6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

cisza....??:)

ocenił(a) film na 5

co sie dzieje ze juz od trzech dni nikt sie nie wypowiedzial sie na tym forum na zaden temat i nikt nie dodal tematu??:D dziwnie cicho sie zrobilo na TYM forum..czyzby przedswiateczna atmosfera tak wplynela na was??;D no rozumiem u nie chcecie sie klucic i psuc tej atmosfery..pozdrawiam i wesolych swiat;]

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Trudno jest pisać o niczym. Bo jesli nie pojawiają się żadne nowe zdięcia, filmiki, newsy, plakat lub co kolwiek to niby o czym, mamy pisać, wszystkie tematy o przewidywaniach, i przeczyciach i o czym kolwiek zostały już przerobione kilka krotnie. a jak ktośwyskoczy ze swoimi wziwnymi przeczyciami (n.p. jak myślicie czy Venom pojawi się w czwórce, a może zginie) to zostaje wyśmiany (głównie to ja tłumacze że są nie w temacie, i wszystko już dawno waidomo), ile można gadać o tym o czym już od dawna wiadomo. No i już nikomu nie chce się robić fake'ów bo mało kto sie nabierze, ludzie już widzieli tyle prawdziwych zdieć i filmików że nie ma sensu robić fake'ów.

I nie wiem o co tyle krzyku,że nikt nie pisał od trzech dni. Na wielu innych forach ludzie nie piszę przez cały tydzień, a dziwje się bardzo dużo. N.p. transformers, cały czas siepojawiająfajne zdięcia a ludzie nic nie piszą, dopiero teraz jak mamy zwiastun zrobił siętam mały rych, no nwet nie mały. I zauwarzyłem że teraz urzytkownicy z tego forum piszą tam.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

widze ze sie nie zrozumielismy:)wlasnie dziwne dla mnie wydalo sie to ze NA TYM FORUM nie ma juz tematow i ie chodzi o nowe zdjecia czy o jakies nowosci tylko o to ze na tym forum zawsze bylo cos o czym mozna bylo napisac i to nie tylko o filmie.Np. te wszystkir klutnie, wysmiewanie itp nie bylo miedzy nimi odstepu.Dlatego nagly STOP trwajacy "az" 3 dni mnie troszke zdziwil:)

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

To ze nie ma kłutnie jest spowodowane brakiem parapetów.
Pikachuj - ma skasowane konto (to była głóna osoba która robiła tu burdel)
icemannguj - może sięnaćpał tak jak kilk atygodni temu, kiedy napisał tematy w "Syper filmKUyfsckdhafpiuh