6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

dvd

ocenił(a) film na 10

dzis mamy 2 pazdziernik a wszyscy lub przynajmniej wiekszosc twierdzili ze wlasnie tego dnia ukaze sie wydanie dvd filmu. Wiec mam pytanie czy sie juz ukazal ten film czy nie??

użytkownik usunięty
_justin_

W kilku sklepach internetowych NIBY jest ale "dostępny po premierze" ciekawe też czemu podają czas 121 minut podczas gdy ten film trwał bodaj 140 :P

użytkownik usunięty

Na amerykańskim Amazonie widnieje data premiery 30 października, na brytyjskim że 15 październik, więc jakim cudem miałby być w Polsce 2 października?

ocenił(a) film na 7

Jakim cudem? Ano takim:
http://www.imperial.com.pl/products/1663-Spider-Man-3-2-dysk...
Widzisz datę premiery? ;]

ocenił(a) film na 7
Palpatine

http://www.imperial.com.pl/products/1663-Spider-Man-3-2-dyskowe-wydanie-specjaln e

użytkownik usunięty
Palpatine

A ty widziałeś już to w jakimś sklepie cwaniaku?

użytkownik usunięty

Oni tam nawet czas filmu błędnei podają (nie miał 121 minut tylko 140) więc nei oczekiwałbym że data premiery będzie prawdziwa :P

ocenił(a) film na 6

http://oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&cid=0&pid=5592

Proszę bardzo... możesz już złożyć zamówienie ;]

a wiesz ze juz jutro bede to mial ??
jak i ponad 100 innych osob :)

_justin_

W Merlinie będzie od jutra.

ocenił(a) film na 7
Nike

Ja widziałam dziś reklamę DVD w telewizji, że już jest dostępny:) wiec pewnie to prawda...

użytkownik usunięty
Nigtingale

Wydanie 2DVD za 79.90?

Dziękuję, postoję. Aż tyle to ten film wart nie jest, chyba poczekam, aż cena spadnie.

ocenił(a) film na 7

Ja se kupię tę 2-dyskową. Jak już kupować, to kupować porządnie (podobno dodatki są z polskimi napisami). ;]

PS: A dla porównania, ktoś orientuje się, ile kosztuje 1-dyskowa?

ocenił(a) film na 9
Palpatine

Ja już mam:D:).....ale na poczcie;p, bo jak kurier był to nikogo nie zastał w domu xD...więc oddał na poczte:)

ocenił(a) film na 6
Palpatine

Ośle dardanelski...w tym linku co podałem jest cena 1 dyskowej...oczywiście nie mogłeś sprawdzić ;]

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

'' (podobno dodatki są z polskimi napisami). ;]''

Jeśli chodzi o wpadki aktorów to tak są polskie napisy:)( w SM2 nie było;/)reszty dodatków nie spradzwałem ale podejrzewam że też:)

Darth_Carnage

Wie ktoś ile kosztuje wydanie 2 dyskowy w MediaMarkt?

użytkownik usunięty
Kamil85

w Media Markt w Katowicach dzisiaj kupiłem wydanie 2DVD za 62,99.

Wydanie 1-płytowe było za 52,99.

użytkownik usunięty

Są polskie napisy w dodatkach, ale dodatków jest mniej niż w SM2.

ocenił(a) film na 9

Są są:),ale rzeczywiście mniej jest dodatków:(niż w SM2...wpadek aktorów też jest mniej niby dobrze:),ale odrazu robi sie mniej rzeczy z których można się pośmiać:):D

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

Już nie mogę się doczekać. :) A wie ktoś, jaki jest lektor?

ocenił(a) film na 9
Palpatine

Taki sam jak w X-men Ostatni Bastion(przynajmniej u mnie xD),ale ja i tak oglądam z napisami:)

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

Hmm... Nic mi to nie mówi... Nie mam X-Men 3 na DVD. Może imię i nazwisko? To mi na pewno więcej powie. :)

ocenił(a) film na 9
Palpatine

A to nie wiem:P:)...Mało mnie interesuje jak lektor się nazywa ważne by dobrze mówił tekst:)

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

zapraszam na www.projektdvd.pl....

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
lukdos

Hmm... Jak nie wiesz, to może spytam tak: dobrze czyta tekst? ;)

ocenił(a) film na 9
Palpatine

W miare:P