false

${film.year}
6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Za i przeciw

ocenił(a) film na 8

Witam wszystkich. Spider-mana znam od wczesnego dzieciństwa, w końcu wychowałem się na tych kreskówkach. Ale choć jestem na topie z większością spektakularnych produkcji kinowych, jakoś nie miałem okazji oglądać ani jednej części kinowej. W ostatnim czasie naoglądałem się trailerów z wszystkich 3 części i zabieram sie do obejrzenia Spider-man 2 na komputerze. Więc mam do Was pytanie: czy warto iść do kina na 3 część?? jeśli tak lub nie to dlaczego?

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Sidious

Jak najbardziej polecam ! Widziałem dwie częśći w kinie i na trzecią nie mogę się doczekać. Na osłodę mam zwiastuny :))) A dlaczego warto ? Bo to czysta rozrywka, znakomicie nakręcona, dynamiczne sceny akcji, rewelacyjne efekty wizualne. Ale to nie wszystko . Są tu świetnie zagrane postacie i wciągająca historia. Pozycja obowiązkowa nie tylko dla fanów komiksów i animacji ze Spiderem.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Sidious

jak dla mnie to dziwne ze sie o to wogole pytasz :)
TRZEBA BYĆ na 3 cześći !!!
a czemu
po pierwsze ze jest najmroczniejsza ze wszystkich.
Spider-Man ma wiecej przeciwników.
pierwsza częśc była genialna, druga moze troche mniej ale tez dobra a trzecia póki co widze po zwiastunach ze bedzie najlepsza.
Ja mysle ze zostanie pobity najlepszy wynik otwarcia :) i wogole najlepszy ze Spider-Mana :)
ALe najpierw obejrzyj pierwszą częśc nei ogldaj najpierw drugiej potem pierwszej i 3 potem .. bz sensu...
ALE warto napewno będzie obejrzeć 3 część.

ocenił(a) film na 10
dejna_18

Niewiem po co się wogóle nad tym zastanawiać.
Spider-man 3 to będzie na 100% najlepsza część. Nie ma innej możliwości żeby nie pójść do kina.ale najpierw obejżyj 1 i 2 drugą część.

JA się już 3 nie moge doczekać

Jeszcze tylkoniecałe 2 miechy :)))))

ocenił(a) film na 8
Kudii11

tylko? Powiedziałbym, że AŻ 2 miechy, pamiętam, jak czekałem pół roku na "Zemste Sithów" (ostatnie dwa tygodnie przed premierą w Radomskim "Atlanticu" były dla mnie najbardziej przeciągającym sie okresem w życiu :O :):) ) A co do tego, że "3" będzie najmroczniejsza spośród trylogii... jest to właśnie jeden z głównych powodów, dla których nabieram coraz większych chęci do obejrzenia Parkera na dużym ekranie!

ocenił(a) film na 10
Sidious

no włąsnie to żę będzie najmroczniejsza powoduje że warto iść na nią.
Venom już sam w sobie powoduje jak widać strach u Petera.
Do tej pory niczego się nie bał . A teraz musi stawić czoła nowemu złu.
jeszcze nawet mniej niż 2 miechy :)
bo za 2 miechy nasze forum będzie zapchane ejszcze abrdziej pewne :)
albo wszyscy będa jeszce w kinach by obejrzeć jeszcze raz i jeszcze raz :))