6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Jak wyobrażacie sobie zwiastun. Jakie sceny widzicie w wyobraźni. Co Wam podsuwa intuicja. Jak myślicie? Tego jestem ciekaw.

1. Mam nadzieję, ze zobaczę w nim scenę jak pajak przebija pięści przez Sandmana na wylot. Widziałem to na tragicznej jakości zwiastuna z Comic...coś tam.
2. Venom!
3. Więcej scen z Sandmanem w postaci piasku.
4. Czuję, że będzie scena z symbiotem który stoi a z boku jest cienki jak papier lub coś w tym stylu.
5. Venom lub sandman rzucający czymś hmm może samochodami, chociaż zrobił to już Dr Ock ;)
6. Pierwsze sceny pająka w żywym kostiumie jak np: mają sprzeczne myśli lub plany i w ten sposób traci równowagę (może nawet w powietrzu).
7. Goblin rzucający dynio-bombę.

Wasze propozycje - zobaczymy kto zganie chociaż jedną scenę...
Mamy mało czasu...

ocenił(a) film na 7
Lord_10

No to ja widzę w swojej wyobraźni nagą Kirsten Dunst, choć wątpie czy taka scena ukaże się w zwiastunie. Może filmie? Też chyba nie, przynajmniej nie w wersji kinowej. No ale od czego są wersje reżyserskie, nie? Sesesese...

kuosu

Nie no z tą Dunst to pewnie dadzą do scen usuniętych na DVD ;-) bo musieliby zawyżyć próg wiekowy.
A poważnie to ja tak sobie chciałbym zobaczyć jak Brock zmienia ciuchy na zawołanie.
Swoją drogą to można by w filmie pokazać jak Peter przez to dostaje paranoi.

ocenił(a) film na 7
kuosu

kto by chciał nago oglądać tego paszteta

ocenił(a) film na 8
deamon82

Ja ja juz widziałem nago , Tobeya nago nie chce oglądac tak i cioci May więc w zwiastunie che zobaczyć powalajace efekty za iles-set milonów $ ,fantastyczne ujęcia i pomysłowe sceny. mam nadzieje ,że będzie to dobry zwiastun - do tej pory spider-many moga się poszczycic jednymi z najlepszych jakie widziałem. Trailer z drugiej części jest niczym odrębny mały film ;-) Pozdrawiam i zycze wam miłego oglądania

P.s Ja w przeciwieństwie do niektórych nie będe szalał i wstawał o 3:30 - poprostu nie ide spać :-) mam duzo roboty.

deamon82

No ja tam nie wiem... dlatego o tym żartujemy... widzę że nieudanie...

van_Gregorian

Ten post wyżej miał być jeden post wyżej.

Lord_10

no nie doczekam sie normalnie, jeszcze jak teraz zaczalem zastanwiac sie nad tym co tam moze byc :D