawić film w zawieszeniu.
Poza tym to tylko w SM1 mamy pewność że wróg nie żyje a w SM2 to przypuszczenie co do śmierci wroga jest podobnie zbudowane jak w X-Men3 poza tym to wszyscy wiedzą co czytali komiksy że Octopus powinien to przeżyć (wiadomo nie ma co w filmie do tej postaci wracać). A w SM3 to już prawie wolną rękę mają coć uważam że jakieś logiczne zakończenie powinno być choć z tą logiką u producentów Marvel'a to ostatnio nie tak.
A może czwartym wrogiem bedzie octopus, który przeżył, ale znów mu się odwidziało, głupie, nawet nie możliwe, ale fajnie by było.
Wiem że niemożliwe ale może mu się odwidzi hehe ale naipierw to musiałoby się odwidzieć producentom... a tak to lepiej jak pozostanie tak jak jest... a może kiedyś... raczej by się nie dało bo ile lat może trwać ta seria.
W sumie to mozna sie spodziewc tajemniczego respawna octopusa w SM 4. Cos w podobie powrotu J.Grey w X Men III.Oni nie mysla logicznie Gregorian..... :P:P:P Na bank cos takiego sie stanie...jakies ozywienie czy cos..;/
No właśnie nie chciałem ;/ im tego braku logiki wytykać :-)
Oni tak mają... najpierw podejmą decyzję a potem to chcą odkręcać.
A ożywienie to conajmniej chwilowe... może się utrzyma dłużej... zobaczymy.
Hahahaah XD ja jestem Baaarrddzozooooo Ciekawy jak Logicznie wytlumaczą sie twórcy LOSTÓW - Zagubionych...:) Tam to Buurddellooo jest wieksze niz w wiekoszosci Filmow Marvela....XD i ten Czarny Dym...Hmm...
gregorian a co sadzisz o muzyce w trailerze? Na poczatku bylem zdziwiony ze jest...taka slaba.Strasznie sie na pocztku zawiodlem! Pierwsza Mysl - Danny Where are You?! - odrazu pomyslaem Sobie ze bez Elfmanna to nie to samo... apotem olsnienie :D Od 47 sekundy (moment pojawienie sie napisu Every Hero has a choice) doszedlem do wniosku ze Elfmann ma godnego nastepce...=) Te Gotyckie klimaty budowaly swietną otoczkę wokol trailera.... Jak dla mnie, mimo slabego poczatku, Music w trailerze byl rewelacyjny...:) Robi pozytywne wrazenie :) a co wy sadzicie?
No to się zgadza mi się szczególnie ten chorał podoba... film bedzie przynajmniej lekko mroczniejszy. Oby nie żałowali tych gotyckich klimatów ;)
A co do Lost'ów to rzeczywiście wątków jest tyle że tłumaczć się mogą do piątego sezonu... i pewnie o to chodziło im :]
trailer był super, naprawde cool. Szkoda że nie było Venoma, ale mi podobała się scena w której Peter walczy z Harrym i rzuca w niego bombą goblina. Swoja drogą, ciekawe czy rzeczywiście Peter zabije Harrego. Pozatym trailer od strony technicznej wygląda świetnie, a więc film też powinien taki być. Ogólnie podoba mi się! Pozdro!!
W trailerze jest scena jak Peter prosi kogoś o pomoc... pewnie Harrego w walce z Venomem. Więc go nie zabije... w komiksie też go nie zabił... i oby w filmie w ogóle nie zginął... Harry miał inną śmierć, nie z ręki Venom'a czy Sandman'a.
Tak...Harry zginął, ale nie z rąk Venoma. Wiesz....Jest juz wiele watkow podtwierdzjacych nas w przekonaniu ze streszczenie scenariusza, ktor D.Venom ma na swym blogu jest prawdziwe...Teraz jestem pewiem ze jest to autentyk.I Byla tam wzmianka o tym ze Harry przylaczy sie d oPEtera i bedzie istne Batlle Royale ... :D Wiesz...mi sie marzy pod koniec taka widowiskowa i chaotyczna walka... Oj tak... taka opcja jet kusząca... :)
A zauwazyles te siec , ktora jest taka czarna ? Jest scena w ktorej MJ wisi nad budynkami w czarnej sieci..To siec Venoma.To raczej pewne.
a co do LOST.... to juz sie przestaje robic takie wkrecajace jak kiedys.Przesadzaja z watkami i scenariusz im sie komplikuje.Mysle ze jakby odpowiednio pokierowano tą historię to moznabylo zrobic dobry, trzymajacy w napieciu serial w III sezonach. I tak byloby chyba najlepiej... :p
Znam to streszczenie ale nigdy nic nie wiadomo jak to niektórzy mawiają ;]
No pewnie widowiskowo to w ogóle będzie ale chaosu to nie wiem czy bym chciał ;) bo po X-Men3 to mi obrzydło... nie wiem może to w SM3 im dobrze wyjdzie ale w X3 to nie mieli pomysłu na realizację walk... takie moje zdanie o X3.
Co do czarnej sieci z MJ to się zgadza... obejrzyj sobie w zwolnionym tempie końcówkę trailera to jest tam też taka scenka jak Peter na czerwono ubrany stoi pośród splotów czarnej pajęczyny... jakby na czubku jakiegoś budynku... poza tym to jest też taka scena jak Peter leży i wyciąga ręke, bo jest duszony przez czarną wić oplecioną wokół jego szyi, trzeba przylukac się dokładniej... wiadomo Venom będzie walczył.
A co do Lost to podobno scenariusz jest robiony na bieżąco i to dlatego tak nagmatwane się robi. Ale zobaczymy może będzie okej...
Racja Racja... a zauwaz ile w scenie duszenia jest tam piasku..... :) Widac ze SandMan maczal w tym paluchy :) Ja zauwazylem swego rodzaju powiazanie miedzu wszystkimi trzema filmami.Najwidoczniej raimi jest zagorzalym Patriotą bo w kazdym filmie o przygodach naszego Scianołaza jest motyw z Flagą USA. w SMI - koncowka filmu, Spidey wskakuje na Maszt z Flagą USA , Sm II - Koncowka, Kiedy Spidey leci w strone zachodzacego slonca ) Ah ,,,, jaki sentymentalizm XD ) są tam chyba ze trzy Amerykanskie flagi....A W III pocztaek naszego nowego tralera - Spidey na tle Amerykanskiej flagi :)Nie wiem czy to tylko moje spostrzezenia , ale coz...są prawdziwe XD to tyle...:) Ide spac.... Oyasumi XD