Witam wszystkich. Spider-mana znam od wczesnego dzieciństwa, w końcu wychowałem się na tych kreskówkach. Ale choć jestem na topie z większością spektakularnych produkcji kinowych, jakoś nie miałem okazji oglądać ani jednej części kinowej. W ostatnim czasie naoglądałem się trailerów z wszystkich 3 części i zabieram sie do obejrzenia Spider-man 2 na komputerze. Więc mam do Was pytanie: czy warto iść do kina na 3 część?? jeśli tak lub nie to dlaczego?
Pozdrawiam
Jak najbardziej polecam ! Widziałem dwie częśći w kinie i na trzecią nie mogę się doczekać. Na osłodę mam zwiastuny :))) A dlaczego warto ? Bo to czysta rozrywka, znakomicie nakręcona, dynamiczne sceny akcji, rewelacyjne efekty wizualne. Ale to nie wszystko . Są tu świetnie zagrane postacie i wciągająca historia. Pozycja obowiązkowa nie tylko dla fanów komiksów i animacji ze Spiderem.
Pozdrawiam.
jak dla mnie to dziwne ze sie o to wogole pytasz :)
TRZEBA BYĆ na 3 cześći !!!
a czemu
po pierwsze ze jest najmroczniejsza ze wszystkich.
Spider-Man ma wiecej przeciwników.
pierwsza częśc była genialna, druga moze troche mniej ale tez dobra a trzecia póki co widze po zwiastunach ze bedzie najlepsza.
Ja mysle ze zostanie pobity najlepszy wynik otwarcia :) i wogole najlepszy ze Spider-Mana :)
ALe najpierw obejrzyj pierwszą częśc nei ogldaj najpierw drugiej potem pierwszej i 3 potem .. bz sensu...
ALE warto napewno będzie obejrzeć 3 część.
Niewiem po co się wogóle nad tym zastanawiać.
Spider-man 3 to będzie na 100% najlepsza część. Nie ma innej możliwości żeby nie pójść do kina.ale najpierw obejżyj 1 i 2 drugą część.
JA się już 3 nie moge doczekać
Jeszcze tylkoniecałe 2 miechy :)))))
tylko? Powiedziałbym, że AŻ 2 miechy, pamiętam, jak czekałem pół roku na "Zemste Sithów" (ostatnie dwa tygodnie przed premierą w Radomskim "Atlanticu" były dla mnie najbardziej przeciągającym sie okresem w życiu :O :):) ) A co do tego, że "3" będzie najmroczniejsza spośród trylogii... jest to właśnie jeden z głównych powodów, dla których nabieram coraz większych chęci do obejrzenia Parkera na dużym ekranie!
no włąsnie to żę będzie najmroczniejsza powoduje że warto iść na nią.
Venom już sam w sobie powoduje jak widać strach u Petera.
Do tej pory niczego się nie bał . A teraz musi stawić czoła nowemu złu.
jeszcze nawet mniej niż 2 miechy :)
bo za 2 miechy nasze forum będzie zapchane ejszcze abrdziej pewne :)
albo wszyscy będa jeszce w kinach by obejrzeć jeszcze raz i jeszcze raz :))